вторник, 21 января 2014 г.

Mozaik stekla

Mozaik steklo je vse bolj postaja gradivo za predloži kopalnice in bazeni. Pogosto lahko srečate druge uporaba: uporablja se za kritje kamini, fasade, kuhinjski pulti.






Zaradi povečanja priljubljenosti tega materiala zaradi univerzalnosti stekla. Steklo, zaradi svojih lastnosti, ne absorbira vlage, lahko vzdržijo dolgotrajnejša izpostavljenost do vode, ne gorijo, enostavno očistijo z vsako gospodinjstvo kemikalij.

Toda pred rushing na materiale in začeti sooča stekla, pozna nekatere funkcije, ki stekla je.

Stekleni mozaik, ki je lahko določena na površini koli materiala. Primerna za temelje celo drevo. Na primer drevo, steklo se lahko uporablja s poliuretanskim lepilom.

Če steklo, kamen, površina je porozen, je potrebno uporabiti mešanico z visoko oprijemljivost. Za nasprotne navpične stene morajo uporabljati rešitve, ki ne omogočajo drsnih ploščic, ki se imenuje thixotropy.



Ko polaganje steklene mozaike na tla, ni pomembno le, oprijem in visoke elastičnosti, da bi zaščitili tla iz razstavljanje off ločenih elementov. Tla morajo biti popolnoma gladka in trdna, ker mozaik točno to se ponavlja vse krivulje osnutek okvira.

Glutinous zmes mora biti bela, siva, ali katero koli svetli podlagi. To je še posebej pomembno, če mozaik, ki je napolnjena s svetlo vzorcev.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика