среда, 1 января 2014 г.

Roller blinds

 


Roller blinds, so ne samo lepo in udobno, vendar se lahko uporablja kjer se tradicionalni žaluzije morda ni mogoča. Medtem ko se različne vrste roller blinds bo omogočal zadovoljitev najrazličnejših potreb kupcev.







Roller blinds lahko pritrjene na strop ali steno in sestavljajo krpo in zastave. Menijo, najbolj pogoste vrste spurs.

Roller blinds odprtega tipa

Te zavese so eleganten videz in pogosto uporabljajo notranji oblikovalci. Posebnost je, da platna zavese rane na gredi. Zavese, material je ponavadi krpo (naravnega platna ali bombaža), plastificirano folijo, da odsevajo sončni svetlobi.

Roller blinds v revijah

Bolj zapleteni v design žaluzije v revije. Poleg slike in dvižni mehanizem so opremljeni z box. Gredi, ki pri dvigovanju zavese zaviti platno, ki se nahaja v posebnem kaseta. Ta vrsta spurs je estetskega videza in zelo preprost in enostaven za uporabo, in zato se pogosto uporablja v pisarnah in uradih.

Material zavese so lahko zelo različne, odvisno od funkcije, ki jih opravljajo. Izbira risanje in barvanje, ki je omejen zgolj z domišljijo stranka. Za udobje, nekateri modeli zavese so opremljeni z daljinskim upravljalnikom.

Skrb za zavese praktično nepotrebno. Redno pranje in železa njihovi ni treba. Po opraševanje in madeže, zato je priporočljivo, da jih obrišite z vlažno gobo ali uporabite orodje za odstranjevanje madežev. Če ste načrt za pranje Windows, pre-roll zavese v zvitek, da se prepreči prekomerno onesnaženje.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика