четверг, 2 января 2014 г.

Opomba oblikovalec: obvladovanje Bay window

Bay je ena izmed najbolj v modi, moderne arhitekture. Begutachten Windows, močno štrli iz stene hiše, ki je danes mogoče najti v dobesedno vsako sekundo novo stavbo.

Prednosti Bay window prepričljivi - vizualno poveča velikost prostora, zaradi česar je lažji, kar daje praznični videz. Vendar, kot oblikovalec, morate nemudoma obvestiti: pameten okno za veliko Zobov'zahteva od svojih lastnikov. Bay okno je potrebno pravilno premagati v notranjosti'Yeri, drugače načrtovanje način bo v trenutku spremeni v nesmiselne arhitekturne "nakit".

Podrobno poznavanje

Prvi, malo tehničnih informacij, brez katerih je nemogoče razumeti bistvo Bay okno. Nad vse, ki se imenuje ta izraz? V sodobnih arhitekturnih praks zasidran ta razlaga: del sobe, ki služijo od ravnino stene z oknom ali več Oken ali steklenih okoli oboda.

Velik del Zaliva je preproste geometrijske oblike (pol okrogle, pravokotne, trikotne)in le nekateri od njih so precej izrazito downinto obliko. Slednje se, seveda, izgleda zelo impresivno, ampak stroškov, ki bodo potrebni ustrezni, zato bi jaz še vedno raje ravne črte.

Poleg tega je vsaka Bay ima znanja, ki traja napor iz koristno obremenitev tal; ograje so sestavljene iz stene in vrednost zaslonke, in na koncu strehe. Medtem ko so ta Okna so lahko izdelana kot z ležaja stene in nonesuchone. Ležaj stene Bay Windows namestiti na ločen Foundation in oblikovanje podobne zunanje stene stavbe, zavesa, ki temelji na posebni konzoli plošče.

"Nadev" Bay window

Najbolj pogosto, Zaliv Okna, ki se nahajajo v dnevni sobi ali kuhinji, včasih pri otrocih, in v vsakem primeru polico v steni" zahteva posebno načrt rešitve. Vendar, to bi bila velika napaka, da mislim, da inter'jer celoten prostor mora biti zgrajen okrog Zaliva okno nasprotno, boste morda želeli ločen prostor "govor" od ostalih prostorih, ki so svetle stene ali zaslonov in ne tam, na primer, Kabinet. Tukaj se popolnoma prilega polkrožno ali trikotne (odvisno od konfiguracije Bay window) Desk, salon, udoben stol. Kot širši pregled ulicah v treh smereh bo omogočilo, prepre ~ evanje svojega pogleda od zaslona, občudovali mestne krajine, ki, vas, se lahko razlikujejo tudi monotono delo.

Vendar, običajno v Zalivu Windows opremiti jedilnici ali zimski vrt. Prva možnost je še posebej pomembno v primeru, če Zalivu se nahaja v kuhinji. Jedilnico območje, na primer, lahko mesto na stopničkah, in sicer okna, da okrasite dolgo prosojne zavese ali žaluzije. Kot za zimski vrt, v položaj najbolj primeren Zaliv okno s stalnim zasteklitev. Če se v vašem stanovanju okno je tradicionalni okno-polico, cvetovi so v boljšem položaju na različne načine in whatnots za vsak obrat, da se zagotovi dovolj dnevne svetlobe. Rezultat iz drugega konca sobe Bay okno se dojema na tak okvir zelenja, ki pada navzdol na tla. Učinkovito in, mimogrede, zelo koristne za mikroklimo v stanovanju.


Izven standardnih pravokotnih površina Zaliva okno lahko "da" vse, kar ne spada v sobi sama. Na primer, tukaj lahko nastavite zvočne ali video sistem in s tem, da opremiti apartma je udoben plesišču ali za domači kino. Če Bay window je v otroški sobi, v bližini okno, lahko ustvarite udobno spanje mesto - neke vrste hladilnik za mali Princ. Vendar pa v tem primeru, vaš Windows, mora biti tudi zaščiten pred osnutki.

Izberite "oblačila"

Oblikovanje Bay okno je težko, ne samo iz ideološkega vidika. Malo ugotoviti, kako premagati inter'Yeri to je veliko okno v svet", bi moral bi ustrezno obleko. Seveda, to se nanaša na zavese in žaluzije da ko velikost Bay window ponavadi v celotno finančno podjetje.

Za Bay Windows, lahko uporabljate profil napušči, ki se lahko ukrivljen, da polmer, in dekorativne napušči, kjer obstaja poseben vrtljivi adapter, ki je primeren za katero koli kota. Kot je za določitev, jo lahko za stene in strop. In najbolj napredne trgovinah vam bodo ponudili posebne razrede, skozi katere mimo kljuke, ki omogoča prosto gibanje zaveso čez dolžino cornice.

Gradiva na temo

Izbira zavese
Zavese, žaluzije in zavese
Zavese, žaluzije in zavese za Windows
Morda, ni univerzalnega pravila dekoracijo Zaliva okno. Vse je odvisno od vaše barve in slog želje in tudi iz inter'notranje zadeve kot celote. Velik Zaliv oknu se lahko, na primer, zavesa svetlobe zavese, ustvarjanje široko spadajo gube. Ta rešitev je idealna za tako klasičnih in sodobnih inter'jer. In lahko bi Zalivu okno kot portal: težke zavese-zavese bo povzročilo interesu Združenja sceni, in v kombinaciji različnih barv in teksture tkanin, ki ustvarjajo učinek prostorske globine. Drugo non-standard tehnika je namestiti na obeh straneh Zaliva ogledalo. To vizualno bo trojno območje zasteklitev, svet bo postal bolj in soba se zdi, celo širše.

Besedilo: Jan Tais
Foto: JP

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика