вторник, 21 января 2014 г.

Starodavne magije

V osnovi slog sodobnega inter'' leži funkcionalnost. Ustvarjamo okrog sebe razumnem prostor, v katerem je enostavno in priročno, da obstajajo, vendar utrujene duše tako, da je sestavljen toplino in domačnost. Klasična inter'delo v moda znova, in, verjetno, ni toliko v modni trendi, vendar v smislu, da "doma", za dosego katerega so mnogi izmed nas lahko samo v prisotnosti klasične stvari. Klasična, seveda, ne pomeni le starinsko. Ampak, še vedno, kaj je govoril o Starine.

Za zdravljenje stare stvari na različne načine: kot donosne naložbe, kot za zbiranje podatkov, kot sredstvo za sprejetje "elita" stanje, ali kot na možnost zagotavljanja njihove stanovanjske inter'jer izredne osebnosti, na koncu, si se morda zdi v življenju, da si niso bili rojeni v svoj čas in okoliških sam s Starine, ki ste se trudijo, da bi preglasili iz neke vrste nostalgijo. Vendar, antični svet je zdaj doživlja svoje najboljše čase.

Starine živijo svoje življenje, imajo svojo lastno zgodovino, imajo znake pretekle dobe. So nam čustva, ki nas opominjajo, da je življenje, ki je lepa stvar in zelo minljivo.... Slike, orožje, nakit, porcelan prenašajo iz generacije v generacijo in postanejo družina heirlooms. To je umetniško delo, narejene po znanih mojstrov, tudi odlična naložba.


Če ne boste, da sami ne strastni zbiralci, niti za poslovneže, starinsko stvar, ki bo samo za "vrhunec" svoje inter'jer. Ni'se prepričajte, da nakup hkrati razkošno pohištvo, preproge, slike eno obdobje. Če niste strokovnjak na področju Starine, tudi ohraniti enoten slog ni vedno mogoče. Poskusite zagnati (za začetek, ker je vsako stvar, se je v hiši, postopoma narekuje lastnik svoje lastne pogoje in zdaj ob njej se zdi brez pomena okras stavbe, trgovine, preproga in ultra-moderno pohištvo) od storitev ali vaze za cvetje, par ljubek svečnike, pepelniki...

Večje'predmeti (stari ogledala, zasloni, preproge), preden'so več zahtev za edinost slog in inter'jer in tu moramo biti previdni. Če ne želite, da se vaš lastni dom v kakšen Muzej ali natančno reprodukcijo inter'jer preteklih stoletjih, bi pam'zapomniti nekaj pravil: starinske stvari, kot so prostorne sobe, vendar sobe ni treba stalno. Stene boljše mesto v nevtralnih barv svetlobe in moderno pohištvo je v bližini predmetih zgodovina (je v bližini, tako! Ne dovolite sebi, da bi dobili pivo in papir na "strandvagen" kavč tsarist dobe? Tudi če ste potomec tistih, kralji oseb, ki ne verjamejo, da je pivo in Časopisi za vas tabu! ), mora imeti klasične oblike. Najboljša mesta za Starine - dnevna soba, knjižnica, študijsko sobo. Glavna stvar je, da ne pretiravajte in ne vključite vaš dom v razstavni dvorani. Prav tako morate upoštevati pogoje hrambe za take stvari, za katere boste potrebovali ustrezne svetovalce in literature. Na primer, stari pohištvo je zelo občutljiva na oster nihanja temperature in vlažnosti. In na Splošno, se zanašajo na svoj okus, eksperiment, glavna stvar - da se počutite udobno v vašem domu.


Postati starinsko pohištvo ali umetnost naj bi "v živo" vsaj pol stoletja. Ta pristnost stvari, ki je določena za izvedenca in podkrepljena z ustrezno spričevalo. Cena je odvisna od edinstvenost stvari, ki svoje umetniške in zgodovinske vrednosti in, seveda, od države. Čip ali crack za porcelana, keramike, stekla - pomoč in takoj zmanjšuje stroške do 5% realna (brez napake). Še vedno, če ne razumete, danes je starinsko trgu, je pametneje, da najame svetovalca, strokovnjaka na to dejavnost, čeprav je, seveda, in tukaj nihče ni zavarovana proti goljufijam. Trg je dobesedno nabit z ponaredki. Nevednost in fanatizem je odlična podlaga za ta "posel".

Zato se odločite za nakup specializirane salon, trdna dražbeni hiši, neodvisen strokovnjak, ki imajo dober ugled.

Ampak o življenju.... Eden od mojih prijateljev pravi, da nikoli ne bom kupil starinski predmet inter'notranje zadeve, ki pripadajo različnim lastnikom, pravijo, stvar, ki je napolnjena z energijo nekdanjih lastnikov in ni še jasno, pozitivne ali negativne. In takoj spomnil na zlovešč zgodovina-združljivost'povezano s "slabo" stvar, ki obiskali v življenju lastniki priča ne samo veseli trenutki in težave, in tudi tragedije. Torej.... Ampak veste, sem antique silver spoon. Ne vem, kdo uporablja, da me ta žlico, pa ona meša, sladki čaj, bo vseh sedem'družina pri mizi, ali eno žensko preprečiti srce pade, žalujočih o preteklosti, ne vem.... Ampak sem dal to še žlico v kozarec soka, samo zato, ker sem sproščeno in udobno s to stvar. Ker sem zdravljenje z njo ljubezen'Yu in dobro, in ona posveča enako za mene. Ker stvari v naših življenjih in naši duši preveč, in v človekovo dušo vsakomur, ki na splošno ne škoduje. Naj vaša hiša se napolni z udobje, toplino in prijaznost. In če jih želite videti v inter'Yeri je bil vsaj star vžigalnik v času Prve Svetovne vojne - naj bo! Glavna stvar je, da stvar, ki je dal svojo čarobno, in jo čutil.

Marina Gurova

Vir: IDH. SL - interior design'jer

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика