понедельник, 27 января 2014 г.

Kanalizacije namestitev, Grundfos Sololift

Ponovno načrtovanje prostorov danes postala lekcijo resnično modi in razširjena. Veliko število naših državljanov, ki niso pripravljeni tolerirati blizu apartmajev Sovjetskega obdobja in z uporabo vse svoje domišljije, ki se ukvarjajo z obnovo stanovanj z obnovljeno vigor.

Kuhinje so pogosto v kombinaciji s kopalnico, spalnico spremeni v dvorani, prostor in prostor za kuhanje postane mesto z modi in očarljiv ime "Studio". Dejavnosti, kot so namestitev dvojno zastekljena Okna, nova vrata, Združenje kad in wc ali prenos vodovodne opreme in kopalna kad, so postali skoraj samoumevna.

Vse to, in velikih, slabo in celo hvalevredno, če ne za vrstico, ki neizogibno izhajajo zgolj tehnična vprašanja. Na primer, v rezultat združevanja prostorov, lahko ogrozijo celovitost stavbe, ki vplivajo na njegovo trajnost. In izvedbi večjih obnovo lahko bistveno otežila življenje sosedje, in nesrečni lastnik, vsaj zaradi kršitev delovnega sistema prezračevanja in izpušnih. To je razlog, zakaj so mestne oblasti začele spremljal Amaterski oblikovalci in arhitekti, otežuje reševanje postopek in zahteva profesionalni pristop k redevelop. Še posebej veliko vprašanja, ki izhajajo iz prebivalci, ki so se odločili, da prerazporedi prostorov, povezanih z vodovod - kopalnica in kuhinja. In ni nujno, da bo globalni perestrojke. Tudi preproste namestitve pralni stroj ali pomivalni stroj, povezane s prestrukturiranjem sistema za odvajanje odpadnih voda.

Vendar pa želja, da živijo udobno ineradicable. In se dogovorili o osnutku, najemodajalec se sooča s potrebo po kvalificirani izvedbo. Vendar bi to zahtevalo prizadevanja mojstri in uporabo naprednih gradbenih tehnologij, o katerih bomo govorili.

Sanitarni težave

Dejstvo, da je prenos kadi, stranišča, namestitev pralni, pomivalni stroji, različnih grelnikov zahtevajo veliko nege, zaradi morebitne težave s kanalizacijo.

Nam razloži, da je kanalizacijski sistem je sistem za odplake. Načelo delovanja navadnih, seznanjeni, da nas vse kanalizacijski sistem, ki temelji na evakuacijo umazana voda pod vplivom normalno težo. Voda gre samo navzdol dvižni vod cev dovolj premera. To odtoki so razdeljeni na "črno" - iz wc (vključujejo fekalnih snovi in delcev, ki z različno trdoto)in "sivi" - iz umivalnikov, kadi, odtoki, gospodinjski aparati.

Očitno pravilna, "nemoteno" delovanje sanitarne je mogoče doseči le na lokaciji možganov vodovodne naprave ali za gospodinjstvo nad vhodom v dvižni vod.

Dokler relativno pred kratkim, utility soba "okrašena" zajetno litega železa pošasti. Zdaj v gradnjo luksuznih stanovanj, od teh podrobnosti o notranjosti zanikal, na primer s pomočjo uporabe kovinskih in plastičnih cevi. Uporabljajo se v sisteme za ogrevanje, vodo, zunanji in notranji Kanalizacijskih. V gradbeni trg predstavlja takšnih cevi iz PVC - uporablja se v notranjih canalization. Sistem polietilena in polipropilena se uporablja v sistemih za hladno in toplo pitno vodo in tehnološki in kanalizacijskih sistemov. Ena izmed zadnjih "trendi" so cevi iz metallopolimer uporablja v vode in oskrbe s toploto, in tudi cevi iz križno polietilen (tako imenovani PEX-cevi). Najbolj priljubljenih vse te vrste cevi so izdelki metallopolymer in cenejši plastične cevi. Eden od najbolj znanih proizvajalcev teh proizvodov so podjetja, kot so UPONOR, Aquatherm, Banninger, Polymutan, Ekoplastik, Hidroplast, ruske družbe "ecoplast", "TVEL-teploross", NVO "Stroypolimer". Vendar v sanacijo tudi najbolj moderno cevovodov morda ne shrani položaj.

Vedno se spomnite, da cevi na katere odpadke "pojdi" iz stanovanja, bi morala biti dovolj velik premer. Zdaj pa si predstavljajte, da je lastnik namerava preurediti sanitarne opreme, "drsenje" kad stran od sprejemnika. Pred njim bo soočajo s problemom: kako, da se prepreči onesnaženje v dolge cevi, ki se razteza od kopel za dvižni vod. Poleg tega malo, kot so obstoj podobnih plinovoda v prostor: estetika tukaj in ne vonj.

In ni nujno, da se premaknete kadi ali potonejo odzvati na te izzive. Kot pravilo, kopalnice in stranišča v standardni ruske hiše so majhne velikosti, in pralni stroj ali pomivalni stroj postavite v njih, pogosto, preprosto nikjer. Tukaj in dal homeowners enote stran od vodnih virov, in problem bega to ni bila preklicana.

Rešitev

Obstajata dva načina za rešitev tega problema: ena je skoraj nerealno - prenos na delovno mesto, drugo je uporaba sodobnih kompakten samodejno kanalizacijo. Zdaj takih naprav se proizvajajo v velikih količinah, ki so drenažni rezervoar za odpadno vodo z vgrajeno črpalko. Zagotavljajo dvig odpadne vode do višine 5 metrov, ali jih zbrišete na razdalji do 100 metrov.

Načelo delovanja teh naprav je, da so povezani s proizvodnjo vodovodne naprave ali gospodinjski aparati. Znotraj črpalka se vklopi s pomočjo posebnih naprav (raven stikalo) pri polnjenju v zmogljivosti naprave. Če je enota, ki se uporablja v sanitarijah, kjer je nujno problem dostopnosti različnih vlaknenih in trdnih nečistoč, potem je opremljen z rezanjem mehanizem, ki melje. Ta "shredder" omogoča uporabo cevi malega premera, ki bistveno povečuje privlačnost sistema, in, kot pravijo, kmetija je priročno.

Takšne mehanizme, med katerimi lahko omenimo sistem Sololift + GRUNDFOS, so, kot pravilo, kompaktna oblika, ki omogoča gradnjo objekta na kateri koli lokaciji, brez težav in slogovno nedoslednosti. Napredni sistem, za razliko od svojih predhodnikov, tih, enostaven za namestitev in ne zahteva posebnega vzdrževanja: so samočistilni na izhod tekočine iz rezervoarja. Ne smemo in ne strahu in stalen spremljevalec iz Kanalizacijskih sistemov, je neprijetnih vonjav. Dejstvo, da je enota opremljena z prezračevalni ventil s ogljikov filter, ki zagotavlja odsotnost teh "okusov". Na splošno, vse, nego namestitev je v redno izpiranje tank, ki je dostopen in ne-specialist.

Kjer uporabljajo

Takšni sistemi se uporabljajo ne samo v zasebnih hišah in stanovanjih, ampak tudi v hotelih, garažah, klubov, kavarn, restavracij, ki je, v majhni javnih ustanov in institucij. Večina teh sistemov se uporabljajo tudi na različnih ladij in jaht. Kot uspešen primer uporabe takšne signale lahko imenuje St. Petersburg, kjer take naprave so dokaj razširjena.

Na Splošno, če je vprašanje oddaljenost od kanalizacijskega zbiralnika, namestitev, kot Sololift +omogočajo enostavno ven.

Tako, kompakten kanalizacije namestitev pomoč za izvajanje ambicioznih projektov na prenos sanitarno-tehnične opreme, namestitev gospodinjski aparati. S sodobno, zanesljivo opremo, rekonstruirati in opremiti različne ustanove in lokacije, postane veliko lažje, kar je prednost v sodobnih pogojih.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика