вторник, 21 января 2014 г.

Variante predložiti zgornje meje

Eden od pomembnih delov vsakega prostora je zgornja meja. Kakovost zdravljenja je zelo pomemben, ker je ta del notranje zadeve ne bodo skriti pohištvo ali preproge, ona je vedno v očeh. Metode obdelave danes so tako raznolika, da težav z izbiro ne pride. Tako, recimo, kaj variante predložiti zgornje meje zgodilo.






Whitewashing in slikarstvo

Je eden izmed najlažjih načinov končna strop. Posebne sposobnosti za opravljanje takega dela ne potrebujete. Upoštevajte, da se v procesu slikarstvo ali whitewashing je veliko umazanijo in madeže, zato najprej potrebno odstraniti iz soba, pohištvo, tla, pokrita z zaščitno folijo, Časopisov ali papirja.

Cena je pa dražja možnost je slikarstvo. To je pomembna prednost - zgornje meje, ki je varen za pranje.

Stropne ali stenske ploščice

Eden od načinov predložiti zgornje meje je lepljenju stropnih ali steno-knjiga. Varianta poceni in praktično - teh materialov, ki se zlahka skrijemo manjše nepravilnosti, zlomi in poškodbe na površini. Vendar pa je postopek izvedbe dela, ki je težka, in ta faktor se ustavi veliko homeowners iz take rešitve.

Tekočina Za Ozadje

Poceni, vendar zelo dober način poskrbijo za zgornje meje, ki ne bo stalo veliko in bo videti zelo elegantno in lepo, in so tekoče Ozadje. Pred uporabo površine je treba temeljito očistiti od prahu, mora biti popolnoma suh. Strop je zaželeno, da je treba ravnati s sesalno, ki bo zagotovila zanesljivo pečat materiala. Uporaba tekočine za Ozadje, je bolje, da zaupate izkušenega strokovnjaka, ki se lahko spremeni svoje zgornje meje v umetniško delo.

Obešene stropne

Glede variante predložiti zgornje meje, stop za priljubljena danes stropov. Med prednosti te vrste dekoracijo, je sposobnost, da skrije vse napake in pomanjkljivosti, gradbeništvo. Namestitev iz stropa ne zahteva predhodne glajenje površine. Poleg tega je enostaven za skrivanje kablov ter električnih žic. V primeru poplav ni treba popraviti v celoti - jo samo zamenjajte poškodovane površine do stropa spet vzel svoji izvirni obliki.

Pri izbiri materiala za visečega stropa bi morale razmisliti o imenovanju predpostavka. Na primer, za kuhinjo primernih plastičnih plošč iz PVC, ker so enostavna za čiščenje in ima odlično vodo nepropustno lastnosti. Dnevne sobe, spalnice najbolje, da okrasite plošče iz mavčne plošče.

Če govorimo o pomanjkljivosti, stropov to je le en - to je pomembno spuščanje stropa v sobi.

Stretch stropov

V zadnjih letih je precej pogosta jekla stretch zgornje meje. Pridobijo iz leta v leto bolj in bolj priljubljena zaradi svoje pozitivne lastnosti. Prvi, stretch zgornje meje lepe, drugič, zanesljivost in trajnost. Tretje, so enostavna za čiščenje. Četrtič, skriti razpoke in poškodbe na površini. Garancija za to vrsto obdelave je običajno do 10 let.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика