вторник, 21 января 2014 г.

Barva rešitev vrtca

Sprejeti za potrditev otroški sobi, sprejeti najbolj pomembne odločitve:, s katerimi se ta prostor, da bi si in kaj Si od nje (sobe) želijo?

Pam'ne pozabite zgodba Bradbury "Veld"? O otroški sobi, katerih starši imajo organizirano otroke? In potem, kaj se je zgodilo, kot so s'jedel je srčkan lions? V Splošnem je varianta otroške sobe, ko starši naredili prostor za svoje cilje in ne za otroke. In za svoj duševni mir, ne za otroke. Tako je dobil.

Izbiro kateri koli okolju, in vsaka mala stvar za otroka, poskrbite, da si želi otroka, se ne odločite, da si želi otroka.

Barvo stene, zavese, pohištvo bi morali preprosto dolžan'povezane skupaj v harmoniji, ne "jedo" prostor, soba, zaradi česar je videti manjše.

Zmanjšanje soba in "sit down" ji to:
- Temne barve (zavese ali Ozadje, ali);
- Ozadje tople barve (kot če prilepljena prostor, vizualno prinese steno v vsaki drugi);
- Velike risbe na Ozadje;
- Prečne proge;
Plakati na stenah;
- Temno pohištvo.

Povečati prostor, zaradi česar je bolj Sončno in veselo:
- Kul barve (zelena, siva, modra) Ozadje;
- Svetlo Ozadje z majhno vzorec;
- Navpične črte vizualno poveča višina stropov;
- Vizualno poveča širina prostora vzorec v obliki rhombuses.

Veliko avtorjev priporočamo za otrokov razvoj, za uporabo fotografij v achromatic barve. To je še posebej res v prvih šestih mesecih. Vendar pa v veliko število otrok, achromatic obsega sovraštvo in vse poskusi, da naredite prostor v minimalističen design, ali, Bog ne daj, um, organizirati v otroški sobi bele stene v črni trak, boste posrnuti na otrokove naravne odpornosti. Tako z'ali so katere od squiggle-malaki na stenah in neuspeh, da imajo v otroke, za dolgo časa.

Najljubši spektra pri otrocih, rumeno-rdeče. Vendar pa naj ne pretiravajte in uporabite svetlo kontrastne barve, le v dodatne obdelave (na primer, kavč ali postelje, blazine, preprogo, itd.. ), Kot mladi raje preprosto sveže naravne barve. Stimulira možgane, ki mu omogoča, možgani, se sprostite v preprostih barvah. Otroci so na splošno bolj odrasli, ki so občutljivi na potrebe telesa, in dokler mi ne učijo, da dejanje, ki je super, ne vidim v tem nobene aktivnosti (vključno v sedež pred TV). Podobno se dogaja v otroški sobi: organiziranje prostor raje mirno jasne barve. Idealno: roza za deklice, modro fantje, lahka, nevsiljiv'aslib odtenki rumene (blizu sonca) in zeleno (je verjel, da odtenki zelene barve na vseh nevtralno).

Tukaj so glavni klasična kombinacija barv, na podlagi katerega Ste z otrokom, lahko izberete osnovno barvo sobe in barvo elementi v notranjosti.
Rdeča, Zelena, siva, modra
- Maline - Pearl-siva, slezenasta
- Temno rdeče barve (Bordeaux) - Črna, temno modra, bež
- Rdeče-modra, zelena
- Temno pink - Različni odtenki modre
- Rjavo-roza - Modro, krema
- Bled-roza - svetlo zelena, svetlo-lila, modra
Oranžna, Vijolična, svetlo modra, Kraljevsko modra
- Zelena-rumena - Svetlo roza, siva-modra
- Rumena - Vijolična, modra, zelena
- Bledo-rumeno - Svetlo lila, sivo-roza, svetlo-zelena
- Zlata, Svetlo siva, zelena, temno rdeče
- Temno zelena, Rjava, bež
- Sivo-zelene celadon - Modra, oranžna
- Bledo zelene, Roza, temno zelena, slezenasta
Modro Rumena, pesek, oranžna
Sivo - modro - Bordeaux, siva
- Bled-modra - Svetlo vijolična, svetlo rumena
- Deep purple - Oranžna, siva
- Vijolična - svetli in temni odtenki zelene
- Bled-lila, Zelena, siva, slezenasta
Roza - vijolične - Smaragdno zelena, temno rdeča, rjava
Rjavo - Oranžna, rdeča, bež
Sivo - Vijolična, crimson, svetlo lila

No, in pam'ne pozabite, da ljudje s prirojeno okus in občutek za stil je izredno majhna, starši pa pade tudi to odgovornost. Za dvig otroka, hrepenenje za lepoto. Pustite, čeprav je inter'jer.

Cristina V'azovska



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика