среда, 1 января 2014 г.

V ruski kopel

Kaj ruske ne mara, da znoj v savni? Čopič stran sama s seboj utrujenost, očistiti telo in dušo. In že imate, na poletno kočo ali vrt parceli je poseben užitek.

Kopeli so razdeljena v tri glavne vrste:
- Suh zrak (temperatura v sobi 60-120C, vlažnost 5-25%)
- Raw (temperatura od 50-70 C, vlažnost 80-100%)
- Vodo.

Najbolj priljubljen v mnogih nacionalnih - ruski kopel in finska savna, parna dobili v peči-Kam'ancak z dolivanjem vode na vroče kamne. Oba izhajata iz toplses na-črna drevesa'lesene koče. Pečemo v kopel niso imele dimnika in je dim je plujejo pod desno od Okna in vrata. S'pojavil kasneje kopel-hiša toplo peč z izpušno cev, in gorijo drva, plin, elektriko in tekoča goriva. V ruski kopel tri oddelke: čakalnici, pralni Oddelek in parno kopel.

Najboljši prostor za kopel je Banka reki ali jezeru. Za izgradnjo savna bolje na dolžino 15-30 metrov od vode, tako je voda po pranju ni dobil v vodo. Izbrano mesto, ki se nahaja na višini nekaj, tako uporabljene vode bo prazna gravitacija. Vhod je priporočljivo, da se Jugu, medtem ko je Windows na Zahod ali na Jug-Zahod.

Bodite posebno pozorni pri izbiri kraja za pečica in police. Peči so tako, da jo ogrevajo celoten prostorov kopeli. Pomembno je, da para, ki prihaja iz peči, ne zapisovanje teh v sobi, in predmetov. Drevesa'lesenih konstrukcij za zaščito pred gnilobo, zdravljenih z konzervansov.

Kot material za gradnjo peči, izberite ognjevzdržne opeke, opečnih malto z dodatkom šamotni v prahu. Temelj peči rdeče opeke ali betonskih ruševin o na globino ne manj kot pol metra oddaljen od stene v 50-60 videti kot pogoni za toploto pečica-Kam'Yankee uporabo granitnih kamnov tehtanje 1-4 kg, ki se segreva z vročimi plini iz toplivnika peči. Kamni, ki jih lahko dodate litega železa ingoti, so dobro ogrete in ohranijo toploto.

Da se prepreči vdor hladnega zraka v sobi, stene kopel treba izolirati. Za ta namen uporabe lesa-iverne plošče, ki temelji na organskih surovin iz odpadkov lesa, šote in trs; za izolacijo gradbenih konstrukcij kopeli uporabo mineralnih bombaž, volna in izdelki iz njega, tudi lesnih sekancev in žagovina, navlaženo z raztopino, cementa, apna, mavca.

Uživajte svoje kopel!



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика