пятница, 24 января 2014 г.

Transoms in okenske rolete 2008-10-08 16:27:20

Gradnja in rekonstrukcija.

Transoms in okenske rolete
2008-10-08 16:27:20

Osnovni zaprtje so zajebali pod trak za zaklepanje in vstavite vijak skozi eno od lukenj v traku in zavit posebno tipko. Najboljša možnost je naprava, ki pritrjuje pokrov v okolici polje. Nastavite zaklepanje, nato pa jo pritrdite na daljavo bar.

Balkon okno


Balkonska Okna in vrata, kot tudi druge zastekljena vrata, ki so zelo občutljive na crack - vlomilec dovolj, da bi prekinil steklo, da bi dobili, da ročice zaklepa. Za preprečevanje vdor v stanovanje lahko pomaga ključavnice, ki delujejo le na ključ. Vsak list je treba dati dva konca ventila tako, da je eden od njih je bil del zgornji pramen PBE'povezave, in drugi - na pragu. Za namestitev spodnjega ventila, morate odstraniti vrata iz zank, če je preveč težko, preverite račun ventil zaklepanje blažilnika.

Zaklepanje drsna vrata
Če imate veliko steklenih vrat v vrtu ali na balkonu, namestiti dodatne ključavnice na vrh in dno, ki je bilo nemogoče, da dvignite vrata za njo neposredno. Take ključavnice niso poceni, vendar so vsaj 1,000 variante tipke, in so precej zanesljive.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика