среда, 1 января 2014 г.

Osnovna načela pleskarska dela 2008-12-22 16:15:49

Gradnja in rekonstrukcija.

Osnovna načela slikarstvo deluje
2008-12-22 16:15:49

Red dela

Osnovna načela slikarstvo deluje
Številke kažejo, stopnje slikarstvo sobi. Start iz zgornje meje za spray barva, ki spadajo na steni, pozneje si lahko prebarva. Barva zgornje meje oddelkov 1 sq. m Stenska barva na isti strani, od zgoraj navzdol. Desničarji ljudi, je bolje, da začnete v desnem kotu, Shulga - v levo. To vam bo omogočilo, da pripravi prosto roko na unpainted področju.

Najprej sledite priprava stene in strop, in izberite vrsto barve. Nato določiti potrebno količino barve in načrt vrstni red uspešnosti.

Izračun zneska, barve
Redno uživanje emulzija barve za pobarvanih površin je 1 liter na 15 kvadratnih m Ne širi barva pokriva nekoliko manjše površine 12 cm. g na liter. Nov omet, ki vpije veliko barve, tako emulzija barve za prvi sloj je običajno razredčenih z 10% vode. To barvilo je lažje uporabljati, in deluje kot tesnilo, ki preprečuje absorpcijo naslednjo plast barve v mavec. Barve, prav tako tudi poraba je odvisna od načina uporabe (s ščetko ali pršilom).

Če želite določiti velikost stene, ukrep višina stene, prepognite vzdolž dolžine stene in Peremoga te številke. Določite prostor, na voljo v kopalnici Okna in vrata, in odštejemo od celotnega območja. Razdeliti, ki izhajajo število s pričakovano barve poraba na 1 cm. m - to vam bo potrebno količino barve v litrih. Če želite določiti območje zgornje meje ukrep tla. Za varčevanje denarja za nakup barve v najbolj primerne embalaže. Kot ste pour barve v manjšo zmogljivost. To tudi zagotavlja, monotone barve, tudi ko mešanje barv z uporabo comp''yuter deli, ki so lahko različnih odtenkov.

Površinska zaščita
Če ste dvoma zvestoba oči in trdote roke, je bolje, da zaščitite sosednje površine od možnih hit barve. Trak maskirni trak okenski okvirji, okvirji za vrata in letve, ter stikala in vtičnice (demontažo ventilov). Odstranite trak, ko barve bo suh na dotik. Uporabljajte samo enostavno odstraniti, lepilo maskirni trak - druge vrste lepilni trakovi lahko poškoduje površino, ki je zaščitena.

Zaprite spol pe folijo ali papir. Preproga je bolje, da odstranite je samo prepričan ogenj način je, da ne madež, ki ga z barvo.


Koristne nasvete
Ne pomočite čopič v tej vlogi, ki je bil kupljen barve, razen tistih primerih, ko boste porabili vse barve takoj izklopite. Dejstvo, da lahko barve enostavno pokvari z ščetine za ščetke ali za prah in umazanijo, ki je padlo na krtačo. Poleg tega je gospodarski 5 - ali 10-litrski zabojniki so zelo težko delo. Bolje je, da pour barve v posodo ali palete.



Varnost pri delu na stopnicah

Osnovna načela slikarstvo deluje
Pred začetkom dela, preverite stabilnost noge na tla in odpravljanje oporniki. Delo na stopnicah, samo pusto v smeri stopnicah. Nikoli ne poskušajte seči predaleč, drugače poganjki lahko prevračanje.

Korak 1
Osnovna načela slikarstvo deluje
Za zaščito okoliških površin, na primer, drevesa'lesene obloge, pečat svojih kratkih kosov maskirni trak. Da bi preprečili puščanje črnilo pod pasom, potiskanje z roba najbližje pobarvan površine, še posebej trdno.

Korak 2
Osnovna načela slikarstvo deluje
Zaščitne prevleke ni bilo razseljenih, pritrdite jih na baseboard maskirni trak. Najprej pritrdite zajema navpične proge, nato pa vodoravne črte blizu roba pokriva. Bolje je, da uporabite zajema iz tekstilnih materialov, vpojne barve kot film.

Korak 3
Osnovna načela slikarstvo deluje
Če uporabljate barve s predhodno odprti posodi, pour barve z najlon tkanine, na primer, z nogavicami, ki se raztegne na vratu posode. Barve s sveže odprte posode je mogoče takoj vlije v posodo.

Korak 4
Osnovna načela slikarstvo deluje
Vnaprej pripravite se za prekinitev dela, - imajo plastično vrečko ali aluminijasto folijo. Da se barva posuši, zaviti ploščami ali ščetko s trakom ali folijo. Na enak način lahko preprečite sušenje barve v ponev.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика