среда, 1 января 2014 г.

Slikarstvo dreves'leseni deli prilagoditev 2008-12-22 15:33:01

Gradnja in rekonstrukcija.

Slikarstvo dreves'leseni deli prilagoditev
2008-12-22 15:33:01

Obarvanje mazilo ustvarja dekorativni učinek podoben erozije, le v tem primeru je barva, razširila na površini, takoj izbrisati. Podobnost učinkov je, da glaze ustvari dvojnik dekorativni vzorec, v katerem se različni deli površine so dodeljeni naključno. Ta tehnika se pogosto uporablja za zdravljenje dreves'leseni deli, čeprav se lahko uporablja za stene. Na golimi drevesi'Jan površina prekrita z barvo, ki dodeljuje vlaknin in daje drevo pogled na barje. Največji učinek je dosežen na les z relativno izrazito fiber - tako obstaja več različnih barv in bolje opisuje vlaknin. Spodnji sloj emulzija barve ni potrebno, barve dreves'Jan površine glaze'Yu.

Pridobljeno dekorativni učinek podoben erozije, vendar se uporablja za zdravljenje dreves'leseni deli. Premazana površina je pokrita z razredčenih emulzija barve ali barvnih glaze, in pigment absorbira v vlakna lesa. Dosežemo dekorativni učinek podoben obarvajo les, vendar vlaken poudarja izbrano barvo.

Okrasno drevje'trakovi iz lesa, barve prilagoditev za pritrditev na steno, ki omogoča lažje delo. Naslikal podrobnosti, bolje, da se držijo stene, ker mehanska pritrditev pokvaril konča. Obarvanje mazilo, še posebej v kombinaciji z erozijo stene - dva učinki tvorijo harmonično barvno shemo.

Korak 1
Slikarstvo dreves'leseni deli prilagoditev
Mešanica pika z želeno barvo za barvanje in dal svojo krtačo na drevesih'Jan površini enakomerno. Tukaj je primer, slikarstvo, Reiki, glede na. Barve dreves'lesene dele, da jih priložite na steno - je lažje nežno postopek konča.

Korak 2
Slikarstvo dreves'leseni deli prilagoditev
Odstranite odvečno s čisto krpo, barvanje s površino železniški pred zaledenitve posuši. Ostaja na površini glaze "'datsja" v vlaknin, povečuje njih. Ko se barva posuši, nanesite na železnici, pregledni sloj voska, ki ustvarja zaščitni in dekorativni premaz.

Korak 3
Slikarstvo dreves'leseni deli prilagoditev
Ne, ne moreš premagati glede na železnici na steno, tvegajo, da poškodujejo površino, in lepljenje svojega posebnega lepila. To je običajno prodajajo v cevi, ki so vstavljena v brizgo razpršilnik, s katerimi zlahka nanese na hrbtni strani tira.

Korak 4
Slikarstvo dreves'leseni deli prilagoditev
Z uporabo vodne tehtnice, nanesite svinčnik na steni vodnik linije. Tapnite in pridržite napravo, ki na steno. Preden lepilo določa, obrišite z vlažno krpo, njegov presežek, ki je spregovoril o koncih tirnice.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика