четверг, 2 января 2014 г.

Izberite zavese

Če nimate dovolj barve v življenju, potem prenehajte izbira na zavese, da se njegovi cvetovi bodo dodali optimizem, da inter'Yeri. To toplih tonov oranžne, Zlate, rdeče-rjave barve. Lahko visijo zavese in odtenki zelene, ki se sprošča in spodbuja ostale, vendar tukaj ne pretiravajte, saj zelena je povezana predvsem z depresije in dolgočasja.

Zavese ne sme biti monoton, zato, dodate krepko in svetle pike. No, če se ne ustavi na zavese, in bo se jim v barve blazine in odeje. Presenečeni boste, takoj ko od zamenjave manjših elementov, preoblikovati svojo sobo, in zato ste.

Dekoracijo zaves ni'obvezna načelo. Poglej, če ste visijo težke zavese, potem lahko okrasite, dodajanje posnetkov, nadstreški, in tako naprej. To je mogoče za zavese tkanin, kot so žamet, brocade, gosto svile.

Če je design vaše stanovanje še ni bil izdan do konca, ali pa boste vedno korak od apartmaja do apartmaja, potem je vaša izbira bo postal redni čipke zavese. So dobro urejena s zavese, ki je, verjetno, vsako stanovanje bo dodaj manjkajoče lahkoto. Til bo pomagalo prinesti luč v sobi, on bo tudi predvajati na učinek vizualno welchen prostor.


Če kupujete zavese dvoma, koliko tkanine, da bi morali kupiti, morate narediti meritev. Tako, merjenje širine in dolžine za bodoče slike. Navadno krpo, ki bi morala biti dva-krat večji, kot je pripravljen za zavese. Če ste načrt za bend zavese, naj bi zalogi še nekaj centimetrov.
Če želite narediti til z cringles (to je poseben prstan v tkiva, skozi katere prehaja vodoravna vrstica), širina tkanine za širino okna naj bi bilo 2:1. Obročki boste morali kupiti ločeno, kot tudi, da bi našli svojo lastno delavnico, kjer vam bo potrebno obroči (specializirane Studio).

Jasno je, da dolžina zavese - vrednost, glede na višino vašega stropov in vaš primerjavo: z drugimi besedami, slepi morda ne doseže tla za 2 ali 5 glej Obstaja visoka zavese, ki se konča v polici.

Zemarite večkrat, stene, po katerih se bo obesil zavese, odštevanje, oddaljenost od stropa letev in oddaljenost od tal na rob zavese. To bo vaša prihodnost zaveso. Pred rezanja izdelek bolje po ljudska modrost, meriti znova.

Vir: allremo. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика