воскресенье, 26 января 2014 г.

Kotu zofe

V običajni različici m'pohištvo, namenjenih za rekreacijo, se nahaja v dnevni sobi in je standard, ki ga sestavljajo kavč in dveh foteljih. Kateri modeli ne more zdaj naprodaj: izbor jim zdi neskončno in brezmejna. Toda preden se odločite za klasično pohištvo slušalke opomba na sodobnih kotu gradnje. Kotni kavč lahko temeljni element udobje in domačnost vašega nastanitvenih objektih, kot tudi edinstven in eleganten podrobno inter'jer.

Kotu zofe je trendy design, ki je sposoben rešiti veliko nalog in skladno prilega v vsako inter'jer. Obstaja mnenje, da takšnih modelov so zelo drage in zasedejo več prostora kot redni zofe in naslanjači. Ampak to ni tako, ker sodobnega trga potrošnikom ponuja širok izbor kotno sedežno garnituro, različnih velikosti in oblik, ki se razlikujejo v svojih tehnične in oblikovne značilnosti, in se uporablja tudi v proizvodnji materialov. Vsak kupec lahko izberete najboljšo možnost, odvisno od velikosti in konfiguracije prostora, s poudarkom na njihove zmožnosti in potrebe. Tako, kotni design je idealen za udobje in prijetno vzdušje, kot prostorni apartmaji in majhne prostore.

Kot je znano, m'pohištvo pogosto prodajajo v dnevno sobo, da bi sedel z vso svojo družino in gledajo TELEVIZIJO, igrajo z otroki, klepet ali pa preprosto, da se sprostite po napornem dnevu, vendar pa kljub temu, kotni modeli so zelo uporabne za druge aplikacije. Jih je mogoče namestiti v Omari, otrok in spalnice, in majhno m'kotov izgledaš v kuhinji ali jedilnici, ustvarja toplo in prijetno vzdušje.

Oblikovanje kotno sedežno garnituro je lahko levo, desno, in je izdelana v obliki črke P. priljubljena preoblikovanje modela, ki je sestavljena iz več segmentov, vsak, ki je popolnoma neodvisen predmet in se lahko upravlja kot del celote, in ločeno. Mnogi od njih so opremljeni s koleščki, in potem ti kosi pohištva lahko preprosto premakniti in ga namestite v vsak prostor, stanovanje ali hišo. Skoraj vse kotu zofe so opremljeni kvalitativno preobrazbo mehanizme, ki omogočajo dnevno urediti to kos pohištva in ga pretvori v dvojno posteljo. Najbolj znana in skupnih mehanizmov, ki so vikat, "knjige" in "zibelka".

Nakup kavč, boste postali lastnik eleganten, kompakten in večnamenski objekt. V neprepognjenem stanju take zofe spremeni v udobno ležišče za dve osebi, in dan služijo kot okras in udoben prostor za bivanje. Poleg tega so številni modeli so opremljeni s prostorno vgrajene predale in dodatno opremljen z mobilnimi tabel in tabel. Zelo zanimiva možnost kotne design z vgrajeno v vrstici z ozadja. Za dodatno udobje kotu modeli so opremljeni z nastavljivo headboards, vzglavniki in nasloni za roke.

Seveda je idealno, kotu kavč se mora ujemati s splošno stil prostora. Na primer, v klasičnem inter'notranjost bodo tudi videz modela zaokrožene oblike dreves'leseni klopi ali dekorativne plošče, osnovne inter'notranjost primerno svetlobo, simple design s ravne linije brez dekoracije. Če je vaš apartma je okrašena v nekaterih sodoben slog, opomba trendy modularno napačno obliko. Za tapetništvo, lahko izberete katero koli material, iz skromen, preprost in cenovno najbolj dragih in luksuznih: umetni žamet ali velur s posebnimi impregnacij, tapiserija, jacquard. Seveda, prestižno, zanesljivo in drago pohištvo z usnjenim oblazinjenjem. Vendar pa usnje kotu kavč, se uporabljajo samo visoko kakovostne, sicer po nekaj letih delovanja lahko'biti vreznine in odrgnine.

Velik pomen in kakovost materialov, ki se uporabljajo kot polnila, in tudi za izdelavo okvirja. V večini primerov kotu zofe so na okvir iz lesa listavcev ali iglavcev. Lahko pogosto srečujejo in zofe z osnovi vezan les, lepljen iz tankih listov lesa. Cenejši in manj trajne materiala - lepljenega iverna. Kot je za polnjenje, potem je najbolje, polnila za kotno sedežno garnituro, so naravni materiali: vazeci, čutil, itd V masovno proizvodnjo, ki se pogosto uporablja pene in pene sintetičnih materialov (poliuretan, sintepon, itd.,). Pogosto se uporablja pomlad blokov. Najboljša možnost za zdravo spanje je kombinacija pomlad enota z debelo multi-layer polnjenje.

Vrste, ampak zelo udobna in stilsko kotni modelov lahko idealna rešitev za dekoracijo vsakega prostora, glavna stvar je, da izberete velikost, slog in barvo modeli v skladu z velikostjo, nastavitev in oblikovanja prostora.

Avtor: Volokitin Julia



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика