четверг, 22 мая 2014 г.

Stene do stene

Zaslon za let undeservedly je bil v pozabo, zdaj pa se oblikovalci spet usmerila pozornost na to. Ni presenetljivo, ker je ta zložljiva premično steno tkivo dreves'vasi ali kovinski okvir sposoben delati čudeže: skrij in odprite kotih sobe, v kraj umetniškega naglasi ali dodati med'jer potrebno popolnosti.

- Zaslon - nekaj zelo zanimiva, ki daje prostoru občutek, da se vico in Vzhodne podcenjevanje, " pravi Marina kulchitska, oblikovalka in predavateljica na zgodovino oblikovanja. - Ne preseneča, saj je zaslon je izumil starodavne Kitajske in nato prevzel Japonski. V Srednjem veku je bila premagana, Aziji, in pozneje - Evropa. V Rusiji, moda na zaslonu z'pojavil ob koncu XIX stoletja, z širjenje apartmajev za najem opremljene sobe. V budoar, hladilnik in celo garderobo, so bili ena velika soba in zasloni so postali nujni in sestavni'capacious del dekor, kot prostora, ki je bil razdeljen na več funkcionalnih področjih.

Sprostite izven

Gradiva na temo

Hitra sprememba prostora
- V moderni apartmaji sposobnost zasloni delež prostor ne samo, da ne izgubi svoj pomen, ampak nasprotno, začel zvok z novo silo, " pravi Marina Kulchitskaya. - To še posebej velja za open Studio apartmaji z odprto načrt. Če je to stanovanje in delu je dnevna soba z jedilnico (jedilnica ali kuhinja, podrsajte med njimi ohlapno meji s pomočjo zaslona - udobno za mizo in si ne morete ogledati nered po večerji, ko želim, da se sprostite. V stanovanje ni začel na svojem pragu, se pomaknite na svetlobo pregleden particijo regiji hodniku, kjer lahko vzlet svoje čevlje in vzlet njegova oblačila.

Kraj te eksotične predmet se bo našel v apartmajih s standardno postavitev. V majhni dnevni sobi, za na primer, na zaslonu je nujna za izbor zasebnega prostora za branje ali delovno področje (če je dnevna soba s Kabinetom). V spalnicah in otroških sobah s tem premične stene lahko enostavno loči aktivno območje iz prostor za spanje. Zaslon lahko tudi zaščito kopel iz območja donave, ogledalo in wc. To je lahko opremljen s priročno žepi različnih velikosti za kopel in toaletni izdelki.

Dva takoj

Tudi s skrbno načrtovanje morda morali'DOUCY sestavi predmet, ki bo v pomoč stojalo'zbrati v harmonično celoto predmet inter'jer. Zaslon je zelo primeren za to vlogo - lahko se uporablja kot navezna povezavo med dekorativni elementi v prostoru. Torej, če se na zaslonu je izvedena v istem barvno shemo in slog kot prt, zavese, prevleke stoli, pohištvo tapetništvo - to bo omogočilo ustvarjanje v prostoru, ki je edinstveno vzdušje, udobje in intimnosti. Za ta pristop je najbolj preprost zaslon - stretch: drevesa'vse okostje, pokriti s krpo. To oblikovanje je enostavno, da bi svoje roke. Na vsaki listi lahko povleče različne tkanine.

Slike na razstavi

- Poskusite uporabiti zaslon v okras prostor, - pove, Marina Kulchitskaya. - Scensko zaslon z realno podobo sonca-z močnim pokrajina se spremeni vzdušje sobe v državi, hiše z lončeno tla in kovinsko pohištvo, pokriti s platnom. Ta možnost je primerna za prostorno loggias. Lahko potujejo na Sredozemski obali, če se bo zaslon iz DSP, bo povzročitve na njeno goba (rahlo) rumena in modra barva in dal na drevesa'bela lesena tla sobe, zasnovani v istem pastelnih barvah. Okrasite ta zaslon školjke ali korale prinesel iz morja.

Naredili s svojimi rokami zaslonu za otroke, ki lahko barve slike pravljice znakov, avtomobili, živali ali prizore poletne počitnice v prostor, vzdušje je bilo vedno rožnato in veselo razpoloženje. Izvirna različica, - okleit stenski geografski zemljevid ali slike vaših otrok. Mimogrede, zaslon pri otrocih je ne le možnost, da delijo prostor v območja, z njeno pomočjo lahko skrijete nered.

Bambus masko

Materiali, iz katerih je narejen zaslona, precej različni: drevesa'leseni ali kovinski okvir, ki je lahko pokrit z tkanine, papirja, usnja ali je napolnjena s steklom. Zanimivo je, da videz dreves'leseni zaslonov v etno-stilistika, rattan, različnih rastlinskih vlaken, lakiran. Mimogrede, lakiran les so bili narejeni prvi zložljivi zasloni, prinesel v Evropo iz Kitajske, med precej tradicionalno pohištvo - mize, stoli, skrinje. Zelo lep model iz trstičja, bambusa, juta. Če s steno, najti vir svetlobe, to bo zanimiva igra sence. Na zaslonu, iz acnevolution, lahko postavite različne eksotične - festival mask, igrače, ventilatorji.

Skozi čipke

Zaslon pokriti s krpo, izvajanje zelo različnih, bolj m'učinek, kot pobarvani, lakirani ali dreves'leseni kolegi. Včasih so ti zasloni ne z mislil vrh in tesen pohištvo chintz. Ampak za pokrivanje bodo uporabljali nobene naravne tkanine (če ste se odločili narediti particijo sami) - svile, žameta, moire, brocade, saten, perilo, bombaž, tapiserije in tudi dlake in kože. Krpo lahko navaden, in poslikali in vezene z različnimi motivi in slike. Možno je, da prilepite prek zaslona in Ozadja na naravne tkanine podlagi, s sealevel omrežje ali katero koli knjigo steno-papir z lepo barvo.

Zasloni preprost stil, ki je bolj v skladu s sodobnimi pogoji. Najbolj impresiven videz zaslona s plošče iz masivnega matiranje priloženo bambusa okvir. Če je blago, ki je natisnjena, in zaslon se bo viden z obeh strani - bo potrebno oblog.

V majhno sobo, stene, je bolje, da uporabite pokrov prosojne čipke krpo ali tkanino. To bo ločen del prostora, ampak mesto ne zdi, da je temačno. Poleg tega lahkih tkanin, bo dal majhno sobo, večjo lahkoto in tako vizualno jo želite povečati. Za razširitev prostora prostora bo tudi pomagalo predelno steno s ogledalo ali steklena vrata.

Čaj foto

Zaslon, prilepljena starih listov in grafik, izgleda, "je stvar zgodovine", ki je zdaj še posebej v modi. Medtem ko je ta zaslon lahko preprosto ustvarite svoje roke. Tukaj je, kako: na površini zaslona so umetno starih izvodov ročno napisano, naslov strani, knjig, gravure, glasbeno notacijo. Dal kopije na različne načine. Na primer, zlikane njih, iz železa, tako da papir obrnil rumena, ali mazilo s krtačo močno pivo črni čaj. Okvir zasloni lahko dajo dotrajane videz, malo Shterev svoje posebne kože.

Zanimiv videz zaslona, tako imenovane optične iluzije - fotografij, ki prikazujejo knjižne police, ali so zajeti del družinsko fotografijo.

V treh dimenzijah

Samo ne more izogniti tej zgodovinski opremo in sodoben design, trende. Tako smo zlahka našli zaslona, pokriti z imitacije živalske kože, sestavljen v celoti iz kovine krogih ali multi-barvne stekla diski-mehurčki. Zaslon v sodobnem slogu, bi lahko preprosto prikličete tri-dimenzionalni o'predmet, sestavljen iz številnih gibljejo fragmenti najbolj bizarna. To nenavadno zasloni oblikovalci svetujemo, da uporabite kot usgov'za I postelj, ki jih lahko samo pusto proti steni, ali pa izpolnite prazna kotu sobe. Ta zaslon morda ne nosijo vse funkcionalne obremenitev za prostor, in tako, da so neodvisni art'predmet, umetniške dekoracijo prostora, kot dela umetnosti - slikarstva, vaza, kipec.

- V besedo, zaslon - najbolj svobodna in neodvisna predmet v inter'notranjost apartma, " pravi Marina Kulchitskaya. - To omogoča enostavno načrt dom prostor, odvisno od razpoloženja.

Polina CHUMAKOV

Vir: "Moskovsky Komsomolets"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика