вторник, 21 января 2014 г.

Mineralna volna akustične plošče

 


Akman se sooča bela material pride v obliki plošče v velikosti HH iz porozne, različne teksture, obverse površino. Pripravite ploščo azbestnih vlaken in posebnih mineralne volne v granulah. Veže vse to krohmal in pritisnete.







Mineralna volna granuliruth v velikosti zrna 2-15 mm. Škrob in kaolin (vezivnega) pregnati mrzlo vodo in pivo s segrevanjem zmesi do 900C, v mešalnik. Za stabilizacijo veziva v to, vnesite majhno količino borax ali borova kislina. V vijak mešalnik v razmerju 1:3 mas, pripravimo maso zmesi mineralnih zrn in zavezujoče prilepite. Vlažnost mešanice 300 do 350%. Napol suho zmes, ki je nastala z dvema transporternyh trakovi, ki se gibljejo na različne hitrosti. Kot rezultat so proizvodi, pridobljeni s majhne razpoke, ki izboljšuje absorpcijo. Sušenje se izvaja v 15-18 ur pri temperaturi C. Izdelki so cut, polirani in pobarvane. Ploščo Akman - negorljivega materiala, imajo nizko higroskopičnosti.

Po tehnologije pridelave in lastnosti tablice Akmina podobno Akman, le njihovo oblikovanje pri večji vlažnosti (400%) pasu za stiskanje zmesi prescibe valji s pritisnjeno majhno količino vode. Po sušenju, ofakturennye je narejena na več načinov. Za zagotovitev grobo površino plošče, ki so obdelani z abrazivnih materialov, je potisnil v površini plošče zob s topimi robovi, vrtanje lukenj (razpoke). Polunochnoe način izdelkov, oblikovanju malo težje, polsuho, vendar izdelkov, ki so bolj trpežne, vezivo poraba zmanjša, in čas sušenja. Izdelki so manj nagnjeni k upogibanje.

Mineralna volna akustične plošče (CPP), ki se pridobiva z mokro metodo vlaknin plima dlinnosostavnyh stroji, z uporabo vakuumske kot v proizvodnji fiberboard). Kot vezivo je porazdeljene bolj enakomerno, moč tega materiala nad prejšnjih dveh. Obračun dobička center je narejen z enakimi metodami kot ploščo Akmina.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика