вторник, 21 января 2014 г.

Stretch stropov s sliko

Stretch stropov z slika - verjetno najbolj eleganten način za ročaj na zgornji etaži. Na izbiro katero koli barvo in teksturo: kovina, usnje, usnje. Tam je sijajni in mat možnosti. Tradicionalne metode predelave ne morejo zagotoviti tako široko izbiro konstrukcijskih rešitev.






Mavčne plošče, na primer, nikoli ne bo mogel, da bi tla tako čudovite oblike. Velika prednost je, ekološka čistost materialov, iz katerih pridobiva teh modelov. Barvanje stropov, ognjevarne, ki igra pomembno vlogo v čedalje večje povpraševanje po it.

Na tak stropne obloge, ne zamuja, prahu in delcev, ki jih lahko očistite na enak način, kot steklene površine. Ntahobali platno lahko zdrži 100 litrov vode (10 segmentov) za en kvadratni meter, tako da je Zaliv, da lastnik te mojstrovine ne bo dobil nobenega. Nič ne rečem, in kaj stropov z podatek zaradi narave raztegne platno površina zagotavlja idealno za ravnosti površine. Razpoke na to, seveda, ne more nastati. Namestitev traja zelo malo časa. Značilno je, da te zgornje meje, ki so najmanj 10 let (je vsaj za dobo garancije).

Same raztezajo stropi so plast posebne tkanine, ki se razteza na poseben okvir v okviru glavnega stropna obloga soba. Krpo lahko naredi poseben film ali posebne tkanine.

Stretch stropov s sliko je mogoče storiti tako, fotografski tisk. Vendar pa obstaja še ena možnost - premaz se lahko barve poklicni umetnik-dekorater. To ni tako poceni, ampak, verjemite mi, učinek bo presegati pričakovanja. Čeprav je slika, lahko izbirate med posebna znanja, obstoječih ponudnikov materiala. Stretch zgornje meje te vrste je lahko skrije vse napake, kot strop, in na Splošno vse sobe.

Apartma, ki se lahko izda za steno-papir v obliki fresk - odlično dopolnilo za to je lahko samo stretch strop. Na splošno gledano, teh premazov v stanovanjskem območju (in ne samo v ohišju), lahko ustvarite elegantno notranjost - recimo, spalnica v slogu francoskih kraljev z cupids na stropu. V dachas, ali države hiš, ki jih lahko izvedete pastiš življenja na podeželju.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика