пятница, 24 января 2014 г.

Okvir vrat 2008-10-08 16:25:46

Gradnja in rekonstrukcija.

Okvir vrat
2008-10-08 16:25:46


Zunanja vrata polje
Zunanja vrata, kot pravilo, je vstavljena v drevesa'Jan okvir, ki je sestavljen iz top PBE'ASCI okvir vrat ali vrata jamb, nižje PBE'ASCI okvir vrat ali prag z dokazovanjem, tesnilni trakovi in dve doorposts z izbrano gub (chamfers) na notranji strani, pritrjena med Kluczkowski povezave. Vrh PBE'hišna je po plitvinah 50 mm iz vsake strani. Te predstave se okrepi s'enotnosti okvirji in vdelano v zid, da zaklenete polje v mestu. V opečni zid je tudi vgrajeni varnostni dreves'leseni rejki ali cevi, ki pribil polje. Kovinski oklepaju predstavljajo drug način določitve okvir vrat.
Nabor vrata iz PVC in aluminija so pritisnili polje in praga, in vsi dodatki.


Notranji okvir
Sestoji iz treh elementov: obrnjena proti vrhu vrata, ki je pravzaprav vrh bar PBE'ASCI, ali lintel in dve stranski zidovi, ali delovna mesta, ki so vertikalni bruski PBE'ASKI. Ti elementi so pritrjeni v vogalih z spotovogo z'enotnost v bočni groove in kluba. Na straneh so običajno pretepli s čepi ali zavarovane tirnice v sklopka, postavljen v presledkih približno 600 mm Za s'enotnosti škatle s sklopko običajno uporabljajo montažo strojne opreme. S'enotnosti škatle in stenah pokrita z platband. Ko zaprete vrata, okovje na računu ustavite ali ustavite.
V drage hiše, na vratih pogosto nastavite okvir trdno skalo. Zgornja meja je pribit na lintel na vrata, in Kosyakov (strani) trak - up prometnih zamaškov v zidane. Te palice (palice) igrajo podporno vlogo in zagotoviti ustrezno raven mavca premaz in zanesljivo pritrjevanje jamb.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика