среда, 1 января 2014 г.

Energetsko učinkovitih Oken

Toplo steklo in toplo profili še, da bi varčna okna. Po vsem, še steklo, ki je nameščen v ohišje, v kraj njihovega povezava se pojavi hladno most.






Toplo steklo in toplo profili še, da bi varčna okna. Po vsem, še steklo, ki je nameščen v ohišje, v kraj njihovega povezava se pojavi hladno most.

Pravilna razdalja

V energetsko varčnih Oken, v nasprotju s konvencionalnimi uporabe aluminija, in tako imenovani toplo daljinsko okvirov nerjaveče jeklo, polipropilen, različnih kompozitnih materialov. V energetsko varčnih Oken okvir, ki je ločen od stekla butil tesnilnih mas, ki ščiti pred vlago in hkrati omejuje prenos toplote med podokni. Spodaj stekla pečat poliuretana. Distančniki v energetsko varčnih Oken bi se sklonil zaprta pot. Če so zgrajena za rezano in Združeni v vogalih elementi, spoji se lahko pojavijo untight mestih, ki vodijo k hitrejši uhajanja plina iz Interglass prostor, povzroči poslabšanje parametrov zasteklitev.

Aplikacijo 2 i-stekleno okno toplejše

Velik prostor med očala, napolnjene s plini argon 16 mm + Ar

Pečat sistem

V vseh energetsko varčnih Oken velja trojno tesnilo sistem. Poleg pečat v oknu polje, obstajata dve pečat v sash. Hvala jim priključna omarica z vrati je varno zaprt in skozi to od zunaj, se ne prodrejo vlage in hladnega zraka. Dodatne kompresor še za nekaj časa, za zaščito energetsko varčno okno, v primeru obrabe ali poškodbe glavni. Vse tesnila morajo biti dano v posebni utori v profil - to podaljšuje njihovo storitev in zagotavlja večjo gostoto.

Tudi najboljši izolacijskih lastnosti so energetsko varčna Okna so neuporabna, ko slabe kakovosti namestitve. Če varčna okna vgrajena brezskrbno, vlage prodre skozi vrzeli in razpoke, ki tvorijo mostovi. Zato med namestitvijo, lahko uporabite integrirano tesnjenje sistemov, tj. trak in peno, ki se uporablja v ustrezno zaporedje. Da se prepreči prodajo prostorov hladnega zraka od zunaj in hkrati priložnost za vlago, ki se nabira okoli energetsko učinkovitih Oken. Dobro tesnila zaščito stene iz kondenzacije, pozeba, glive, in zagotoviti učinkovito soundproofing.

Uhajanje toplote skozi okno se lahko omeji le, če bodo imeli visoko toplotno izolacijskih lastnosti, ki se lahko doseže z posebnega stekla, toplo daljinsko okvirov in tesnila.

Trenutno težave z energijo sestavljen veliko pozornost. Iskanje naprednejših strukturne rešitve, ki omejujejo porabo energije za ogrevanje. Vendar je večina toplote pred odhodom skozi okno, zato je njihova izolacija proizvajalci nenehno trudijo izboljšati.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика