среда, 29 января 2014 г.

Zakovice je samo 2008-11-10 14:02:28

Gradnja in rekonstrukcija.








Zakovice je samo
2008-11-10 14:02:28

Zakovice je samo

Današnji pregled smo se odločili, da posvetimo en majhen, ampak zelo nujno težava, ki jo skoraj vsakdo. Vsak strokovni in vsakdo, ki ljubi, nekaj storiti sam. Ta namestitev problem kovice. "Kaj je problem tu? - Čudno, Pro - vrtanje lukenj v dveh'dovolnij elementov, vstavljanje zakovice luknjo, nato dajo vse na nekaterih Yakovlenko in asclepio kladivo ".



Res je, vse, kar se zdi enostavno. Vendar predstavljajte si, da morate ovinka pločevine v "cevi" in utrdili "design" v tem stanju. Lahko, seveda, da ne, kot je pričakovano strešne kritine šiv, in le dolgo tem primeru in precej turobno. Da bi kovičenje stroj z'enotnosti? Niti "Yakovlenko"ali kladivo v cevi ne ustreza. Ali drugo situacijo. Ste potrebovali, da Ste na strehi svojega doma s'priključite dva lista strešne kritine železa, na primer, na grebenu. Krovstvo šiv ni vedno primerno, in da sklepach dveh listih neposredno na strehi je tudi ni preprosta stvar. Ena rešitev. Odstranite črke, da zakovice na zemlji, in potem posledično strukturo privijte nazaj na streho. Na Splošno nurbtess...
Medtem, izhod v vseh teh primerih obstaja. In zelo preprost. Tam se je izkazalo, da je eden od naših stari znanec, ki je delal v gradbeništvu, za več let. Med eno od naših pogovorov, je povedal, kako ga je poskušal izmisliti samodejno risklevel. Dolgo je izbruhnila več problem glavo. Izumil votlo zakovice (ta še ni bil), je bila vstavljena v to palico z glavo. Pogruntal, kako to storiti, "klešče", da rod, ki je imel potegnite ven in preoblikovanje zakovice. Mislili na vse, izdelane risbe in celo na tovarniško prinesel. To je prav tako daleč, kot je šla. Ni je začel govoriti z njim. "Dobro, da ste prišli. Votlo zakovice (kadar vas, da mi bo? ). Palica, tudi skoraj vse je zapravil. In ali je možno, kovinski rush? Prišel si z mojo idejo... "Moral zapustiti. In ideja, ki skupaj z risbami in najbolj svetlo upanje za delo relief "pokopati". In pred kratkim pa je na voljo v običajni trgovini strojne opreme in ugotovi, na števec risklevel, ne ruske in nemške proizvodnje. Bil sem vesel, da svoje sanje končno so se uresničile in pridobljene. Skupaj z naborom kovice. Sprašujemo: "tako hodil v prvo trgovino in kupil? " Pravi, "tako. Da pa trgovini, vendar nekako nihče ne posveča nobene pozornosti. "
Smo tudi spraševali, kakšne vrste "enota" - risklevel. In smo šli, vendar ne v najbližji trgovini, in na razstavi "Rosstroyexpo", da Frunzenskaya nasip (tudi nimamo v bližini uredništva trgovine). Prvi "poslovnih trgovina" je bil malo tega, da paviljon № 5, prodaja glasbil in različnih uporabnih stvari. Tam, kjer smo šli. Sprašujemo: "ali Je risklevel? " "Prosim! Ste profesionalni ali Amaterski? "In dobili dve.
Na videz in da in drugi "enota" je res, kot so klešče. Samo v delovni valj, razen luknjami za zakovice stud nič. Ena (strokovno) bolj in bolj zmogljivo in delovni valj, ga ne vrne, drugi (Amaterski) ni tako velika, vendar na delovni valj, ki se vrti za 360 stopinj. In mi govoril, da je trgovina pomočnik.
Amaterski možnost asclepiades iz strokovnih nič, ampak obseg spin-off prizadevanja, ne razlikujejo. Torej, s pomočjo profesionalnega se lahko uporablja kot aluminijaste zakovice, in iz jekla. Prizadevanja Amaterski asclepiades dovolj le za aluminijaste zakovice. Tako kovice so v obliki, ki je prikazana na sliki. Za delo z orodje je zelo enostavno - vrtanje luknje v s'vključi podrobnosti vstavi v zakovice, zakovice stud, ki je vstavljena v odprtino v delovni del asclepiades in stisnite ročico. In vse! Zajemanje rod, kovice "enota", potegne ga na sebi, tako deforming cilindra palico nazaj zakovic. Kratek pin "omejitev" je ugriz off štrli ven zakovic "presežek". S'enotnosti pripravljen. Enostavno in brez mučenja. Le presegajo potrebe delovnega glavo stresemo ven.
S'dovuti so podrobnosti različne debeline, in tako sponke so na voljo v treh velikostih in različnih dolžina (glej tabelo). Na eni raskladyvaem lahko delo z zakovicami koli premer, enota je opremljena s tremi zamenljivih glav, od katerih vsaka ustreza zakovice nekaterih premer (vstavi v eni od ročice asclepiades). Torej, to vprašanje je bilo dobro določeno. In cena je bila po našem mnenju zelo primerna. Amaterski možnost (RIVE ROTACIJSKI 360) stroški 250 rubljev, professionalnyj (HR-5000) - 465 rubljev. Aluminijaste zakovice, ki so od 18 do 30 rubljev na 50 kosov, ki je, od 36 do 60 kopecks apiece. Jekla kovice po ceni, ki ne razlikujejo veliko. (Zapomniti si moramo, da je razpon cen v Moskvi. V eni od trgovin so nam ponudili enako Amaterski risklevel, vendar po ceni 680 rubljev. Vendar pa je zagotovil, da je višje kakovosti in trajnosti. Kovice lahko kupili v paketu 1000 kosov. V tem primeru vsak zakovice se pridobiva tudi cenejši. )
Na vprašanje, asclepiadea bolj priljubljena, mi je odgovoril, da, seveda, je vedno bolj priljubljena, Amaterski možnost, ker je to ceneje, in delajo glava je on, struženje, zaradi česar je mogoče doge v oddaljene kraje. In ni obvezna'bodite prepričani, da bo jekla kovice, iz aluminija, ki je v večini primerov dovolj. Dobro, res strokovno ta dan predstavlja nešteto kovice, in orodje izbere primerno.
Nam novo orodje je bilo res všeč, in odločili smo se, da pove o tebi, naš dragi bralci. Torej uporaba novih zdravje'I. To - res je, da je preprost.



Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика