суббота, 25 января 2014 г.

Ožičenja zatemnitev (dimmer).

Ožičenja zatemnitev (dimmer).

0%
830

Dimmer (dimmer) je nameščen v tistih primerih, ko potrebujete za nadzor jakost svetlobe v prostoru. Senčniki so na dotik, pritisk in vrtljiv. Ne glede na vrsto dimmer krogotok je enak.

V tistih primerih, ko se želite povezati dimmer za halogenske žarnice z obratovalna napetost 12-24V, potem boste morali priključiti takoj po dimmer korak navzdol transformatorja.

Uredba iz enega kraja.

Ta sistem je značilno povezave dimmer. Če tega sistema je optimalno, da izvaja pritisk ali dotik dimmer. Kot rotacijski dimmer neprijetno, da so.

Prilagoditev z dveh sedežev.

Povezave diagram, ki je najbolj primerna za spalnico. Ena dimmer nameščen na vhodu in drugi ob posteljo. Šla v spalnico in se obrnil na luč in šel gledati TV - zmanjša svetlost.

Uredba iz enega kraja, in nadzor z dvema.

Po mojem mnenju je to najbolj optimalno vezalna shema dimmer. Ta sistem se lahko uporablja v vseh situacijah. V spalnici (na vhodu postavite stikalo in v bližini postelje dimmer), razsvetljava dve ravni stropi, kjer je veliko točko luči (na vhodu dal zatemnilno stikalo, se je obrnil na stikalo, zatemnitev prilagoditi tako, da za vas najbolj primerna).

Uredba iz enega kraja, in nadzor s tri.

To vezalna shema dimmer primerna v primerih, kadar potrebujete za vklop-izklop luči na dveh mestih. Za primer: dolgih hodnikih, po stopnicah. Poleg tega, da razredi, ki jih je treba še dva odlomka stikalo.

Članke na temo:

  • Vezalna shema led trak
  • Ožičenja zatemnitev (dimmer)
  • Skrite napeljave
  • Tri tolpe en način vezalna Shema stikalo
  • Namestitev električna Odbora

Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика