вторник, 21 января 2014 г.

Popravila tla v kopalnici

Popravila tla v kopalnici - to je vedno zelo resen problem, skupaj z dejstvom, da ravno v tej sobi, verjetno, je največji inženiring, komunikacije, in poleg tega, in posebne pogoje, vlage in temperaturnih sprememb. Poleg tega so izrecno nevarnosti različnih pušča in celo poplave. To je razlog, zakaj v popravilo, ni primerna aby kaj materialov.






Nekatere zunanje znake lahko takoj jasno, da je potrebna popravila podov. Opečni tlakovec je treba popraviti, če:

- Na ploščice, ki je postala občutno majhne razpoke;

- Med ploščice pojavil votlini (so, seveda, postane mokro in vode);

- Kopalnica zrak je bil vlažen in zatohel;

- Lončeno tla začel padel od tal.

V takem primeru popravila, ki se začne z, da so odstranili staro lončeno nadstropju. Potem porabili za poravnavo tal s pomočjo posebnih vezi. Določa ravnino, ki bodo obložene s keramičnimi ploščicami.

Popravila tla v kopalnici, in je določen s ploščice, izdelani po zagotavljanje hidroizolacijo. To je potrebno za preprečevanje infiltracija vode skozi razpoke ali betona na spodnji tla in se izognili vodi. Izolacija se lahko izvaja na različnih tehnologij, ampak najenostavnejši in tudi zanesljivo je daubing. Pravilna uporaba hidroizolacijo zmes v popravilo tla ne polovici sliko.

Površino, na kateri vzrok hidroizolacije, mora biti čist in popolnoma suh. Uporaba mešanice, ki proizvajajo še plast, ko se začne, da nastavite, je treba redno razprševanje vode - tako se bo izboljšala njegove lastnosti. Mešanica se uporablja tako, da je zajeto dnu in majhen del stene.

Pred polaganjem ploščic na tleh, mora biti poravnan s posebno self-izravnavanje mešanice. To dal majhno plast, ki zapušča priložnost za izolacijo tal, ki je zdaj začel, da se vedno bolj. Ena od variant toplotno izolacijo tal v kopalnici je o posebnih žic, toplote na površini, pod ploščice. Za priključitev napajanja in regulacijo temperature ostaja sprostitev.

Tla popravila kopalnica je končana polaganje keramičnih ploščic. Keramika je eden izmed najboljših različic zajema tla v kopalnici, saj se ne boji, vlage in dovolj močan. Izbira keramičnih ploščic resnično neskončno, na voljo v vseh velikostih in barvah. Obstaja celo ploščico, ki v nekaterih kombinacijah je predmet risanje.

Ploščice so iz na ravni tal (enostavno dovolj), glutinous strukturo, dana pod glavnik. Z montažo prečka uravnavanje razdalje med posameznimi ploščami. Ko bo vse sklenjene in lepilo, ki bo izkoristila, za tesnjenje strešnik šivov. Za ta namen je Fuga - posebna sadre, ki je dal gumijasto lopatico. Presežek Fuga oprati z normalno vlažno krpo ali gobo.

Seveda, poleg ploščice iz keramike, talnih lahko določena in drugih materialov: morje (tudi pomešan s prodniki, naravni kamen ali newfangled kovinske ploščice. Vse te prevleke so njihove prednosti in zelo estetske. Glavno je, da pravilno in jih postavite v kopalnici.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика