четверг, 2 января 2014 г.

Modna zadeva

Zavese, bedspreads, namiznih prtov, posteljno perilo je pomembno, stvari, ki ustvarjajo udobje in harmonije v hiši. Kaj materiali, barve, slike modi danes?

Proizvajalci dekorativne tkanine mislim, "kaj je modna oblačila, modna in pri oblikovanju Okna, stene, pohištvo. Ni čudno, razstave na oblikovanje inter'jer predstavlja dela, ki jih najbolj znanih oblikovalcev.



Iz materialov, najbolj v modi danes je bombaž, lan, volna, svila - to je naravni materiali, vendar se pogosto uporablja in sintetičnih, akril, plastika in umetna vlakna. Če govorimo o strukturi - v modni jaty učinek, nenavadno tkanje preje, itd Priljubljenih država slog, izdelani ustrezni Jersey - v'kvačkanje zavese, odeje.

Za zavese primerna Atlas, univerze, gabarden, guipure, damasta perilo, moire, tkanino, organdy, organza, poliester taffeta, tila, bombaž, lan. Za krite žametne tkanine, kašmir, volna. Za posteljnino - Atlas, Baptiste, lan, tkanino, saten, bombaž, bombaž. Za pohištvo zajema - budala, rebrasti žamet, pliš, bombaž.



Pri izbiri tkanine upoštevajte, da bombaž stroj in dolgo ostane svetel. Poliester enostaven za pranje, hitro suši, ne raztezajo in ne skrči. Naravna svila zahteva skrbno ravnanje, in za viskoza tkanine, ki se uporabljajo samo nežno čiščenje.

Priljubljenih barv sezone - modra, modra, siva, vijolična, rjava in turkizno. Te barve se prilega v kateri koli slog - od hi-tech okolja. Če inter'jer narejen v eni barvi, tekstil se lahko izbere po principu kontrasta ali obratno, je kombinacija barv. Ljubitelji tradicije in klasike, kot so svetloba, mirnih barv, high - tech temno, pop-art - svetlo kontrastu kombinacije. Modra, modre, vijolične barve ustvariti kul občutek, bež, rumena, rdeča in terakota - toplo.



Slika. V fashion fotografij na bombaža ali bombažno, velik cvetlični motivi, ki se ponovijo ornament, slike "white on black" (ustvari pregledna struktura tkanine ali kombinacija mat in sijajni površine).

Izbira tkanin za dom, morate upoštevati nekaj preprostih pravil, uporaba barv in slik v notranjosti'Yeri. Tako navpični vrstici vizualno poveča višina prostorov in horizontalno širine. Svetle barve povečanje o'em, temno zmanjša. V majhnem prostoru za povečanje vidne svetlobe odprtino okna lahko uporabite tila v horizontalni široke proge, za zmanjšanje stene - zavese v ozke navpične črte. V skladu z oblikovalci, celice zapolnjuje prostor toplote trakovi daje svečanosti, cvjetnim natisne se ugotavlja romance.



Svetle barve potegnite prostor, temno - daj inter'jer udobje. To je razlog, zakaj včasih namesto belega in smetana toni, ki daje svečanosti, veljajo toplo in mirno, oljčnega in kave.

Vzorec tkanine, ki je pogosto slog-oblikovalni element med'jer. Veliki vzorci so primerni v primeru velikih sob, male, bi si boljši v majhnih in zelo primerna za zofe in blazine. Včasih velika slika izgleda dobro v dolgo in ozko področjih (na skrajni stene, hodniki - vizualno zmanjšati njihovo dolžino.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика