вторник, 21 января 2014 г.

Strop barvanje z lateks

 


Če Ste nikoli naslikal zgornje meje, in ne skrbite, nič ni posebej težko. Samo morate upoštevati nekaj smernic, in da je pomembno, da dobro uporabiti orodja.







Strop slikarstvo z emulzijo barve se običajno opravi z valja na dolg ročaj. On mora biti nerabljeno, tj. novih. V vsakem primeru, ne uporabljajte valji, izdelan iz poliuretanske pene, barve bo mehurček in v taki obliki in se vihra. Najboljša uporaba valji iz krzna, čeprav je nekoliko dražje. Vendar to ne bi poskušali najti, in da bo gospodarstvo nepomembno.

Potrebujete tudi pot barve. Potrebno je, da je bilo primerno za pridobivanje presežka kolorit materiala. V prodaji so posebne kopeli - bolje uporabiti kot jih nekateri ne potrebujejo v gospodinjstvu zmogljivosti.

Dobili ščetk je potrebno za slikarstvo mesta roller preprosto ne prilegajo. In, seveda, ne pozabite na "delo". To mora zajemati telo in glavo. Bolje, seveda, razpoložljivi.

Priprave površine

Prvič, od stropa, morate odstraniti obstoječe talne. Če govorimo o Ozadje, nato pa potrebujete le dobro navlažijo in sever. Če je zgornja meja, ki z belež, prav tako mora biti zelo mokro in lopatico za strganje.

Zgornja meja pregledati je treba vse obstoječe razpoke ali razpoke. Če jih najdete, boste morali kiti, v nasprotnem primeru bodo vidni čez mejo. Tako obdelane površine eskuratze, zagruntovat in ostane nekaj časa za sušenje.

Strop slikarstvo lateks barvo

Strop mora slikarstvo dvakrat - dve plasti, v nasprotnem primeru je verjetnost pojava unpainted mestih. Obstaja poseben nuance, ko uporabite drugo plast barve - to mora biti postavljeni pravokotno na prvotno, da dajo gibanj od okna do vrat. To vam bo dalo priložnost, da imajo dober način, da se skrije vse napake, ki so slikarstva.

Tehnologija, na kratko, je to. Barve se napolni kad (če je zelo debel - razredčeni želeno skladnost, uporabite vaja z agitator). Krtačo, da barve obodu strop, po možnosti nekaj časa. To vam bo dalo priložnost, da ne pustiti roller blizu stene, in hkrati prokrastsya vseh mestih, kjer ploščami ne bo dosegel.

Valj nežno, namočeno v posodo z barvo, nekoliko ožamete in dal plast barve. In še naprej, dokler se meje ne bo mogoče v celoti dvojno-barvane. To je cela znanost.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика