вторник, 21 января 2014 г.

Vrste stretch stropov

Stretch stropi so primerna za vgradnjo v vsakem okolju, ali industrijskih, poslovnih in stanovanjskih. Imajo veliko prednosti pred drugimi vrstami stropne obloge na kakovosti, estetike, trajnosti in tako naprej, Obstajajo različne vrste stretch zgornje meje, vsak ima svoje prednosti.






Šivanje zgornjih mej

Ta vrsta stropne prevleke so mudila prah na sebi, svojo barvo in sijajna površina, - ves čas, kot novo! Storitev življenju - ne manj kot deset let. So primerna za območja, ki so značilna za kompleksno obdelavo in "pameten" design. Ti zgornji meji se včasih imenuje "francoski". Narejene so iz tanke polivinilkloridnih film, ki, vendar pa, je dobro trdnost. Njena širina se običajno giblje od 130 do 220 cm. Seveda, glede na velikost polno zajetje strop v enem tkanina je nemogoče, tako da boste morali priključite več kosov. To je ustvarilo posebno šive, vendar ti ne pokvari prostora v notranjosti, in izgledajo kot oblikovalec ankete.

Brezšivne stropov

Te vrste napetost zgornje meje, proizvedene s tkanine, poliester, impregnirani. Njihove pozitivne lastnosti so brez šivov, odpornost na mehanske obremenitve in nizke (do negativnih temperaturah. Ti zgornji meji se lahko večkrat barve (do sedemkrat). Ti stropi so izdelani iz širine do pet metrov, tako da, ko gre za stanovanjske prostore, je to mogoče storiti brez povezave, slike (oziroma, brez šivov in ne bo). Očitno še vedno najbolj pomembnih prednosti je, da ob spremembi notranje zadeve ni treba spreminjati v stropu, ki jih lahko preprosto treba naslikal po novi notranje zadeve.

Umetniške vrste stretch stropov

Ta premaz bo vse notranje izvirno in edinstveno. Na teh premazov s posebnimi tiskanje dal drugačno sliko - v dobesednem pomenu, to je lahko karkoli - od cvetlični ureditev, rimska cesta ali poslovne. Na željo je možno naročiti izbrane fotografije. Te zgornje meje za ves čas, kot nove slike ne bodo postali šibki in ne zbledi. Za vsako notranje zadeve je, morda, najbolj impresivno rešitev z vidika registracije.

Stropi z učinkom zvezdnato nebo

Takšni premazi so v povpraševanju, zaradi svoje sproščujoče design. Glavna prednost jih lahko šteje, možnost kombinacije različnih tipov svetlobnih in svetlobno-dinamični učinki. Te zgornje meje so narejeni s posebnimi plakati iz optičnih vlaken, in v votlini med njimi in glavni prekrivajo so posebne svetilke, s pomočjo katerih ustvarja učinek zvezdnato nebo. Ti modeli so popolnoma varni v vseh pogledih. Mimogrede, "star" učinek se lahko vzpostavi le na posamezen del stropa, ne po površini - daje dodatne možnosti za dinamičen design.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика