вторник, 21 января 2014 г.

Tonika parket Odbora

Ton parket - ni lahka naloga, ki je po vse delo na dodelavo. Izjema je lahko le tako občutljivo delo, kot je lepljenje stene in svilene Tapete. Barvo talne obloge iz parketa, je odvisno od račun in prvotno barvo lesa, kot tudi na kakovost površinskih brušenje.






Obstaja več načinov, da postane parket.

1. Tla parketne plošče posebna tekočina za impregnacijo lesa (madež). Pred parketa tla morajo biti dobro polirani in očistiti od prahu. Nato pigment sestave velja za celotno površino lesa, nato pa prekrita z več slojev laka. Les struktura je v celoti ohranjena. Pomembno pomanjkljivost te metode se lahko šteje dejstvo, da je struktura lesa je zelo raznoliko, in zato barvo, so lahko različne, v nekaterih območjih pokritost. Lahko nekatera področja, lažji druge, temnejše in napovedati vnaprej, kako les je praktično nemogoče.

2. Tla ton posebne strokovne kompozicije. Takšna skladišča takoj absorbira in suh, vendar je zelo dolgo časa, da se strdi, tako da lahko delate z njimi, tako dolgo, kot sem potreboval, da bi dobili lepo, gladko in kakovosti površinske. Pred obdelavo take spojine je parket mora biti polirani in očistiti od prahu, maščob in drugih onesnaževal. Uporablja sestava in počakajte, da se absorbira. Za enakomerno porazdelitev sestave lahko uporabite za njega drgnjenje površine brusilni stroj z poliranje krog. Presežki strukture so odstranjene, in nato tla morajo biti dovoljeno, da se posuši. Ta proces, odvisno od proizvajalca delu, ki lahko traja od 4 ur do 24 ur,.

3. Tonika parketne plošče olje ali barve olje-impregnirani. Maslo ali olje impregnacija se nanese na površino s čopičem ali valjčkom. Uporabite lahko tudi površinski brusilni stroj za hiter prodor v gozd sestava. Presežki so odstranjeni in tla posušene. Kot pisane film tla nosi hitro in se pojavljajo bele črte polnila, polnila, je priporočljivo, da dodate pred uporabo pigmentov ali kolerovochny prilepite na želeno barvo. Kiti, je bolje, da uporabite olje, in po uporabi, ki jo potrebuje, da se posuši dobro. Slika poteka v treh fazah - uporabljajo prvi sloj, ki po uporabi mora suho vsaj 3 dni, potem drugi sloj - in znova prosyhanija 3 ali 4 dni, po tem, ko ste nanesite tretjo plast sestave, po kateri proces sušenja v tla ne sme biti manj kot 6-krat, in v zimskem času in še več.

Barve vglobal s tal, ga mora po sušenje pranje z vročo vodo ali obrišemo z mokro krpo. Po, da bi tla Sijaj in z namenom ohranjanja barve, je potrebna za kritje posebne spolne laka (bolje, da 2 plasti). Po sušenju laka, tla kot dobro, je treba oprati, ali obrisati čist z vročo vodo. Da tla je brez razpok (seveda, če Odbor ne SAG), se lahko uporablja poleg mavčne gaze ali redkih tkiva. Na prvo plast ometa, ki s krpo ali gazo, da pritisnete z lopatico in dobro raztegne, nato sloj gaze drugi mavca, ki bi morala pokrivati gaza. Če druga plast mavca ni v celoti prevlečene tkanine, nato nanesite tretjo plast. Če se barva na nekaterih mestih je izbrisati, nato tleh, je potrebno ali dotik navzgor ali pobarvane v celoti.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика