понедельник, 27 января 2014 г.

Podporo Fundacije.

Podporo Fundacije.

0%
296 Marec 9, 2012

Varnostno - obvezna'obvezen postopek pred gradnjo hiše. Kako se bo izvajala odvisno od tega bo treba izpolniti v obrazec ali neposredno v tla. Ker je vse odvisno od tal. V ozki jarek bo slabo pour betona, če tal je slabo stisnjena.


Obstajata dva načina za opravljanje podporo Fundacije:


1. Celotni zemljišč na mestu prihodnosti Foundation (kopati jarek). Ta metoda je primerna za dobro zgoščena tla.
Trenching je zelo delovno intenzivne proces, zato je bolje, da najem kopač. Za njega, to delo traja 2-3 ure. Morda več, odvisno od tega, vrsta zemlje. Zadnjih 10-15 glej izkopavanj po možnosti opraviti ročno, s pomočjo lopate. To bi bilo bolj natančno. Potem lahko začnete lije beton v jarek, mešana s priborom in velik kamen.


2. Uničevanje tal v krajih, od referenčne točke.
To je hitreje, lažje in cenejše. Boste morali kopati luknjo v krajih, kjer bo referenčne točke. Nato jih napolnite z betona.

Lopata ali kopač?


Kopati jarek za Temelj, s pomočjo mehansko - najem bagri, kopač-buldožer, kopač-loader. Ali ročno, s pomočjo lopate in izbirčen.
Mehanske izkopa videti bolj privlačna. Ker v kratkem času opravijo vse delo površino', povezanih z trenching ali izkopa za Temelje. V kratkem času, dežela tranše lahko naloži in odpelje. Ni nobenih težav z velikimi kamni.
Najboljši način, da imajo, če ni ograje (ograje), lažje manevriranje težkih tovornih vozil.
Jarek izkopa ali jamo z lopato, je potrebno sodelovanje nekaj ljudi. Traja dva do štiri dni. Vso zemljo je izvozil z wheelbarrows. Včasih, cena kopati ročno presega mehansko delo.
Opomba. Če globine jarka na nekaterih mestih se je izkazalo, da je bolj kot raven prihodnosti Foundation, ki jo je potrebno zapolniti šibka betonske mešanice.

Trak Foundation. Uporaba trakovi temelje.

V tem članku bomo raziskali trak baze, v katerih primerih se lahko uporablja...

Opeke hiša brez Temeljev.

En dan sem prejela klic od stranke, in povedal, da je med načrtovanjem hiše, ki je kupil pred nekaj leti, se je izkazalo, da v hiši ni podlage...

Kaj morate vedeti pri izgradnjo temeljev.

Temelj hiše je najbolj pomemben element pri načrtovanju hiše. Kakovostno izdelana Fundacija - garancija za trajnost celotne stavbe.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика