среда, 1 января 2014 г.

Kako izbrati OKNA za kotel

 


Ena izmed najbolj učinkovit in optimalen način za povezavo na plinski kotel neprekinjeno napajanje je uporaba UPS-virov. V njem vir napajanja, ki je baterija.



Danes trg neprekinjen vir napajanja nam zagotavlja 3 glavne vrste take naprave: - line, on-line, off-line (off-line in line-interactive UPS. V tem pregledu bomo govorili o vseh teh vrst UPS sistemov, odloči, kateri od njih je bolje analizirati vse svoje pomanjkljivosti.

Pred izbiro določene UPS, je določena s stopnjo pomembnosti opreme, ki je nahranimo.

Za odločitev, kaj UPS, da izberete, morate odgovoriti na nekaj vprašanj:

1. Bo jedel opreme, kot so črpalke, alarm in t. p.

2. Kako pogoste izpadov električne energije.

3. Kaj je zmogljivost računalniške opreme.

4. Približna življenjska doba baterije opreme iz UPS.

Zdaj menijo, vse vrste UPS sisteme, od enostavnih do kompleksnih.

UPS off-line. To je najcenejši in najenostavnejši model UPS. Delo, kot je ta: ko napetost je izgubil ali ven, UPS preklopi na baterijo. Ko napetost je normalna, UPS, spet preklopi na vir napajanja.

Če je napetost se spremeni pogosto, UPS, se bo nenehno preklapljanje vir napajanja. To močno zmanjša življenjsko dobo baterije in naprav.

Line-interactive UPS. Funkcionalno line-interactive UPS, ki so prav tako kot off-line UPS, vendar predstavljajo regulator napetosti.

Online UPS. Ti UPS prikrajšani za vse pomanjkljivosti prejšnjega modelov. V UPS online pretvori dohodne AC napajalni DC, ne glede na njegovo kakovost.

Online UPS delo z generatorji nastavite. To je pomembno v primerih trajna zaustavitev Centralne oskrbe z električno energijo.

Ti UPS kompleks v design in so bistveno dražje od drugih naprav.

 

Če povzamemo. V večini primerov, off-line ali line-interactive UPS. Če je predmet resnih in pogostih prekinitev, je priporočljivo, da vlagajo v nakup na spletu UPS.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика