вторник, 21 января 2014 г.

Drugi otrok v sedmih'th: kako uskladiti 20 metrov?

Premikanje s izboljšanje stanovanjskih razmer je super! Še posebej, če je omejen s pojavom otroka. Pred Grand pričakovanja so dodali prijetno težave: ne bo novorojenček otroška posteljica in je garaža za igrače avtomobilov starejša... Ampak to se ne da na vseh. Kaj pa, če nastankom nove države sedem'th ni podaljšek bivalnega prostora?

Začetne pogoje

To vprašanje je stal pred svojo družino zelo nepričakovano. Moj mož je verjel, da je pred rojstvo otroka, ki bo šel za ločeno dva-sobno stanovanje, ki je bilo predvideno, da nam z dvema otrokoma (smo najstarejši sin) dovolj prostora, da spanja in budnosti. Vendar poteza je bila odložena, in deklic'peti mesec je, da obraz realnost: iz bolnišnice bomo prispeli v nekdanjo, štiri-sobno, v kateri poleg nas, kjer mojih staršev in odraslih brat. Mi, kot mladi sedem'th dodeljen v to, kopalnica. No, to napišite v stolpec "Dana" in videti, kaj opravila s'so v družinah, v podobni situaciji.

Prejšnje vprašanje coniranje stal zelo preprosta: soba je, da razdelimo v otroških in odraslih (spi) del. Fit vse, kar potrebujete: prostoren kavč, športni kompleks, steno in omaro, Mizo in stol za prakso, in še vedno je prostor za igre na prostem in najlon hiši. Zdaj enaka kot v comp'računalniške igre, stopnja je zapletena, in moramo deliti sobo v tri cone: odrasla oseba, ozemlja starchenkovo in kraj za novorojenčka dekle. To je potrebno rešiti številne naloge:

1. Zbujam se je starejši otrok (še posebej aktivna na čelu galeb, kot je naša) ne motijo spanje mlajši.

2. V zameno, prisotnosti v hiši drobtine, vplivati na življenja starejših minimalno brez vpliva, ki ga potrebuje, da igrajo v običajnih razmerah in v svoje navajeni mesta, kot stalno pokracovanie malo verjetno, da se okrepi ljubezen med otroki.

3. Ustvarjanje območja je treba zagotoviti take rešitve, ki bodo zavzamejo minimalno prostora (govorimo o isti sobi, delitev je nič).

4. Soba naj bo luč in prostoren (vsaj vizualno! ), Da otroci, ki so bili v svojem lepo in koristno, da raste.

Seznam strogo "rabite - ne bi" ni bilo tako slabo, kot se je zdelo na prvi pogled. To je bilo dovolj, da izberejo prave odločitve in odnos do življenja.

Predali v Omari in mizo na postelji

Pomoč je prišla k nam veliko idej, kar je omogočilo, da shranite ne samo največji, in ves prostor, sobe brez ene same dodatne kos pohištva. So se morda zdi nekoliko nekonvencionalno, vendar ni izvirna misel reševanje v težkih situacijah? Torej...

Zibelka namesto košare. Izvajanje košarica-zibelko, v nekaterih primerih ima veliko več prednosti kot stacionarni jaslice. Da je dan na kavču starši, je v vsakem trenutku mogoče prenesti v drug sobi, če otrok potrebuje za spanje in višji otrok želi igrati Indijanci. Poleg tega je potrebno nič več prostora in ne "kršijo" na igralnega prostora starejši. Drugič, ta košarica je ležišče optimalno trdoto in otrok, obdano z vseh strani, z m', ki mejah, in osnutki se ne boji njega - ni potrebe, da bi porabili denar za nakup posteljnina za jaslice.

Nekdo bo rekel, da je posteljica varnejše... Pravzaprav, vsaka izkušena mama je mnenja, bi ovrgli. Po vsem, govorimo o prevozu, ki stoji mirno na steno na matično postelj (seveda, jaz ne zahtevajo, da postavite pladenj v sredini sobe, je na trhlih stojalo je res nevaren v prisotnosti drugih otrok v hiši).

V vsakem primeru, če bi ne spi, dete, ga pusti pri miru s svojim starejši - celo za nekaj minut - strogo prepovedana. Še posebej, če starešine, kot je naš sin je bil samo dve leti. Tudi če dojenček spi v posteljico, višji lahko dal dol šestnajst m'ACTV (ker samo v zadnjem času je bila njegova otroška posteljica, in starši le spodbudil to športnega! ) Ali zbiranja medvedkov. Zato jih ne bi smeli imeti iluzij o varnosti postelj - izberite bolj mobilni in udobno za svojo družino možnost. Zibelka, ki je bil izbran za otrokovo težo do 20 kg, ampak otroka varno in le tako dolgo, kot je on začne, da se usedem in poklekniti.

Bom tudi dodati, da mnogi, ki se uporablja otroška posteljica, kot je arena, v kateri je dojenček lahko ostane za nekaj časa ena in gredo o svojem poslu. Vendar, kot en pameten človek, "mi je dal otroka na hrbtu, in začeti nazaj." In tako privez naj ostane samo spanje (in carrycot odlično opravlja svojo funkcijo). Kratek ure svojega zbujam je otrok pripravljen dati svoje matere, in kako se lahko ne sprejmejo tako darilo, ki uporabljajo ta čas z veseljem in koristi? Ampak to je ločen pogovor o vzgoji in razvoj, in zato se bo vrnil med'jer.

Spreminjanje Odbor namesto mizo je položil na posteljo in odstraniti, ko je ne potrebujete. To je potrebno v primerih, če kavč ali vzmetnice (pam'spomnite zgodbe babice, ki swaddled nas na postelj? ) M', in za izvajanje higiensko postopki, preobleke in masaža je bolje, da uporabite bolj trdno površino. Pošteno upoštevajte, da to temo je bolje, da zaupa skrb oče: tiste, ki se prodajajo v trgovinah za otroke, premajhen, in zelo kmalu tudi dva meseca, otrok se bo v njih natančno. Odbor, tkanine za polnjenje in povoščeno platno - to je vse, ki bodo potrebni za izdelavo čudež"Paltalk", ki zagotavlja celoten kompleks krinkami novorojenčka - lepa, draga, in, odkrito rečeno, ni res potrebno.

Predali v Omari. Majhni plastični predali, kupil za stvari, najstarejši sin, preselil v omaro, uspešno je postal Oddelek za obešalniki. In tam je prostor za eno več. Zaradi permutaciji, prostora v sobi je bilo malo več - samo na kvadratni meter, vendar še vedno... In v Kabinetu da je bila ustanovljena, kot je bilo prej, kako naj uredijo stvari in se znebite vse, kar je nepotrebno.

Polja na policah postalo jasno primer simbioze red in lepoto. Verjetno ste tudi seznanjeni z odprto police za steno, na kateri nered sklop knjig, Spominkov, revije, igrače, kozmetika... In, kot smo, ne poskušajte nežno za kraj te postavke so se, da ne še večji. Nasprotno, čiščenje razlog preživel več časa. Za boj proti tej moteč pojav, ki, se zdi, da je o tem, da nas vozi noro, vam še enkrat za enkratno uporabo in zelo kruta čiščenje z metali proč vse nepotrebne stvari. Vendar še vedno lepe škatle, ki se nahaja na odprtih policah. So lahko tkane, z ruffles države, pokriti s krpo ali kartona na njihovo velikost in videz prišel na Splošno stil prostora. Naj vsako polje je njen namen - za igrače za vrednostne papirje. Potem bo mogoče, ne le občudovali sobi, vendar je hitro najti pravo stvar.

Naj naše rešitve se zdi zelo preprosta in so začasne narave, je čas, upamo, da se premaknete v bližnji prihodnosti. Rezultat sledi formula udobno stanovanje "manj je več prostora", vsak je dobil, kar hočeš, in videz, ne le ne trpi, ampak koristi bistveno: stvari, ki jih je še imel za nakup, smo se odločili, skrbno in z veliko ljubezni'Yu. Ampak ali ni to je skrivnost najbolj lep in prijeten inter'jer?

Besedilo: Maria Petrus | Foto: GI

Vir: sob. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика