вторник, 21 января 2014 г.

Otroci: 10 sobe v enem

To odrasli, spalnice, dnevne sobe, pisarne, trgovine in druge bazen. Otrok vse te raznolikosti koncentriran v eno sobo. Zato, dokumentiranje otrok, pam'ne pozabite, da je država!

Psihologi menijo, da kot dveh let, za celotno človeško razvoj zahteva svojem ozemlju. Tudi za odrasle psihološko udobje začela vsaj 2:00 na dan za vse sam (ali preprosto ne komunicira), da ne govorimo o malo ljudi, ki samo premikajo! Poleg tega je osebni prostor, kjer nič in nihče ne otrok ne moti, kjer je vse urejeno, da svoje zadovoljstvo, ustvarja ozračje, v katerem je, v resnici, je oblikovanje njegove osebnosti. Tukaj je postopoma postane zaveda samega sebe kot ločenega bitja, učenje focus, ustvarjanje in delo. Torej, tudi če ne morete zagotoviti svoje otroška soba, morate obvezno'bodite prepričani, da ga je dal v uporabo vsaj malo kotu, ter iz skupnega stanovanja.

Doma geografija

Moja soba za otroka, kraj, kjer je vse svoje življenje, razen za prehrano in higieno. To je razlog, zakaj se je otrok tako spalnico in v pisarni, in dnevno sobo, otroško Igrišče in telovadnico, in art Studio, in vse, kar želite, ali vašega otroka. Kar bi bil majhen prostor ni dobil mali človek, še vedno je treba razmišljati o tem, kako ga razdelite na funkcionalnih področjih. Večjih območij je mogoče razdeliti v tri: območje spanje in počitek, igre pas, površina za študij in delo.

Če imate dva otroka in živijo skupaj v en otrok, vaš Sveti obvezna'povezava je, da razdelijo več prostora na tem načelu. Edina stvar, ki se lahko mladi prebivalci Splošno, je igralno območje. Delitev osebnih "Suite" je mogoče storiti, in brez jasne meje. Pomnožimo z dve osnovni set pohištva za življenje: posteljo, omaro, Mizo. Kraj jih okrog prostor tako, da se otroci med seboj način. In tudi če sredini je "igranje" preproga - nevtralno trak na meji obeh držav. Nekateri oblikovalci svetujemo, da poberem otrok pohištvo in tekstil, barve - za vsak njegov podpis barvno kodo. Lahko bi delitev v cone in bolj očitno Ogorodov spanje ali študij, za vsakega otroka Omarico ali omaro.

Če želite prihraniti prostor, spalni prostor (ali preprosto postelja) lahko uspešno skriti pod nadstropju sosednje območje raje ta tla malo pustil na cedilu. Če v enem delu prostora, da bi stopničke z lestve z višino 50 do 60 cm, top uvrstitev študiju, in znotraj stopničke mesto pull-out posteljo, drugi del sobi bo prosto za počitek in igre. Drugo ekonomično možnost je na posteljo na 2. nadstropju (z lestvijo), pod njim - mini-KABINET.

Prostor-identiteta: "raste" z lastnikom

Na enak način, kot je dnevna soba je odsev notranjega sveta v domači lastniki, in otroke - kraj, kjer vsi interesi svojega otroka in to je individualnost. Psihologi menijo, da je njihova lastna mnenja so tudi tri-year-old toddler in načrtovanje (ali povezanih s starostjo, predelavo) inter're otrok imate'bodite prepričani, da upoštevajo. V tej starosti je precej označene barve želje, okuse in ustvarjalna nagnjenja vsakega otroka, - oblikovanje, design, igre na prostem, in tako naprej, je na otroka, je treba usmeriti v nakup omare za igrače: koliko, kaj velikost in slog. Na drugi strani starši se morajo zavedati, da je za to rosnih letih še posebej res, da "se določa zavest". Torej vaša naloga je, da naredite prostor tako, da bo otrok odraščal v okolju, da se vam zdi uporabno za duhovni razvoj, ki ne bi bilo v nasprotju z drugimi prostor v vašem stanovanju. Edina stvar, ki se strokovnjaki svetujejo, da ni obseden z arhitekturno dobrot, kot so loki, stolpcev ali Japonski stenske niše: otrok ne bo mogel pravilno ocenili. Veliko bolj pomembno, da mu mobilnost med'notranje zadeve, je možno, čeprav je včasih nekaj spremeniti ali spremeniti.

Kot veste, je prostor za dojenje in "otrok", ki je namenjen najstnikom, ki so v dveh bistveno različnih sobah. Če imate veliko let živi v istem stanovanju, "paralizovat" baby morate vsaj trikrat. Ko otrok 2-3 let, pomembno je, da velikost do območja: da bi morala biti kar velika, in čim bolj čiste. Po vsebini in somersaulting, vaš otrok se bo preživijo večino časa. Od 4-6 let v inter'notranjost'so elementov iz na "resno" življenje - desktop (še manjše), knjižne police. Poleg tega je čas za povečanje aktivnega območja: na primer, športni kompleks ali swing. Ko otrok vstopi v adolescenci (10-15 let), prostor, seveda, preveč, "pravi poslovili od otroštva": igre, področje izgine popolnoma (ali postane ples), stene, ki so glede na milost in najemodajalec (ki pogosto okleivat svoje najljubše slike ali plakati), v celotnem prostoru se začne, da se je spomnil, urad ali Studio.

Kot je za pohištva, psihologi svetujemo obvezna'nujno ujemajo z njegovo velikost na velikost otroka. To ne bi smelo biti preveč zapleteni za otroka in hkrati preveč "možica" za odrasla otroka. Zato je najbolje, da takoj prepoznate tako imenovani "raste" pohištvo, ki prvotno predvideno možnost preoblikovanja (extendible kavč, mize in stoli, nastavljiva višina nog in tako naprej ).


Strogo naključno!

Od razgradnje predmetov na policah, in načelo, da vse stvari - kraj", m', da bi ga lahko, a otrok ni blizu, je najbolje, da se mu omogočajo, da stvari... naključno. In, da se motnje ne moti drugih, ga lahko postavite v drsna, in druge (zaprt) polja. Več jih bo v otroka, bolj verjetno je, da se različne majhne "zaklade", svoje potomce, ne bodo porazdeljene enakomerno po vsej preprogo.

Katere so stvari, da so pri otroku? Če je otrok še majhen in da potrebuje igre območje, v sobi mora biti brez pohištva m'preproga v dobro osvetljen prostor (npr. blizu okna). Poleg tega otroka bo treba, mizica s stoli, kjer je lahko barve ali nekaj storiti. Bilo bi lepo, da imajo poseben Odbor za risanje s kredo ali velike liste papirja, na stenah, za iste namene. Popolnoma se prilega v prostor za igro otrok stoli ali napihljive zofe, ampak kaj je res potrebno je koli sistema za shranjevanje igrač: garderobo, naslonjač, prsih predali, voziček, stene žepov ali plastične škatle "splošni cilj".

Besedilo: Marina Voronezhskaya
Foto: JP

Vir: Revija "Lastnik"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика