вторник, 21 января 2014 г.

Prednosti oblikovanja poliuretanske pene

Poliuretanske pene materialov za dekorativno postal priljubljen od trenutka njihovega videza v gradnjo za trg. Ena od skrivnosti za ta uspeh je dostopni ceni. Vendar pa to ni vse.






Štukature omogoča, da okrasite stene in stropi v eleganten slog, dati sobo vzdušje preteklega stoletja s svojimi pisanimi kapi. Vendar, sadra ni najbolj primeren material za taka dela. Razlog za to je ranljivost material, zahtevnosti dela in ceno teh izdelkov. Poliuretanske pene kot alternativa mavca, nima teh slabosti, ter tudi številne druge prednosti.

Poliuretanska pena je narejena iz poceni surovine in tehnologije, proizvodnje, ki je preprosta in unpretentious. Material se šteje za proračun in na voljo.



Razen za vprašanje cene, poliuretanske pene unpretentious, vzdržati spremembe v temperaturi in je zato blizu, da mu lahko dajo razsvetljavo in ogrevanje naprave.

Poliuretanska pena ne absorbira vlago, kar pomeni, da lahko uporabljate tudi v kopalnici in prostorih z visoko vlažnostjo.

Pomembno je tudi, da je ta material je okolju prijazen. Kdo dvomi, - je, da se vprašamo, kaj materiala ne kozmetične vsadki v medicini. Je hipoalergena, da storijo enako.

Najbolj pomembno prednost poliuretanske pene v primerjavi z gips - lahkotnost in moč. Boste imeli nobenih težav z namestitvijo poliuretanske pene izdelka na sadra listov.



Poliuretanske pene plastike, ki ima v svojo korist, ko je hrapavost površine, na kateri je dana. V napušči se ne bojijo krivulje.

Namestitev je izjemno preprost postopek. Barve ti izdelki so tudi zelo preprost. Pomembno je vedeti, da je slikarstvo lahko samo lepljena modeliranje.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика