четверг, 30 января 2014 г.

Ureditev vrtu srebro

To je dobro znano, da bi luksuzni vrt design lahko ne le z neverjetno barve, veliko rastlin, ki so dovolj dobro in njene kolorit listov. Še posebej dobro vrt ali svojih ločenih območju, izdelani v slogu srebrno-sivi skali, ta vrt je v sebi lepe in nenavadno. Tudi, srebrna barva se lahko uporablja za ločeno določena področja na spletnem mestu, kar kaže na pomen ali odvisnost en del od drugega. Siva in srebrna SIP'mehča svetlost nekatere rastline in obratno dodeli več dolgočasno barve.

Raznolikost srebro rastline

Obstaja mnenje, da za srebro vrtovi niso preveč rastlin, ampak v resnici ni popolnoma tako. Na primer, s celo najbolj navadni pelin, lahko pa vaš najljubši cvet posteljo neprepoznavnosti, v flowerbed bodo dodali nove barve in, seveda, vonj. Če boš sejal travnik v pleve, boste lahko dobili zavetje stran nenavadno, srebrno-moder odtenek. Oh, in ne more storiti na mestu, brez uporabe Voynikov v srebrno-sivi barvi. Gre za sorte, oba v divje in dekorativne nastop na trgu v različnih.

Velik izbor in izbire si lahko v vsakem design smer. Srebrno obseg vrt SIP'Aksit modre in modre barve,'združuje v pesmi roza in lila barve rastlin. Med večino, svetle barve, srebrno rastlin bo mediator, in ustvariti verižno pesmi so postopoma premika iz enega območja vrta na drugega.

Lastnosti srebra vrt

Pritlikave rastline - pelin, Arabci, molodilo, aubrieta bo okrasite koli Rocard. Višje - anfals, polovka s svetlo modro-siva listi bodo dopolnjevale nizko rastoče rastline. Skoraj vse rastline s srebrno barvo lahko zastopa v vrtu več vrst, razlikujejo po višini, leaf oblik in risanje na njih. Upoštevajte, da če black vrt je v senci velikih dreves, ne bo mogel cveteti obilno, da so nekatere pesmi, ki bo dopolnjevala, ne vedno dodatno cvetovi so povezani s celotno zasnovo.
Da bi zagotovili tiering ploskve, ki se uporablja škrata, procumbent ali stolpičasti grmičevje. V tem primeru, bi morala razmišljati o ciprese vrst, njihovih puhasto, igle in velikih listov srebrni odtenek so lahko barve na katerem koli področju, in da ga slog, in, seveda, značilen vonj.

Posebnosti sezonskih vrtu srebro

Da bi spravilo prihodnost vašega vrta spomladi, jeseni in poleti. Večina rastlin, ki so posajene v začetku pomladi, vendar pa so tisti, ki mora opraviti zimski vrt za naslednje leto, da postane popolno dopolnilo registracija modela in dati nov odtenek srebra. V poletnih mesecih, sestavi vrt bo lahko oživiti angustifolia ali Vzhodne grmovje silverberry. In okoli vode barvit videz dreves, topoli ali vrbami.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика