четверг, 30 января 2014 г.

Alpski tobogan - dekoracijo vašega podeželju hiša

Že v preteklosti so dnevi, ko vsak kos primestni kopenski je bila namenjena le za gojenje vrtnin in drugih poljščin. Danes poletni hiši je tudi kraj za počitek. Zato skoraj vseh primestnih območjih lahko razmišljamo čudovito flowerbeds, venci in druge lepote. Postane priljubljena in Alpski tobogan v državi. Ni vsakdo, ki ima za potovanje, in Alpski tobogan na koči, ki je majhen del teh Alp, ki ni vsakdo, ki je namenjeno, da vidite.

Kako narediti Alpski tobogan? To je težko ali enostavno? Jasno odgovoriti na to vprašanje. Strokovnjaki, seveda pa se izkaže, hitro in lepo. Vendar strokovno krajinskih arhitektov povzročila resne stvari, prave mojstrovine. In Alpski tobogan v dacha pod silo in vrtnar. To je potrebno razporediti čas za učenje o tem, kako narediti Alpski tobogan, katere vrste Alpskih gričev, kaj je bolje, da poberem kamni, rastline, itd.,

Alpski tobogan v državi, mestu, so lahko naslednje vrste:

  • miniaturni rock vrt;
  • ravno rock vrt;
  • rock vrt z osenčenih območjih;
  • rock vrt-Kam'Anita steno.

Kot lahko vidite, Alpski tobogan na vrtu lahko traja različno količino prostora.

Če ste'tam je bila želja, da Izboljšate svojo državo, mesto, lahko bi Alpski tobogan svoje roke. To bo za vas, vašo družino in vaše goste prijetno otok gorska pokrajina, ki ugaja oči s svojo lepoto in harmonijo z naravo. Ne skrbite, če še nikoli niste storili, te stvari. Če nimate pojma, kako zgraditi Alpski tobogan, potem se lahko naučili, pa bi to želeli.

Zdaj bi rad, da bi nekaj nasvetov za tiste, ki so se odločili, da Alpski tobogan svoje roke.

Najprej, boste morali najti mesto. Lokacija za Alpsko diapozitivi morajo biti izbrani tako, da rastline ne umrla od vročine, ampak ob istem času, morajo biti dovolj sončne toplote za pravilno rast. Poleg tega drsnik, bi morale fit harmonično v okoliško pokrajino. Alpski tobogan izgleda zelo dobro na razkošno posteljo. Ampak, bi pam', da ne pozabite, da je za oblikovanje Alpskega strani, morate imeti dober okus in kreativni talent. Da bi olajšali njihovo stiske ustvarjalnosti, lahko dostop do posebne comp'računalniški programi za oblikovanje krajine, ki bi pomagal načrtovati Alpski tobogan.

Po lokacija za Alpski vrt določeno, lahko začnete s pripravo. Začnite z drenažni sistem, kot odvečno vlago ne koristi flore. To odstrani vrh zemlje do globine 15-25 cm, razlika je napolnjena z drobljen kamen, prod, ekspandirane gline ali zdrobljena opeka, nato pa pesek. To ne bo stagnira diapozitiva.

Po pripravi drenaža lahko razmišljajo o tem, kako zgraditi Alpski tobogan. Alpske rastline, ki ne zahtevajo preveč hranil tal, tako da lahko uporabite navadne vrt tal z dodatkom majhne količine peska in šote. Naprej, boste morali, da poberem kamni za Alpsko strani. Njihova naloga je, da ustvarite eleganten kompozicije. Jih je treba v kombinaciji z drugimi barve, dobro, če so skupaj, in na pasmo. Postavitev kamnov tudi zahteva spoštovanje določenih pravil. Morate vedeti, preden boste položili kamne v tla, jih dal na tla in izbrati najlepše položaj vsake od njih. Za kraje, načrt za tlakovcev, morate postaviti kosov plastične folije, rezano v njih odprtosti zaslonke, ki bo odtok vode. Film bo preprečuje rast Boer'Jan. Vsi kamni, izberite glavno kamen, ki je privlačen videz, in ga vključite v spodnji vrstici. Za pritrjevanje kamen hill v mestu njene namestitve, kopati luknjo, velikosti, ki je nekoliko bolj Foundation stone in potem ti dajo tam kamen. Da bi kamen swung okoli njega vlije gramoza in zemlje, vse frankirane. Oblika kamni za Alpsko diapozitive lahko zelo različne. Sestavljajo vrstice z manjšimi kamni pridejo bližje robov strani.

Vendar Alpske hill je ne samo iz kamnov. Ne manj pomembno, da izberete pravo rastlin za Alpski vrt. Lahko so izbrani tako, da potisnete bo prosimo, oči vse leto. Te rastline niso obvezne'mora imeti Alpske spust, vendar je bolje, če njihov videz podobne Alpske flore. Lepi Alpski tobogan na vrtu, okrašena z borovim grmovje različnih oblikah, pritlikave oblike TUI itd., Lahko kombinirate preprogo, suša in druge eksotične rastline z družino smo maka in tulipani. Barvno shemo prihodnosti rastline, je treba načrtovati vnaprej. V glavnem uporabljajo nizko-gojenje rastlin za Alpsko strani.

Ampak še vedno veliko vlogo pri ustvarjanju Alpske diapozitivi bo igra vaša domišljija. Če menite, da nekaj ne deluje, preberite zunanjih virov: obstaja veliko literature, v kateri boste našli koristne nasvete na temo: "Alpski tobogan na rokah." Sistema Alpski tobogan tudi ni problem: literature in Interneta, jih je na pretek.

V bližini Alpski tobogan je zelo v modi dekorativni elementi vrt postal umetne slapove in ribniki. A še bolj zanimivo je, če so ti elementi so kombinirani. Alpski vrt z ribnik bo postal eden od najbolj izstopajočimi poudarki vaš vrt. Zvok vode, ki je vedno dal poseben čar prostoru. In Alpski tobogan lahko poudarite, naravnosti in čudovit slap. Torej, ti dve sestavini tako zanimive kompozicije med seboj dopolnjujejo in so videti zelo naravno. Zato lahko rečemo, da je Alpski vrt z ribnik je struktura, v kateri kamen in voda, ki so enako pomembne.

Torej, če ste navdih za zgodbe o lepoti, ne izgubljajte časa in imajo pogled zanimivih materialov na njihovo oblikovanje. Najhitrejši pomočnika pri tem poslu je Internet. Greš v iskalnikih, prosite poizvedbo "Alpski tobogan njegove roke shema" in študij.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика