понедельник, 27 января 2014 г.

Kako postati prejemnik plina?

Kako postati prejemnik plina?

0%
95 Marec 9, 2012

Prejemanje zemeljskega plina, ki traja dolgo časa. Lažje je, da postane prejemnik plina iz cilindra (to je, ko so zemljišča, na parceli je balon, približno 2500-2700 litrov, z utekočinjenega plina). Ampak, da uporabite enega od dveh virov plina, ki jih lahko šele, ko se boste peljali številne formalnosti.


Plina iz posode lahko uporabite manj kot dva meseca po tem, ko ste podpisati pogodbo s ponudnikom storitev. In zemeljski plin treba čakati dlje. Prva plinska družba določi tehnično mogoče plina. Potem si morajo pridobiti dovoljenje lokalne plinske družbe. In potem čakati za realizacijo plina projekta.


Ni problema, če je skupna plinska cev je v bližini zgradbe. Veliko slabše je, ko je ona deset metrov ali več. To zahteva sejanje skozi obstoječe ceste, po kateri jih je treba popraviti. Ali ko plinovoda mora biti izvedena prek zemljišč sosedov.

Katero izbrati?


Zemeljski plin je cenejši od utekočinjenega in ne zahtevajo namestitev rezervoarja na kopnem. Torej, če ste dve vrsti plina, bi morali izbrati naravno. Ampak glavni problem je, da zemeljski plin ni potekala povsod. Brez plina so veliko vasi, hiše v gorah, celo izven mesta, kjer so prej bili polja, in zdaj so v gradnji številnih zgradbah. V teh območjih je treba izbrati plina iz cilindra.


Namestitev s utekočinjen plin, je prav tako priporočljivo v zgradbah, ki še niso izvedene zemeljskega plina, vendar se je kmalu. In v tem letu - drugi, lahko uporabite pline iz valja. Po katerih morate odstraniti posode in povežite sistem za zemeljski plin.


Kjer je potekala plinske cevi?


Pred gradnjo plinskega cevovoda so pod zemljo. Po tem zapusti cev, zunaj in jo nastavite ventil.


Ampak po polaganju plinske cevi, zemljišče je treba skrbno načrtovati. Poleg tega je pot plinske cevi mora biti jasno opredeljeno, za oskrbo v nadzorovanem območju. Ta trak, širine 1 m, ki se ne morejo biti izdelani doma, si drevo, za vgradnjo vodovodnih, električnih itd.

Če nastavite posodo?


Pri izbiri kraja za tank je treba upoštevati naslednja priporočila: vložka ne more stati v jarkov, cest, vodnjaki, blizu hiše ali na mokrišča.


Mora biti minimalna razdalja od cest, stavb, električnih žic, meje zemljišče parcele. Posode zmogljivost 2,700 litrov, tipične stavbe, domov za eno SIM'I, morajo biti ti o'predmeti, ki so bile navedene, ne manj kot 3 M. Če zemljišče ni velika, je možno, da postavite posodo pod zemljo. V tem primeru, razdaljo, se bo zmanjšala za 1 m
Želite, da se valj ne daleč od at'SNO ' cesti, da bi lahko gorivom. Dolžina najpogostejša cev za polnjenje stroja-35 m;.


Pred plina, ki je v hiši.


Plin, naravni. Po povezavi s plinskim omrežjem, morate vnesti v pogodbo s plinom storitev.

To se glasi:


Dobavitelj plina prevzema odgovornost za projektiranje in dobava zemeljskega plina v zgradbo.


Stranka obveznosti'se:


- Za naročilo in zaženite namestitveni projekt;
- Za pridobitev gradbenega dovoljenja;
- Za pritrditev zunanjega in notranjega plinskega sistema.


Ko je namestitev in priključitev plinske cevi se izvede, morate preveriti, jih pušča. Po tem, morate pogodbo s plinom podjetja na prodajo plina.


Utekočinjen plin. Prvič, morate izbrati svojega dobavitelja plina, običajno jih je več v območju, in nato podpisati pogodbo o namestitvi in kasnejšem vzdrževanju sistema za utekočinjeni plin.

Kako zgraditi brez načrta?

Večkrat, ko ni nobenega razvojnega načrta, ki je osnova za gradbeno dovoljenje. Kaj storiti v tem primeru?

Kateri dokumenti so potrebni za gradnjo.

Pred gradnjo je treba najprej razviti deželi upravljanje projekta na zemljišču parcela sredstva za gradnjo in...

Lokalnih razvojnih načrtov za individualno gradnjo.

Projekt zemljišča v zemljišče za gradnjo in vzdrževanje stanovanjske hiše, poslovne zgradbe in objekti namenjeni...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика