среда, 1 января 2014 г.

Vrste stekla

Stekla je priljubljen gradbeni material, ki tradicionalno je v veliko povpraševanje. Ena njegovih glavnih prednosti je preglednost, ki vam omogoča, da preskočite največ svetlobe. Sodobne tehnologije omogočajo, da se doseže varnostno steklo, ki ni manjša drugih materialov, in druge koristne lastnosti.






Tako priljubljen, je bil stekla s t. i. toplotni režim. To se izračuna tako, da se navadni kozarec posebne film. Film je nastala po reakcije pirolize, ko je stekla v delež kovin vstop v kemijske reakcije pod pritiskom in visokimi temperaturami. Pomembno je, da toplotni nadzor stekla, pridobivanje novih lastnosti, ne vpliva na prenos v sobo svetloba. Toplotni nadzor steklo je običajno razdeljen v dve vrsti:-stekla in steklenih. K-steklo je veliko težje kot njihovi bolj krhek, analogni.

Stekla, s svetlobo-dokazilo značilnosti je še en primer, ko sodobne tehnologije omogočajo, da se doseže od običajnega stekla nove lastnosti. Ta tip stekla je pridobljen z uporabo razpršila na površini posebne snovi.

Tudi tam je univerzalen tip stekla, ki združuje lastnosti toplotno shranjevanje in Svetozara. Seveda, kot se steklo, ki je dražje, ker uporablja več tehnoloških metod.

Kaljeno steklo je visoko trdoto. Proizvaja se v procesu ogrevanje na visoke temperature in kasnejše hlajenje.

Uvelike stekla - novi na trgu, ki se pogosto uporablja v zdravstvenih domovih ali v institucijah. To omogoča naravnih ultravijolični žarki svetlobe.

Triplex je zelo priljubljena vrsta stekla. Njegove prednosti vključujejo moč, kot design uporablja več steklene površine, zaprti s folijo. Triplex to je manj na voljo za prehod svetlobe. Toda glavni plus: na odmor triplex ne zlomi, vse delci ostanejo na film, in ne tvorijo ostre robove. Zato je zelo varen.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика