среда, 1 января 2014 г.

Vgrajen horizontalne žaluzije - nova estetika življenje 2008-12-15 11:10:47

Gradnja in rekonstrukcija.

Vgrajen horizontalne žaluzije - nova estetika življenja
2008-12-15 11:10:47


Vsakdo, ki niti enkrat pomislil na oblikovanje lastne inter'jer ve, kaj je podana za dekoracijo okno! To ni presenetljivo, ker je okno je glavni in najbolj trajen vir svetlobe, ki je v naše hiše, to je k oknu, najbolj pogosto pa našo mnenje, tudi ko smo sami ne opazite. Okno smo videli, ko mislite, ali pogled na vreme, ki je stal na oknu, če čaka na nekoga, Windows'poveže nas z zunanjim svetom in tako seveda naša želja, da bi okno za eno najlepših in eleganca, elementi naše inter'notranje zadeve!

Sami polja na trgu danes, veliko predlogov, ki so različnega izvora, cene in kakovosti. Obstaja le toliko predlagane rešitve za dekoracijo Oken in naloge upravljanja razsvetljave. To je vse vrste žaluzije, zavese, portieres, lembrei in njihove različne kombinacije ali spremembe! V nadaljevanju se bomo osredotočili predvsem na zelo priljubljena možnost - senčila. Namreč, mi bo povedal o'pojavil pred kratkim na razvoj trga - vodoravno vgrajen žaluzije!


Zgodovina žaluzije gre nazaj nekaj stoletij. Beseda "Slepi" je francoski korenine in je preveden kot ljubosumje. Očitno je, da je želja, da zaščititi svoje domove, iz ljubopitljiv oči je privedlo do rojstva take naprave. Hkrati obstajajo zgodovinski dokazi, da je kultura žaluzije je neodvisen razvoj v državah na Vzhodu, kjer je poseben poudarek je bil dan elegantno estetiko in praktičnost.

Prvi rolete iz lesa in ostanki tkanine, ampak danes, z razvojem tehnologije so nadomestili s sodobnimi tkanine materialov in kovin. Lamellas horizontalne žaluzije iz tanke pločevine iz aluminija, ki je lahko naslikal odporni in okolju prijazne barve v skoraj vse barve, lahko se jih reproducira teksturo vsako drevo. Na rešetkah povzroči fotografija-slika, ki se je preoblikovala v celoti stanja na zapiranje žaluzij.

Kakorkoli že, danes žaluzije znan in se uporablja po vsem svetu, v mnogih primerih, izpodriva iz uporabe tradicionalne zavese samo zato, ker vgrajene žaluzije, je veliko lažje v sodobnem inter'Yeri! V času težke žaluzije in debele zavese, ki so že dolgo ni več, več ljudi, da bi svoje domove, lažji in bolj prostorna!


Žaluzije prispevajo k inter'jer edinstveni šarm in udobje, ki služijo hkrati izvirno estetski okras in zanesljivo zaščito prostorov iz žgočem soncu ali radoveden oči! Žaluzije omogočajo veliko bolje, da uravnavajo svetlobo vaše hiše, gladko različnih velikosti, ki je lahka, medtem ko se zavese ostane le ozko razpoko, potapljanjem v temi stran sobe in razsvetljavo le majhen sektor. Le neprijetnosti, ki še vedno obstajala, vzdrževanje in čiščenje lamellas. In zavese in žaluzije je ogromno zbirko škodljivih prahu iz zraka, ki varno vzletaya znova vsakič, ko se premikajo, in pogosto ti nevidni delci služijo vzrok mnogih bolezni pri ljudeh. (Bog Vam zdravje'jaz! Če platno navadne zavese lahko občasno oprati, z blindi je bilo vse težje. Za odpravo vzpostavljen mehanizem naloga je možno le strokovnjak, ampak, da jih obrišite vse letvice iz prahu dolgočasno, in ne lamellas dokaj hitro poškodujejo, ko nesposobno ravnanje.


Danes je položaj korenito spremenil! Stalno izboljševanje oblikovanje plastičnih Oken in iskanja novih tehnologij dovoljeno, da bi našli pravo rešitev! Zdaj horizontalne žaluzije ne visijo pred okno in se postavi v prostor med očala. Izhod izhod nadzira samo za dvigovanje in obračanje lamellas. Ta rešitev je resnično revolucionarni, tako da to odpira še širše področje vgrajene žaluzije! Zdaj ni prahu bo poravnati na trakovih, so zaščiteni iz vseh zunanjih vplivov in še ohranila edinstveno estetiko. Še posebej dejanska uporaba teh struktur med steklom zimske vrtove, terase in loggias, kjer zavese so običajno niso primerne za kuhinje in dnevne sobe z visoko vsebnostjo hlapi in delci v zraku v prostorih z visoko zahteve za čistočo in higieno, na primer v otroških in zdravstvenih ustanovah.

Datum embed žaluzije lahko samo pokrov, ki je sestavljen iz dveh demountable deli. Posledica tega je bila okorna in draga design. Novo razvita in patentirana v Rusiji, družba je NAVIJALEC sistem vam omogoča, da embed senčila v prostor med očala redni listov, katere namen-ekstrudirani v obratu TROCAL v mestu, Troisdorf, Nemčija.


Nov sistem je veliko ceneje, vsi nekdanji in, poleg tega, je število nesporno prednosti. V novi sistem, žaluzije, ki je ločen od ulice s polnim kozarcem in zaščitena s steklom s strani sobe. Ta oblika praktično odpravlja tveganje, nejasnost sistema Windows v hladno! Preden, žaluzije so bile ločene od ulice z eno samo steklo. Zaradi dotoka toplega zraka iz prostora na fotoaparat rolete, zunanje steklo nenehno zapotal, tudi če ni zelo nizkih temperaturah.

Poleg tega se v sistem z vgrajenimi žaluzijami, tam unaesthetic bulging stekla v sobo. Vidite gladko listov, kot v normalnem oknu! Novi sistem omogoča, da namestite žaluzije, ne samo v rotacijskimi krili, ampak v gluhi vrata, balkonska vrata, transoms s kakršnokoli odpiranje! Poleg tega novi sistem je 5 toplote zbornice (prej 3) in globino 70 mm (prej 62). To naredi sistem toplejše skoraj 45%!


Moderna plastična okna, sam je sestavni del okrasitev inter'jer vsak dom, in ne želim, da ga skriti za zavese, ki s'jesti uporaben prostor! Tehnični napredek, ki danes omogoča vdelavo žaluzije neposredno v plastično okno, zaradi česar so še bolj privlačen za uporabo v naših apartmajih! Zdaj imate veliko več možnosti, da bi individualnost vašega lastnega doma! Edinstveno estetiko in udobje, ki prinašajo v naše življenje žaluzije, je postalo še lažje in bolj zanesljivo!

VIR: Vashdom. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика