вторник, 21 января 2014 г.

Odlična hiša - zgodovina sprememb. Življenje projektov

Mnogi današnji homeowners začel oblikovanje prihodnosti stanovanj na listu papirja, v kletko, potem se je obrnil k arhitekti ali kupili pripravljena projekta. Ampak pripravljen projekt ni vedno mogoče neposredno priročniku za delovanje za izvajalce. Včasih je greste skozi desetine preoblikovanje, da bi ustrezala strankam, kot dobro obleko, ustanovljena v skladu s svojim okusom in nameščene na sliki.

Med zaključenimi projekti uspešnic tam in zagotavljajo široke možnosti preoblikovanja. Eden od njih - znameniti hiši Vladimir Kuznetsov.

- Imamo z'ugotoviti točno tisto, kar želite. V podrobnosti, arhitekt expectantly gledali na nas.

"Imamo okno v kuhinji steno, " sem prijavljeni.

Okna v kuhinji steno, - kategorično potrdil moje žene. Pred našimi očmi so prihajali nebeški vid - pravokotne vrata med kuhinjo in jedilnico.

Ta pogovor je citat iz knjige James Herriot, ki ponazarja, kako so naša ideja kot nalašč hiši. Junaki živel več let v Viktorijanski dvorec, kjer, da gredo v kuhinji, boste morali premagati, strma in hladno stopnicah, ko se razpravlja o svoji prihodnosti hiši dal na podlagi tega, se zdi malenkost. In v resnici, so podlaga njegovega načrta.

Hiše ne začne z Temelje in zidove, tudi ne z projekta, ali del zemljišča, in zelo posebne želje. Nekdo vseživljenjsko sanje o svojem biljard, nekdo-Pro savna z bazenom, nekdo, ki je bil, kam postaviti veliko in dolgo gost-prijatelji.

Vendar pa, ne vsakdo lahko jasno o tem, katere komponente bo najbolj udobno življenje v državi, v hiši. Vendar je arhitekt preprosto dolžan'ne pa'izvedeti. Poleg tega, če je arhitekt ustvari pripravljeni projekti, svoj "recept" državo-hišo bi bilo treba, prvi, univerzalna, ki je primerna veliko, in drugič, prilagodljivi in pripravljeni, da zaznavajo nove sestavine, hkrati pa ohranja osnovno idejo, če je relished razvijalci. Arhitekt Vladimir Kuznetsov, ki vodi Studio "Kvadrat"plemeniti "kuhamo": njegov dom v vseh cenovnih kategorijah, so v stabilno povpraševanje med strankami Banke projektov WLAN RAZVOJ v vsakem času leta. To je torej primer njegovega projekta lahko zasledimo skozi različne razlage in reinkarnacije je rodil formula idealen dom.

Zlasti, projekt I-1145-0 je bil ustvarjen ob upoštevanju vseh zahtev, ki, glede na raziskave WLAN RAZVOJ, so v vrhu prednosti sodobnih homeowners. Območje 250 kvadratnih m vam omogoča, da postavite vse potrebno za resnično udobno življenje prostorov, ne pa hiša v zelo potratna operacija dvorec, ki so večinoma prazne, in zato zahteva za ogrevanje, prezračevanje in drugih dragih komunikacije. V hiši funkcionalne dobesedno vsak meter. Dnevna soba, zaradi kotu lokacijo, na dan, ki je napolnjena z naravno svetlobo. Obstaja dvostranski kamin, na drugi strani, ki se uporablja kot pečica-BBQ na pokrito teraso. Tako v poletnih lastniki dobili dve dnevne sobe. V prvem nadstropju je prostor, ne le za tako pomembno soba, kuhinja, boiler room in pranje Perila, ampak tudi za dnevne sobe. In iz dnevne sobe je ločen, v dvorani, ki zagotavlja polno soundproofing in miru, da se tisti, ki bodo morali živeti v njem, pa naj bo to leto stare države sedmih'th, ki nimajo vzpon do zgornjega nadstropja, a mladenič se vrne domov, po polnoči, nihče ne moti, ali gosta, ki želi za počitek.

Spalnica mansardi apartma, največ eksplodirala, s tri spalnice, dve kopalnice. In končno, na toplo podstrešju (v resnici drugi mansardi še ena soba, osamljene in prostorna, primerna za otroke, in za art Studio in oprema za zasebno dnevni sobi.

Odsotnost kleti ali kleti bistveno cenejše za izgradnjo. Mimogrede, strokovnjaki Banke projektov, bodite pozorni na tendence, ki odraža realnosti sodobnega življenja: v projekte, ki so v povpraševanju pred desetimi leti, v kleti predvsem načrtovano shrambo. Danes, v dobi-the-clock supermarketih in Splošni trend k stalnim posodabljanjem ali velika trgovina popis ali skladiščenje starih stvari, "samo v primeru," ne zdi primerno.

V era of-the-clock supermarketih in Splošni trend k stalnim posodabljanjem shramba nepomembno.

Zato, tudi če najemodajalec raje hiše, kleti ali kletne etaže, njihov namen je nekoliko drugačen. Potrditev tega je projekt I-1145-1, ki je bil rojen na podlagi I-1145-0. Kljub preoblikovanju v polno hišo poslovni razred (območje skoraj 340 kvadratnih Metrov), ideja racionalne rabe vsak meter shrani. Ni pompozno slavnostno dvorane. Vendar v kleti je Biljardi sobo, telovadnico in delavnice. Dve majhni zakladi, vendar kraju je bilo ugotovljeno preveč: v tem dvorcu lahko živijo precej gneče, in ni nobenih rezerv, če bo potrebno. Preselila v pritličju in kotel prostor, ki daje prostor v pritličju, savna. Tukaj z'pojavil in druga spalnica. In v mansardi, da obstoječe tri spalnice, dodatno Omarico in zimski vrt. To spalnice še vedno precej daleč drug od drugega.

Vendar pa ta prehod ni več. Vsestranskost Splošni pristop dovoli na podlagi predloga I-1145-0 ustvariti bagatini blokirane hiša T-1311-0 (ta funkcija je bila prvotno vključena v projekt). Ta možnost je priljubljen med razvijalci koči naselja. Arhitekt privarčevali skoraj vse prednosti znanja projekta (celo terasa z žar! ) In Dodatek za načrtovanje vgrajenih garaže, brez katerih, v relativno majhen prostor v koči poravnave je to potrebno. Služi kot blok oddelkov, garaže harmonično skupaj.

Skrivnost uspeha projekta I-1145-0 in njenih derivatov, ne samo v skladu z zakoni racionalno načrtovanje. Zunanjost tega sedem' * hiše je Zlato sredino med skrajno jedrnatosti, ki mejijo primitivni del mnogih Zahodnih projektov, in tradicionalnih za nas, željo, da izstopajo, da bi svoje stanovanje identitete. Arhitekt sprejme takšno ravnovesje, masterly delo z o'priključki na domu. Plemenito razmerja v kombinaciji s kombinacijo dodelavo materialov storite vsaka sprememba izvirnih in univerzalno ob istem času.

Maria Govorova, revija "Usadba

Vir: Vse podeželja lastnine Leningrada regiji

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика