вторник, 21 января 2014 г.

Območje za najmlajše

Večina staršev raje, da je otrok bil z njimi. In nekatere samo ne more narediti posebno sobo za otroka. Vendar je kljub temu v mali človek od rojstva mora biti kotu in svoje pohištvo. Kako urediti prostor za otroka, povej naši strokovnjaki.

Pohištvo - minimalna


- Bolj odprti prostor v sobi novorojenčka, bolje je - prepričajte, družina psiholog Irina VSHV. - V otroke ne sme biti veliko pohištva. Glavni ozadju spalnici, kot barvo pohištva mora biti miren pastelnih tonov. Svetle pike v sobi za malčka, ne sme biti veliko - en-dva igrače prek priključne postaje. Barve, ki mora biti čista, ne mešajo - rdeča, modra, zelena in tako naprej, Glavna stvar, da otroka ni bilo kaotično mešanje barv.



Pomembno!


Priprava otrok za nastanek otroka, vzemite ven vse rože, preproge, težke zavese - vse prahu zbiralci, ki ne povzročajo alergičnih otrok.


1. Spreminjanje prsih. Čez čas se spreminja Odbora in anatomske kopel (leži) je mogoče odstraniti z vklopom oblači v skupnem. Praviloma ni zelo veliko število nabiralnikov. Jih lahko sprejme plenice za enkratno uporabo, plenice. Zato, drugi prsih ne boli. To udobno fit kid oblačila, različnih zdravil, igrače in drugi nakit.


2. Otroška posteljica na kolesih (zibelka, mimogrede, lahko postavi neposredno v to). Obvezna'Eskov posebna m'odbijači, ki ščitijo pred prepih in naključnih šokov. Stene košare mora sodijo med perilo sprememb. Bolje je, da je imela nekaj (dve p'ATI) višina.


Vzmetnice na postelji obvezno'mora biti težko ortopedskih!

3. Omaro za oblačila. Otrok mora biti čista omarica za shranjevanje obleke in posteljnina. Še posebej pa bo potrebno kasneje. In v prvih mesecih bo dovolj policah v omari starši.


Opomba


Svetilke bolj zdravo za otroka


Gradiva na temo

Otroci soba - lastne "hiša"
Otrok za dve
Otroška soba kot fairyland
Otrok v barva: kaj izbrati?
Otroška soba: lahko in ne more
Dobra osvetlitev je zelo pomembno. Najboljše od vsega je, če je zgornja lučka bo enotna. Če je usmerjena le na eni strani, bolj pogosto zapusti otroka, tako da je videl, je drugače. Drugače otroka, zaradi stalne Gadenia en način lahko izkrivlja vratu.


Poleg zgornjega svetlobe, mora biti talna svetilka, svetilka ali rov. Optimalno varianto od njegove lokacije - na previjalna miza. To bo priročno in mati, in pediater.


Mnenje mladih mater


"Glavna stvar - tabela na strani"


- Zibelki - moje sanje, ki je v skupni rabi z nami mlada mati, in honorarni dopisnik "KP" Alexander Kuchuk. Še posebej mi je všeč, protja model ratana. Blagovne znamke poceni priljubljena možnost! In zelo prijetni in udobni za mala in mati. To je škoda, da v nekaj mesecih vaš dojenček bo rasla iz tega čudež in treba nekje, da ga. Tako smo hkrati omejiti na posteljo. Spreminjanje prsih, da nakup ni časa. Stroški menjave Uprave, ki se nahaja na posteljo.


Otroška posteljica smo daleč od baterije, osnutki, električni aparati. Naslednji - mizica z dvema mizne: zgornji in spodnji. Doto nimamo zelo veliko, tako da smo imeli dovolj. Ampak v idealnem primeru potrebujemo več predali za oblačila.


Odtenki toplo


- Otroci bolje razlikovati med zelenimi in modrimi odtenki, " pravi pediater Evgeny Timakov. - Zato, optimalno barvo za vpis otroka (ali perilo) - zelena. On je mirno in toplo, medtem ko modra - hladno in precej moteče. Poleg tega je v sobo se lahko končal v toplo rumene in oranžne barve. Ne samo svetla, ampak bolj pastelne. Ali kupujejo take obleke za otroka.


Skoraj obvezno'obvezni atribut otrok - vlažilnik, še posebej v zimskem času, ko je baterija suh zrak. Samo, da ga ni v zibelki, in, na primer, v bližini okna.

Mimogrede


Zibelka-Varstvo otrok


Sodobna čudež-otroška posteljica je opremljen z elektronsko gibanja z vibracijami, lullaby melodije ali zvoki narave, začasno karuseli ali igrače. Zibelka odstraniti, in stojalo enostavno pretvorijo v previjalna miza. Košarici na dnu je napolnjena z plenice in plenic.


Ponoči lahko uporabite luč, ne moti spanja ljubljene. V prvih treh mesecih zibelka je kot nalašč posteljo in življenjski prostor za otroka. In če odstranite kolesa, otroška posteljica postane dobro staro ročno zibanje stol.


Cena - od 5000 rubljev.


Pomembno!



Otroško pohištvo mora biti ekološko čistih materialov, po možnosti izdelan iz masivnega lesa, breza, bukev, jesen, javor. Bor - m'materiala, ki bo še naprej praskami.


Vendar okoljsko prijaznost ti drago pohištvo.


Cenejša opcija - DSP. Pri nakupu nujno'vprašati, higiensko potrdilo, ki mora biti navedeno, da tega materiala ne sproščajo formaldehid (slika bi morala biti blizu nič).

Ekološka čistost materialov, ki se uporabljajo v proizvodnji pohištva otrok, seveda potrjena s strani mednarodnih certifikatov ISO 9001-2000, higiensko certifikat in certifikat o skladnosti.



Cena vprašanja


Drevesa'Yana:
otroška posteljica - od 3500 rubljev,
pisalniki Mat - 7000 rubljev,
običajno predali - od 6000 rubljih,
omare - od 18 000 rubljev.
Iz DSP (laminirane plošče iverne in drugi umetni materiali):
otroška posteljica - 1200 rubljev,
pisalniki Mat - od 3000 rubljih,
predalniki za perilo - od 2500 rubljev,
omare - od 10 000 rubljev.

Ana KUKARTZEVA

Fotografija www. hartbaby. com, www. paidi. de

Vir: "Komsomolskaya Pravda"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика