вторник, 21 января 2014 г.

10 skrivnosti trgovina za otroška

Zdi se, da, ko se otrok usede v novo inter'Arah, je čas, da prstan dol zaveso v zgodbi z naslovom "Kako smo zasnovali otrok". Ampak tam je bilo...

In kaj se je zgodilo potem?

Zgodbe običajno na koncu velike počitnice. Pepelka - poroka, in v našem primeru - prenos otrok v prenovili in posodobili kopalnica. Seveda, srečno za junaka - fantastično in resnično. Vendar se zastavlja vprašanje: kaj se je zgodilo potem? Z veliko verjetnostjo lahko predvidevamo, da je idealen otroci za nekaj dni ni bila v odličnem stanju. Tla so pokrita s še plast igrače, včasih naslikal Ozadje... In koliko mama niti odstrani (ali pa so bili prisiljeni odstraniti zrasla sina ali hčer), in zelo kmalu vrnil seznanjeni.

Prej smo govorili o izobraževanju, gremo v vrtec in pogled na to iz vidika postopka. In tam je, kjer je dal številne igrače in knjige? In kaj smo storili, da shranite popraviti v prvotno stanje? Uvedene na otroka veliko prepovedi, ki vodi do ničesar, razen prepirov? Potem to ni rešitev. Po vsem, kopalnica malo človek je njegova soba, in v njegovo voljo, da naredi, karkoli hoče. Preživel s starši inter'jer zneske, ne glede na. Kako potem rešiti problem stalnega čiščenja?

Lev posodo in protja prsih

Na žalost, včasih tudi najbolj skrbna mama in oče pozabite, da je v vrtcu mora biti zadostno število mest za igrače in druge stvari, ki otroka. Tudi v prvih letih življenja svojih nabralo toliko, da standardne stenske enote se ne more rešiti problema. Še posebej, če staršem in otrokom živijo v eni sobi. In tukaj že ne morete brez posebnega, nestandardne rešitve.

Vendar, nekateri od njih so samo vprašam, da uporabite, ko ste prišli v otroški trgovini. To krpo posode za igrače v obliki zabavno živali. So zelo priročno za veliko razlogov. Najprej, z njimi je primerno za čiščenje. Ne bilo lepo, da počistite vse, kar je - samo, da bi vrgel igrače v posodo in jo zaprite! Tudi eno leto starega otroka takoj grasps smislu je ta ukrep in se začne ne le, da bi dobili svoje stvari, vendar jih skriti nazaj.

Drugi plus - videz. Ta svetlo element, ki bo ustrezal skoraj vse inter'jer otrok. Je urejena v morski slog? Kupite posodo, v obliki Delfina, ali, pingvin. Prevladujejo Afriškimi motivi? V tem primeru - slon, lev, Zebra. V nežen dekliški spalnica lahko dobavi zmogljivosti za igrače tradicionalnih roza ali v prijetno cvet.

Končno, tretja prednost posodo - ergonomija. Dejstvo je, da je sestavljen iz treh obroče, ki ozke tkanine, in, če je potrebno, lahko vedno težko v "torto". To je še posebej priročno, če potujete z vašega otroka na poletno rezidenco, na morju ali za svoje sorodnike, za dolgo časa.

Če veselo posode bo presvetla za vaš dedič ali dedinja, uporabite polji (drevesa'leseni in pobarvane variacije na to temo danes je v večini trgovin za otroke) ali pletene košare. Ne pozabite, da je pokrov je obvezna'obvezno - in iz estetskega in praktičnega vidika.

Očarljivo risbe

Kaj je lahko boljše in bolj materinsko srce, kaj je baby darilo? Ker pa govorimo o življenju otrok in starši z vidika postopka v baby, let ' s face it: otroška ustvarjalnost je precej problematično proces. Celo izkušeni in napredne včasih mame s strahom začeli prst barve. In otroka s počutil pero v roke in na vse klice na idejo, da lepa Ozadja prišel do konca. Pravzaprav vse, kar je spet v rokah staršev - so precej lahko kanal ustvarjalno energijo v pravo smer, hkrati daje varstvo otrok in odgovornost.

Moja eno-leto starega sina Luke ljubi risanje s flomastri. Ampak v naši hiši ne boste videli Porcari Ozadje. Stvar je v tem, da smo ga kupili velik risalno Desko. In zdaj je moj sin, prikazuje svet, kot ga vidi. Si ne more dovoliti otroku, da se pripravi na Ozadje in pohištvo, če ste nikoli ni prijela ga je za kraj, kjer lahko vadite v grafiko in slikarstvo.

In če ste zamudili to eno, in vašega otroka in skuša potegniti na steni dolgo stonoga v celotnem prostoru? Potem pa ena od rešitev je, da kupite flip chart in jo pritrdite na stene. Naj vsak kos flipchart bo prikolica zabavna! V isti avtomobil, bo otrok izdela lutko, drugi nosi v tretjem nosi vesoljsko plovilo. Moja mati naloga je, da uspe spremeniti listi so zastopane na net, izbrane mojstrovine na pomnilniško'boljši in obrobljanje jih v ločeni mapi.

Gradiva na temo

Otroci
Otrok v barva: kaj izbrati?
Otroci: 10 sobe v enem
Inter'EP za sedem'družine z otrokom
Barve z majhnim otrokom, bo veliko varnejši in bolj zabavno, če vas je ležala na tleh in tabele-krpe za tla, in po listu papirja, ki je dal flipchart. Taka tabela za slikarstvo, je najbolje, da dajo v oddaljeni od drugega pohištva. Potem celo najbolj aktivnih umetnikov, utripa s čopičem, ne zajema pohištvo ali preproga. In, seveda, pomembno je izbrati prave barve, ki so bile ne le nestrupene in primerne za uporabo z majhnimi otroki, vendar se z lahkoto spere z vseh površin.

Seveda, otroška soba razlikujejo bo s svojo mlado lastnik. To bo trajalo več let - in to je soba učencev, nekaj več - in urad študent. Če pa od zgodnjega otroštva naučiti otroka, ljubezen da, lepota, čistoča in udobje bo postal stalni spremljevalci stanovanj vašega otroka.

Besedilo: Maria Petrus
Foto: JP

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика