вторник, 21 января 2014 г.

Kovinski Ozadje

Gradbeni materiali na trgu se nenehno spreminja. Poskuša narediti vtis na kupca, gradbena podjetja so iznajdbo več in več materialov. Včasih rešitve so zelo dobri. Ena takšnih rešitev na področju inovacij je kovinski Ozadje. To se sliši čudno, vendar te Ozadja, dejansko obstajajo.






Pomembno je, kovinski Ozadje ne le dekorativno funkcijo, vendar imajo tudi številne koristne lastnosti. So kot nalašč za zaščito sobo od elektromagnetnega sevanja, kot tudi zmanjšanje ravni hrupa.

Druga izrazita prednost je trajnost steno, papir in trajnost teh Ozadij za fizične dejavnosti. Vsakdo, kovinski močnejši od papirja.

Takih kovin Ozadje, se popolnoma prilegajo v notranjost navijači Hi-Tech slog. Platno je lahko izdelan iz srebrno, zlato ali srebro. Teksturo lahko izvede tudi v obliki različnih vzorcev.

Zdaj pa se ukvarjati s sestavo. Kovinski Ozadje layer 3. Prva plast - knjiga. Drugi - aluminijasto folijo. Tretje tokoprovodu barve. Zanimivo je, da teh Ozadij odražajo infrardeče sevanje, ki omogoča, da bo toplo pozimi v zaprtih prostorih. V poletnih mesecih je hraniti na hladnem.

Zvočna izolacija lastnosti kovin Ozadje, da jim je idealen za majhne sobe. Poleg tega njihovo uporabo boste prihranili na zvok-dokazilo materialov.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика