вторник, 21 января 2014 г.

Gradnja državi koč na posamezen projekt

Trenutno skoraj vsako mesto stanovnik pomanjkanje miru, tišini in sprostitev od vrveža in hitro rase in se vsak dan borijo za preživetje v moderno metropolo. Zato je več in več ljudi, ki razmišljajo o izgradnji države koča, kjer se lahko resnično sprostite in samo sprostite iz vseh težav push. In če si'imeli priložnost, da zgraditi hišo zunaj mesta, kjer se nič ne bo lahko, da vas moti, obstajata dva načina za rešitev tega problema: standardna projekta ali vaše lastne.

Želja, da ustvarite svoj lasten projekt, ki vedno ne pride takoj, ker vsakdo, ki se odloči zgraditi državo, koče, najprej obrne pisane gorah revij, ki so na voljo za pregled vseh vidikov sodobne stavbe in najnovejše zasnova arhitektov. Ampak, v končni fazi, montaže različnih stavb, boste prišli do zaključka, da nobena opcija ne ustreza, in sprejme drzno odločitev za oblikovanje dom vaših sanj.

Seveda, ki temelji na standardni projekt ne bo nobenih težav, ker v tem primeru vsi mislili, dolgo uveljavljena in vizualno predstavljeno, poleg tega pa 90% ocene bo že znan. In kmečka koča na posameznega projekta se bodo stvari seveda bolj težko, zato, ker morate, da premislite, tudi najmanjše podrobnosti, da bi živeli udobno. Tako obstajajo resni nianse, ki pri načrtovanju je potrebno biti pozoren. Začne se z oblikovanjem svojih idej in izrazov, ki jih na papir, ni nujno,'bodite prepričani, da so nekaj posebnega izobraževanja arhitektov, samo predstaviti vse svoje fantazije na kakršen koli način.

Najprej morate določiti lokacijo glavne stavbe in dodatne domače konstrukcije. Če želite, da bi izkoristili svoje domove, iz ljubopitljiv oči, hiša se nahaja na koncu oddelek, ampak tam je drugi, ne manj priročna, kadar stavbe, ki se gradijo skoraj na vrata. V tem primeru, dvorišče, vrt in otroško Igrišče so na strukturo. Tako hiša postane naravno zaščito in greva ven na dvorišče'I, se vam zdi, da se potopite v drugem svetu, kjer je večina izključi vse zunanjimi zvoki. Ta možnost je primerna, če je vaša spletna stran je v bližini na avtocesti z gostega prometa.

Tudi, poleg koči ni treba pozabiti in o lokaciji, na parceli drugih zgradb, in sicer, arbours, garaža, bazen ali ograde za živali, ki so značilne o'capacious rešitev in arhitekturni kompoziciji.

Ko ste se odločili, na lokaciji glavni zgradbi in drugih o'predmeti, lahko neposredno Splošna postavitev ohišja. Boste morali določiti območja, kot tudi, kje in kako bo vse potrebne področjih, in sicer, dnevne sobe, kopalnice in utility, prostor (garaža, delavnica, telovadnice, in tako naprej ). Na primer, telovadnice bolje v kleti, ker je to prostor, ki je pod zemljo, in tukaj je največji shumopogloschayuschy, tako, uporabo težkih utežmi, barbells ali drugih simulatorji ne draži vaše knock svoje gospodinjstvo. Tukaj lahko namestite in kotlov za ogrevanje.

Resno potrebujejo za pristop, načrtovanje dnevni sobi, ker je v tej sobi, cela družina'I večino časa. Tehnološko te predpostavke je treba z visoko zgornjo mejo (3 M in več), in je zaželeno, da se na najvišji točki je bil vtičnico prezračevanje, ki bo zagotovila pravilno kroženje zraka.

Če vaša država koči, ki je pričakovano podstrešju, je najbolje, da uporabite prostora za počitek in študije. Ta območja morajo biti postavljeni v najbolj miren kraj doma, tako podstrešju bo ustrezal tako fizično in psihično, ker višje, čim dlje stran od vsakodnevnega napora, ki vam omogoča več, da se sprostite ali koncentrat.

V skladu z obstoječo zakonodajo, vse gradnje se lahko izvajajo le, če gre za odobren projekt, ki vključuje paket dokumentov, ki so sestavljeni iz risbe, pojasnila in ocene. Zato, ko ste prikazuje vse vaše želje na papirju, je vključevala strokovnjake in najprej prositi za pomoč v arhitekturi in gradbeništvu podjetje. Strokovni arhitekt-oblikovalec bodo izvršili pravilno osnovnih in strukturnih risbe stanja dopolnjene projektne dokumentacije, in sicer, da načrt zemljišča, zemljišče z lokacijo izdelani gradbeni načrt Fundacije, streha, fasada. In dati tloris celotnega načrtovanja prostorov in vseh gradbenih elementov (stebri, stebri, stene, stopnice, predelne stene, in tako naprej ) in izvede vse inženiring, komunikacije (ravnanje z odpadki in vodo, plin, ogrevanje in podobno).

Poleg vsega tega, arhitekt v Uniji, ki vam bo pomagal izbrati gradnjo stene in obloge za nekatere klimatske pogoje, da se zagotovi dobra izolacija prostorov od vpliva temperature in hrupa, kot tudi misli-kakovost hidro-izolacije stavbe.

Seveda, dobro zasnovan projekt je šele začetek trnova pot za uresničitev svojih sanj, ker mora še dobiti dovoljenje za izgradnjo države koči na posameznega projekta, in sami ne biti tako preprosta. Konstantno dogaja, prek uradnih kanalov z veliko različnih dokumentov in stalno spremljanje njihove pripravljenosti, dolge čakalne vrste, itd. Lahko kdo prinese ročaj, tako pridobitev gradbenega dovoljenja, je bolje, da zaupanje z isto podjetje, kot kateri koli pristojni arhitekturnih in gradbenih organizacija se ukvarja z vprašanji, o spravi. Stroški storitev te vrste razlikuje od 1500 do 2500 dolarjev, in preobrat čas od 3 do 4 mesece. Tako, kot kaže strokovnjakov, od vas za kratek čas se bo pristojni in odobrenega projekta in dovoljenja za gradnjo vaši državi koči.

Gradnja državi koč na posameznega projekta - postopek je dolg in zapleten, zato morate imeti potrpljenje, ker samo v tem primeru boste postali lastnik edinstven dom, ki je resnično bo izpolnil vse vaše želje in zahteve.

Avtor: Volokitin Julia



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика