среда, 1 января 2014 г.

Kako so naši balkon? 2008-12-15 11:37:52

Gradnja in rekonstrukcija.






Kako so naši balkon?
2008-12-15 11:37:52

Je tam prostor v našem domu, kjer ne bomo pogosto vpliva in ki niso vedno dosegel med čiščenjem stanovanja?.. Smo tudi pogosto sešteti vse smeti tam, kot kovček brez ročaja "nosi težko, in vrgel škoda". Zdi se, da je malo charactersubset nas - lastniki in stanovalci apartma - in je zato njen videz lahko zanemariti. Vendar pa je pogoj za naše balkone in kaj redkosti obstaja, včasih lahko pove veliko...

Zdaj, nam pa za konkretno ponazoritev. Tam imajo balkone popolnoma nedolžen. Niso bili niti pokriti veliko ljubezen skrilavca in so odprte za javnost. Nikoli ni nič (in pogosto nihče) št. Tak občutek, da tam pač ni bilo stopil na. Praviloma so neke vrste uporabe, je obdana z njihovih Oken in kažejo, da so njihovi lastniki ne in ne more biti preprosto ne kovčki brez peresa in staro antiquated pohištva, ki smo jih imeli nekje v objavo.

Kako bi vmesni fazi med temi aroganten balkoni in naše ljubljene, sehlulekile vse, kar je mogoče, imajo balkone, ki kažejo, da njihova gostitelji so vrste esteti. Ti nežno dani škatle s cvetoče rastline in nekaj stoli za lagodno zvečer ven na svež zrak. Enega takega prijatelja, ki visi nad balkonska vrata je zelo velik gledati, očitno se odločajo, da tekmujejo z London ' s big Ben. Menijo, da so viseči samo za lepoto, mi ali ne, ampak, da veš, kaj sem mislil človek, ki visi na sedmem nadstropju ura tiktaka desno na cesto, bi bilo zelo zanimivo.

Nekaj balkonov ni kaj uokvirjena okrašena s cvetjem ali, na primer, nad uro, in jih preprosto ne obstajajo. Če imamo tako irrepressible željo, da zgrabite vse dodeljenih pol meter bivalnega prostora in je prepričan, da bi bilo nadaljevanje apartma? Tudi nekatere slabe eno-in-pol, balkoni so takoj zasteklitev in se obrnil v drugo zaprto plošče kvadratni meter, tako vipasana veliko življenjski prostor. Res je: moj dom je moja trdnjava. In da ne odprete "sovražnik" prostore!

Mimogrede, o "sovražnike". Nekateri kolegi uspelo, da bi na svojo malo odprt balkon igrati. Vse bi bilo nič, če je to na balkonu ni bilo... na p'petem nadstropju multistory stavbe. Morda tovariš videl dovolj Ameriških borcev in bal, da mu na helikopter bo letenje, pristanek apartma tatovi, ali da sosed je samomor šestem nadstropju dol, da njegovo zviti listi.

Ali poslovnih zavese! Zakaj nekateri rešetke, če je to mogoče, kot je to storil nekaj visi na odprta balkonska vrata-zavese v času Ludvika XIV. Ne, zdaj ne gre za slog in kakovost snov in njene omejitve. Nekatere od teh veils tako blede, deformirana pred dežjem in snegom in so absorbira v preteklih letih toliko prahu, da se nobena od stanovanjskih vlomilec bo ne želite blizu, da čutim edinstveno aromo.

In končno, pojdite na našo folk, tako demokratično, odprto za vse in vsakega balkoni, vsebine, ki so resnično daje značilnosti človeške narave. Seveda, skoraj neto'capacious atribut, ki jih pritrjena na ograjo TV antena in naslonil ob steno stopnicah. Vendar je vse smiselno, res, lestev pogosto v hiši nikjer. Kam, očitno, in tako imenovane "staro pohištvo". Tako je staro, vendar ne tako! Razstavljena na balkon omare in posteljne mize tako stara in razmajanih, zdi se, - če so izkušnje, ki jih bom samo na vrsti za prah. To je razlog, zakaj, morda, preden nihče let dotakne. Njihova vsebina je tema disertacije, vendar nam upal, da predpostavimo, da je najbolj pogosto obstajajo nekatera orodja in prazna tri-litrski kozarci.

Ali poskuša predstaviti kot poševni stolp, ali odločila, končno, da storijo samomor, nekateri od teh omare zelo sumljivo nagnjen v smeri prostega padca. Sodržavljanov, reši jih iz teh mučenja - jih vrgel na zadnjo ali odmor za drva, dokler ne pade, da nekdo na glavo in ne vam prinesel veliko težav le zaradi dejstva, da so dragi, da si, kot spomin'Yat".

Na Splošno velja, da hodi po nekaj balkoni, ki je polno, izjemno. Ni zagotovila, da v poletnih vetrov brez vrat, od nekaj Kabinet ne zemljišč, desno od nas. Veš, ena balkon, ki je na splošno veljajo take omare z vseh strani. On je tako "opremljene", prenatrpan in popačeni, da vsakič, ko sem drive, tako, da mislim, da bo prekinil iz svojih korenin in letenje navzdol z vsem tem krpo.

Izvirno oblikovanje naše balkoni si lahko preberete in visi v očeh vse vrečke čebule ali katere koli druge prehranske vsebine, o katerih sem pozabil, po mojem mnenju, v zadnjem p'acirc. Vendar pa je popolnoma nerazumljivo elemente iz arsenals naše balkone. Na primer, dve bakreni bazena popolnoma jasen namen, ki je pritrjen na straneh balkon. Prah m'igrače, v kateri nihče v življenju ne bo igral, ali stari igralci z plošč, ki že nihče ne bo poslušal. Ali, kot je bil joking Zadornov, smuči ali smučarsko palico v primeru "kaj pa, če je to potrebno." In, seveda, nešteto škatel, nekateri lonci in Sovjetskega (verjetno dolgo ne dela), pralni stroji in igralcev.

Imamo težave z barvami. Ena prijateljica naslikal njegov francoski premoženje v takem nepredstavljivo oranžna barva, ki na celotna fasada stavbe je presenetljivo to le svetla točka. Ampak še vedno, če mi ne zdi zunanji balkon obraz svojem stanovanju (čeprav zaman, po mojem mnenju), pa še dajmo razmišljati o tem, kako je ta naš apartma je videti iz ulice. Pogled na zunanji fasadi veliko stanovanje, hiše, in zdi se, da imamo nekaj veliko stojnici čevljar - tako pisane vtis o stanju naše ljubljene, balkon. Morda, po vseh prenehati s tem jim smetišče stare stvari in lastnih poskusov oblikovanja, potem pa bomo videli, kako bo spremenil obličje našega mesta in naše lastni obraz.

Avtor: Yana jangirova

VIR: "Scolarity. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика