среда, 1 января 2014 г.

Lažno okno krila za lesena Okna, Okna z lažno okno sash

 


Lažno okno krila za lesena Okna:

- Lesene false false okna krilo Windows

- Interglass lažno okno krila za lesena Okna

- Dunaj lažno okno krila za lesena Okna

- Toplo Dunajskih false okna krilo

- Konstruktivno false okna krilo









Izberite okno z lažno okno krila ali brez njih - to je osebno.

Odločitev vprašanje o dekoracijo okna lažno okno krila - strukturnih ali dekorativne - to je odvisno od vizije arhitekt in osebnih željah lastnika hiše. Windows z lažno okno krila pritegne dodatno pozornost, tako da postavitev sistema Windows ne more biti naključna.

Lažno okno krila za lesena Okna je lahko širok in ozek, naravnost in brušeni, ukrivljen v obliki loka ali krog. Lahko jih povežete na različnih zornih kotov, ki tvorijo različne oblike (sonce, zvezde in tako naprej ).

Kaj so napačne okna krilo okna energije sonca?

Naročanje okno z lažno okno krila, je treba navesti njihova vrsta, lokacija, širina in barve, in za to je potrebno vedeti, kaj trg ponuja.

Lesene false false okna krilo okna je lep in najbolj praktično ki se nahajajo na zunanji strani okna v lesen okvir. Okvir z lažno okno krila s prilepko in kadarkoli lahko odprete. Lažno okno krila Windows se ne dotikajte površine stekla, in se loči od nje za nekaj milimetrov. To omogočajo brezplačno odvodnjavanje atmosferskih padavin na steklo. Debelina lažno okno krila -26 mm, oris okvir okna debelejši. Zaključek ustreza barva lesenih oknih.

Interglass lažno okno krila za lesena Okna - ta postavitev v obliki trakovi, izdelani iz aluminija ali sintetičnega materiala, ki se nahajajo v notranjosti stekla, ki s priključki nekaterih prostorskih vzorec (predalčni, sonce, zvezde). Njihova širina - 8, 18, 26 in 45 mm, in najdebelejša ne upogne v obliki loka, če dva-zbornica dvojno zastekljena okna, lažna okno krila so nameščeni v prvi zunanji senat dvojno zastekljena okna.

Dunaj lažno okno krila za leseno eurowindows - površina ima pečat, in znotraj stekla v kraj, spenjanje, lepljenje, obrezovanje, se postavi distančnik, ki simulira ločitev stekla v način za konstruktivno mullions. Širina mullions 26 mm Toplo Dunajskih lažno okno sash - notranjost stekla v kraj, spenjanje, lepljenje, obrezovanje, se postavi toplo daljinsko okvir Swisspaser.

Konstruktivno lažno okno sash za Windows, ki so del okvir okna in razdeli okno v več polj, od katerih je ustanovljena ločena sistema Windows. Narejene so z mestnogo profil iz istega materiala kot okvir. Najmanjša širina mullions -56 mm, priljubljena širina 80 mm

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика