вторник, 21 января 2014 г.

Alternativa sedem sloni

Ko je vse na zahtevnost gradnje ali popravilo zadaj, pride najbolj zanimivo fazi dekoracijo. Kot pravilo, v tej fazi se pojavi ustvarjalnost lastniki sami. Ker ne glede na to, kako skrbno ni dela oblikovanju prostora, sčasoma pa se neizogibno'so veliko podrobnosti, da bi vzdušje individualno naravo.

Res, arhitekt najbolj premišljena elementov, ki nekako odraža utelešenje njegove ustvarjalne načrt. Z drugimi besedami - nastavi slog inter'jer. Pozneje so našli v njem nekaj dodatki. Kot pravilo, večina od njih je pogoj za udobno življenje v stilsko nastavitev. Vendar pa je veliko stvari, ki so preprosto čudoviti dekorativni poudarki, brez funkcionalne obremenitev. Praksa kaže, da v stanovanjskih inter'notranjost je nemogoče narediti, ne prvo in ne drugo. Strinjam se, da je težko predstavljati situacijo, ki je sestavljen samo iz desne ali izjemno lepe stvari. Kompromis v tem primeru je neizogibna, in po zaključku delo oblikovalca bomo še za dolgo časa "dokončati" inter'EP na vaš okus in glede na svoje sposobnosti. Ni treba posebej poudarjati, življenje je samo, kar nas prisili v to. To je tako težko upreti zadovoljstvo, da kupiti to ali ono luštna stvar, ki bo dekoriranje hišo. Pred kratkim z'tam se je prikazal veliko inter'karieri trgovin. Poleg tega še neizčrpen vir bila vedno potuje po svetu. Vsako potovanje se trudimo, da bi spomin na ostalih malih (ali pa velikih) darila, ki se prilegajo v naš način življenja. Še posebej, če je dopust je potekala v oddaljene in eksotične države. Vendar pa, boste lahko našli veliko primernih in lokalne starinsko salon, in v junk trgovina in umetnostne galerije - glede na obseg interesov. Skratka, jasno je, da dekoracijo inter'notranjost lastnega doma - proces zelo ustvarjalni in, kar je najpomembneje, neskončno.

To je samo na prvi pogled se morda zdi, da je dodatek v inter'Yeri ni tako aktualno. Seveda, pomen, ki ga lahko primerjamo, recimo, z električna napeljava ali material za talne obloge. Pogosto, vendar pa je dodatno opremo, kot je svetlo in zgovoren element postane podlaga za ozračje. Vzemimo za primer prsih. Da, starega kovanega železa prsih z medenina plošč na vogalih, prekriti stare, včasih razpokane kože, težkih kovin ključa ali ključavnice. Le greha ne uporabljajte relikvija za svojo lastno korist. Včasih inter'jer in se začne oblikovati okoli spektakularen objekt, lahko ustvarili v prostorih določeno vzdušje. Ko sedem sloni krasi veliko hiš v ZSSR. Ampak zakaj, navsezadnje, v Indiji in Afriki tako daleč od nas?.. Če ne bi v versko-mitološki občutek dekorativni element, naj prizna, da je videz slonov v ozračju Sovjetske hiša je bila narekuje samo en močan razlog: slonov bi lahko kupil in zato nekako razredčimo v sestavi Jugoslovanske stene in plišastih kavč, občutljivo til na Windows in Mat gume na tla.

Danes lahko kupite skoraj koli dodatne opreme, od kult in ritual predmetov starodavne malahit vaze, bronasto lestenci in umetniških del. Vprašanje je, kako pametno je, da opremiti hišo, stvari niso samo lepa, ampak tudi, da je pravica na kmetiji. Konec koncev, lahko kupite artikle, med'notranjost, ki združujejo estetiko in funkcionalnost...

Potrebne raziskave

Prvi, ki se nanašajo na svoje korenine, ne pozabite na zgodbo in poskusite ustvariti v hiši prijetnem okolju s pozornostjo do detajlov način življenja, ki temelji na trditvah, ki jih pamet. Torej, mnogi zdaj se vračamo na tradicijo ruske aristocrats, pri čemer je velika pozornost za vprašanja tabela postavitev. Zdi se, da je to področje v celoti v moč jedi. In tu in tam! Če prostor omogoča, zakaj ne okrasite inter'jer dnevni sobi, za na primer, mini bar. To je lahko kot logično nadaljevanje pohištvo in estetsko neodvisni element. Ustreznost eclecticism na zalogi! Danes, bomo lahko varno preizkusa s podrobnostmi. Na primer, če med'jer izdelani v minimalističen slog, dobro se bo vklopil žive mini-bar iz matrike, plemeniti les z motivi marquetry, kosov gilding in podrobnosti življenja v Rimski patriciji - marmor števec vrhovi. Tako bar, nedvomno, bo okrasite stanje in se bo v svojem naglas. Vsaj imajo pravico, da obstajajo in vseh vrst kuhinjskih miz. Ti vam bodo pomagali stilnih zaključek situacijo, da ne omenjam, praktično stran.

Ampak, da so takšna tabela doma veliko zadovoljstvo, lahko gostje zabavali, kot je ruleta in backgammon, poker, dama, šah, ali igro gostov. Tako funkcionalni dodatki za prepričani, da bo pritožba na ljubitelje klasičnih okolje, na primer v duhu tradicionalnih Britanskih respectability. V tem primeru, prosi in obešalnik v predsobi, in dežnik stojalo. Seveda, s tem ne prekličete tako obvezna'obvezni predmet inter'notranjost hodniku, kot omaro. Vendar je pogosto precej neosebna, tako da se ustvari ozračje, ki bo pomagal obešalnik, na katerega lahko obesite hat, stojalo za dežnike ali kolesnica.

Napreduje skozi črevesje v hiši, pojdi v Kabinetu. Običajno ni več v hiši soba, študija prežeta s samo goldmine priložnost za dekoracijo. Tukaj je ura. Pripomoček, seveda potrebujejo in lahko okrasite koli inter'jer. Gledam lahko, kot je namizje (spet, ne nujno'vedno s pisalno Mizo! )In na prostem. Ta bo še posebej močan argument v prid previdni, odnos do časa snovi. Poleg tega, če danes predstavila raznolikost ure lahko ujema s koli notranje zadeve slog, pa naj gre za klasični masivni plošče, lepilo-laminiran parketa in damasta Ozadje, lahke prosojne estetika high-tech ali ene etnične variacije na temo prijeten dom. Malahit in bron, gilded Baroka, prozorni ali motnega stekla in različne kovine, masivnega lesa in vse vrste umetnih materialov - vse, kar vam srce poželi.

Nato lahko prikličete tla in mizo vaze. Bivanje v resnici dediščine klasičnih Palace inter'notranje zadeve, ti elementi so široko uporabljajo v sodobno življenje. Ne glede na stil prostora. Nekdo bo, kot so vaze, prinesel iz eksotičnih držav; drugi bodo raje lokalni Evropski vaze, izdelan iz brona, s tanko elegantno linij, pregleden žarek mat steklo, ki spominja na najboljše primere Murano izdelkov. Zagovorniki hladno techno bom verjetno ustavil na prostem, lonci, iz sijoče kovine, pokrito z rjavo ali podobna tekstura konkretne ohišje. Tako, vaze, seveda, predmet win-tako v smislu glasbene poudarek v inter'Yeri, in v povsem praktičnem smislu.

Mimogrede, sveče. Svečnikov je spremenila v zelo pomembni del inter'jer.

Očarljivo poudarki

Seveda, to je omeniti, take podrobnosti inter'notranjost, kot svetilke. So potrebne, ni potrebno, da bi prepričali tudi zagovorniki skrajne minimalism. Vse vrste luči, stenske luči, namizne svetilke in nenavadno stropne razsvetljave je tisto, kar ustvarja domačnost v hiši, poudarja svojo individualnost in, seveda, nam pomaga, da se počutijo kot civilizirani ljudje, za katere bleščanja plamena'I kamin ali utripanje sveče dolgo eksotičnih čar.

Verjetno, moda, da je šel iz različnih sveče, da so vrste stvari, ko zgolj uporabno spremenila v likovne umetnosti, ki se razlikujejo v široki paleti in svetlo plastičnih oblik. Da ne omenjam, različnih velikosti - druge sodobne dekorativne sveče more nadomestiti male skulpture.

Skupaj z ogledala, drsna vrata ali steno plošče povečuje nujnost v inter'Yeri pridobijo vse vrste majhnih zrcal v dekorativni okvirji. Skratka, glamour in ekscesov v naši dan, imajo pravico, da živijo brez strahu obtožb o bourgeois in pretirano razkošje. Zato, stanje sodobnega doma je težko predstavljati brez izmišljeno škatle, pepelniki, plošče, okvirji za fotografije in druge stvari, in druge stvari. Pravo besedo, za zadnjih petdeset let, naše inter'kariera je tako poenostavljena, da je čas, več jih je za diverzifikacijo in jim dajejo pomen. Dol z asketizma! Fine stvari in predmete avtor je načrtovanje, je napovedal razširitev v sodobnem inter'jer.

Svetlana Rosso

Vir: Podeželju ankete

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика