четверг, 30 января 2014 г.

Država paviljonov

Kaj bi lahko bilo bolje kot ostali iz hrupnem mestu, v naravi? Še posebej, če je prostor namenjen predvsem za počitek s prijatelji, kraj, kjer se lahko sedi s kitaro, samo govori, kljub dežju ali vročem soncu, kot gazebo z žarom.

Če ste se spraševala o tem, kako graditi gazebo, potem jih je treba upoštevati nekatere pomembne nianse.

Izbira lokacije za gazebos

Prvo vprašanje, ki ga moramo sami odgovoriti: zakaj morate gazebo, ali odprtih vrat. Vrt gazebo lahko izdelani za različne številke ljudi, kot nekaj, in na veliko in pogosto zbirajo podjetij - odvisno od tega, boste morali določiti velikost in strukturo. Praviloma te vrste o'predmeti, ki jih ni več kot 15-20 kvadratnih metrov. Kot bi moralo biti jasno - ko gazebo bo treba uporabiti takoj odločijo, " ali se je bo zaprta, in da je v celoti zastekljena, izolirana, namenjene za uporabo v zimskem, vključno križni - poletje in odpri.

Poleg tega, preden začnete gradnjo gazebo, odločiti se morate, kjer se nahaja stavba. To je lahko zgrajena v najljubši kraj za počitek,, na mestu, ki nudi najboljši pogled, ali pa preprosto zastonj in še vedno ne izpolni, kot katero koli drugo sektorju. Kot pravilo, gazebos za vile se nahajajo v senci dreves. Označuje stavbe v bližini lila ali Apple ali v cvet postelj, prav tako boste lahko uživali, vonj po gojenju rastlin.

Ne pozabite, da namestitev ne bi po nepotrebnem "obremenitev" oddelek, ki bi moral biti blizu skedenj in se o dronno - kljub temu, da ni treba dati državi, paviljonov v odprt prostor, zaradi nagnjenost je to mogoče, vetra in sonca, ampak tudi precej "pokopati" ji v skrajnem kotu vrta ni vredno. Pravilno zgrajene stavbe bo uljepšati svoje območje, zato je najbolje, da ga v mestu, ki je vidno iz katerega koli kota ozemlju.

Pomembno je, da pri izbiri mesto pod gazebo, da se upošteva oddaljenost od njenega doma. Ko prekomerno snela bo problematično, da nastavite tabelo ali prenos potrebnih stvari, še posebej sredi počitnic, ko je želja, da pustite krog prijateljev, četudi le za nekaj minut, ni nujno. Nasprotno, če preveč vašo približno lokacijo arbour z žar, da bodo izginili občutek zasebnosti, ker je bolj oddaljene stavbe iz glavne stavbe, tišji to se zgodi v njej. Še enkrat, to je odvisno od ciljne naprave.

Pri izbiri mesta v gradnji, kot je potrebno, da bodite pozorni na lokacijo odpadkov, kot tudi ceste, poskuša maksimalno distancirati od njih. Preuči potrebo, in teren je bolje, da dajo gazebo na ravnico, vendar pa ni vedno mogoče. Če odprete ali zaprete strmo pobočje, je treba upoštevati, da ste za namestitev dodatne stavbe, ki bi preprečila morebiten padec v gradbeništvu ali čiščenje zemlje za pomlad.

Izgradnjo paviljona

Določi položaj in velikost o'predmet, se morate odločiti, kaj bo zgrajena poletne hiše. Vrt gazebo lahko izdelane iz različnih materialov: iz kovine za kamen. Vodilni položaj, vendar pa zasedajo paviljonov dreves'Yana enostavno udarci, okoljska, in skrbno ravnanje, dolgo časa zaposlenih. Narejene so iz lesene deske, trakovi in palicami.

Najbolj preprosta gazebo, lahko zgradite nekaj dni, na preprost algoritem.

  1. Prvi korak je določitev center paviljonov. Če želite to narediti, vzemite običajni peg s priklopom je v tla in Pref's povezovanjem, da je vrv.
    Ta vrv Pref'zbiranje drugi peg, na oddaljenosti ne več kot meter. Vrv ne sme biti preveč tesen, ampak "SAG" ali ne bi. S teh dveh deležev določite.
  2. Določiti vhod gazebo, da bi. Vzporedno je sestavljen premer kroga, in eden od vložek je postavljena na presečišče premer kroga (oznake so na obeh straneh kroga). Korake še enkrat, ki se gibljejo vzdolž črte prereza s premerom kroga, do trenutka ustanovitve šest oznak. Služijo za luknjo nosijo stebri.
  3. To je potrebno kopati globlje pod delovnih mest (do 60 cm). Za izračun dolžine enega stebra, je treba upoštevati, da je približno 50 cm bo pod zemljo in na površini - do 80-100 videli Potrebo po pripravi kovinske palice približno 130-140 cm v dolžino.
  4. Za začetek, sprejme kovinskih palic. So vstavljena v režo, skrbno preverja na površinski ravni. Pomembno je, da natančno svoje popraviti z izpolnjeno v luknjo, peska in cementa ali njihove mešanice (cementa in peska v razmerju 1:5); od vrha do pour rešitev.
  5. Zavarovanje na prvi držijo, morate pripraviti palice iz lesa, določanje njihove višine, ki se osredotočajo na maksimalno višino ljubljene (rast najvišja države sedem'th + 30 cm). Morate izbrati spola. Nadstropje je lahko dreves'leseni, betona ali asfalta. Glede na vrsto tal, preveč, dodaj dolžina dreves'leseni tramovi. Na primer, drevesa'lesena tla-še en plus 20 cm. Poletje pergole, kot pravilo, so narejeni iz debla borovcev.
  6. Zagotovitev delovnih mest v zemlji, morate pozorni na zgornji PBE'ASCO. Uporaba tabla, ki jih želite zamrzniti top nosijo debla, s pomočjo vijakov in vrvi. Da bi odborov v prihodnosti, ne krekirana, lahko bi jih v majhnih lukenj.



  7. Naslednji korak je, da namestite streho. Boste potrebovali 6 splavarjev iz desk, katerih dolžina je določena s polmerom gazebo in kota strehe (npr. polmer gazebo + 25 cm nagib strehe + 20 glej na strehi, rezultat je bolje, da se krog).
  8. Razdalja človek o'vključi v sredini kupole je okrašena z stolpa. Da bi vrh, morate dnevnik, približno 60 cm in premera 15 cm postopek v šesterokotnik. Za ruši - top izpopolnjeval na enem koncu. Vse to oblikovanje je omejeno z vijaki na delovna mesta, s podporo v vogalih PBE'komunikacije.
  9. Na vrhu strehe bi dal strehe, drevesa'lesenih površin obdelave.

Na koncu gazebo, ki ga lahko porabite dekorativna dela, pobarvane države, hiša, nastavite klopi, ali z dajanjem policah. Prav tako lahko naredite razsvetljavo za nočno srečanja - glavna stvar, da ne smemo pozabiti, da je v prostem paviljon na svetovni hitro jate komarji, ki lahko uniči prijetno bivanje.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика