среда, 1 января 2014 г.

Bazen hiša

Morda je, da je takšna oseba, ki je ne bi radi imeli svoje hiše, ampak še vedno z bazenom. Kako velik kadarkoli v letu, da ima majhen dom resort, kjer je vedno lepo vreme, ponudbe vode in prijetno vzdušje.

Bazen ima lahko neomejeno velikost, globino in obliko. To bo naredil popolno plavanje in celo, da se potopite off potapljanje Odbora. On mora biti opremljena z najsodobnejšo inženiring sistemov, ki omogoča, da dosežejo visoko kakovost vode in opreme za Wellness in zabava.

Seveda, gradnje posameznega projekta je lahko spoznal, najbolj fantastično načrta rešitve pri oblikovanju in v bazenih, in vse, da bo surround. Obstaja veliko različic končna za bazen. Vzemimo za primer, mozaik. To barvnimi odtenki in majhne velikosti, ki vam omogoča ustvarjanje slike o vseh kompleksnost in lepota. Delo s takšno obdelavo ni enostavno, zahteva dolgo in zahtevno delo. Ampak bazen tega materiala bo trajno, zanesljivo in lepa.
Oblika bazena - posebna beseda v mozaik, art design. Umetniško kakovost mozaik, ki vam omogočajo, da ustvarite čudovit podvodni decors. Hvala za domišljijo umetnika vaš bazen lahko Zasije z vse barve sončne morju, in v vodo z'zdi neverjetno, korale in tudi mitološki liki.

Keramične ploščice je ena izmed najbolj pogostih materialov, za katerimi se sooča. Po zaslugi sodobne tehnologije, ni pod vplivom sončnih žarkov ali klorirano vodo. Obložene bazeni take ploščice in skrbno obdelani nepremočljiva mastic, vam bo služil za več desetletij.

PVC-folija je najenostavnejši in najcenejši tla. To je pritrjena na stene bazena za varjenje in posebne vodo odpornim lepilom. Film je prekrita s posebno zaščitno plast, ki ne dovoli, ultravijolični žarki. Torej, praktično ne zbledi na soncu in ohrani svoj prvotni videz. Skozi vodni stolpec bo dejansko mogoče ogledati fotografijo plošče, ki so obloženi na dnu bazena. Foto plošče vizualno razširi prostor, meje, ki naredi zanimiv design bazen.

Pred kratkim zelo priljubljena dodelavo materialov, ki so naravni in umetni kamen. Služi kot dober dekoracijo inter'notranjost bazen in združuje odlično z naravno krajino. Vendar ne pozabite, da je prostor, v katerem je bazen, ima visoko vlažnost. Torej, ko obdelavo, prvič, morate uporabiti vodo-odpornih lepil; drugič, površine morajo biti obdelane s posebno hidrofobne. Šele potem boste lahko prepričani, da bo trajalo dolgo, in se ne bo začela sesulo po letu ali dveh. Kot je za razsvetljavo, obstajata dva osnovna načina: klasično, ko je bazen sveti m'kako lahka in dekorativne, ki poudarja dekorativne elemente in svojih ločenih fragmentov.

Okrasite inter'jer bazena lahko vodnjak. To bo ustvarilo ozračje, mirna in zvok vode bo, da boste pozabili na vse težave. V inter'Yeri bazen bo videti veliko okrasnih rastlin in cvetja. Lahko zgraditi vaš bazen, Sredozemlje, Mehiški in Japonski slog. In oblikovalec vam bo povedal, potrebne umetniške odločitev.

Kot pravilo, notranje oblikovanje'notranjost bazenov je v luči, pregledno barve. Risbe ali drugimi slikovnimi elementi morajo biti v harmoniji, ustvarjanje enotnega umetniško sliko.

Besedilo: Natalija Tesler
Foto: Gettyimages

Vir: Revija "Lastnik"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика