четверг, 22 мая 2014 г.

Hitra sprememba prostora

Zaslon je ena najstarejših izumov oblikovalci in morda najbolj nenavaden kos pohištva, prinesel v Evropo iz Vzhoda. Vendar, kljub častitljivi starosti, zaslon je še vedno ena izmed najbolj priljubljenih dodatkov sodobne inter'jer. Zmožnost hkratnega in za dekoriranje hišo, in se skriti od radoveden oči intimne podrobnosti iz vsakdanjega življenja, zaslonu daje njegovi lastniki široko zmogljivosti za prostorske igre.

Prvi zaslon, ki se z'pojavil na Kitajskem, v 7. stoletju pred našim ŠTETJEM e.. in takoj je postala priljubljena. V starodavni Kitajski so bile narejene kot velik primerih, ki so dani v Palači dvorane, in majhen tabela. Mati eno stvar: so sestavljali 3 gub, papir, svilo ali brocade. Iz Kitajske zasloni "prestavljen" na Japonskem, kjer so postale nepogrešljiv atribut nacionalnih minimalističen inter'jer. V državi vzhajajočega sonca ta kos pohištva, ki tako radi, ki je bila predmet ne samo na okolje, ampak tudi umetnost: zasloni naslikal slavni umetniki, za njih in za njihovo registracijo je bila poezija. In če bi se Kitajska zasloni so bile pomanjkljivosti, Japonski začel, da jih ne z 2, 6 ali 8 ventilov.

Vendar deželi vzhajajočega sonca potovanja zasloni, ki ni bila omejena iz Japonske, ki je prišel v Indijo, in lokalnih mojstrov se je začela, da bi "težko steno tikovine in jih okrasili z dragimi kamni. V Evropi, zaslon je prišel v XVIII stoletju, vendar vrhuncu, moda so dosegli v moderni dobi. Apartmaji so zahtevali dodelitev življenjski prostor v območjih, in zasloni z lahkoto spopadel s to nalogo, ki zajema zasebne površine in servisni prostori.

Morda, to je brezplačno-načrt moderni apartmaji s svojimi načeli coniranje sile oblikovalci ponovno pogled na zaslonih. To je tako enostavno, da bi dobili lahka, zložljiva stena" namesto oblikovanju zapletenih design drsna pregradna. Zaslon ni le cenejše in lažje, njegova glavna prednost je, da ga je mogoče prenesti, krat, in dal. Je nenadomestljiv v spalnici in majhni dnevni sobi in eno-sobna stanovanja, kjer funkcionalnih področjih v dobesednem pomenu jostle seboj. Tipično za listi so razvrščeni kotičkov za branje, pogovor ali mirovanja, ker zaslona, kot nobena druga oprema, ki je sposoben ustvariti ozračje intimnosti in zasebnosti.

Standard sodobnega zaslonu danes lahko imajo od 2 do 8 ventilov. Ponavadi zapusti širina je 40-60 cm, višina - 1, 5-2 m Krat sestavljajo drevesa'leseni ali kovinski okvir, ki je napolnjena z dreves'les, tkanine ali usnja vložki. Izbira enega ali drugega zaslona, poskusite, da se odloči, kakšno vlogo bo igral v inter'Yeri.

Ali želite preprosto razdelite soba v različne cone, ali je večfunkcijsko? Na primer, na zaslonu lahko na eni strani, da izpolnite ogledalo plošče, in potem bi ne le vizualno povečati prostor, v svoji sobi, ampak tudi bo postal priljubljen kraj za vse domače enslaver. Popolnoma neodvisno in v mnogih situacijah, nepogrešljiv element zasnove je mogoče Svetochka - "kompleksno steno, plošča, ki je nameščena svetilke. Taki zasloni omogočajo ne samo za razlikovanje prostora, vendar v isti spalnici ali otroka ustvariti m', ki razpršeno osvetlitev, na podlagi katerega je tako dobro napolnjene.

Vendar, skrij / izolat - 's ni vse, da je sposoben zaslonu. Če želite, lahko to "prenos" v... rack. Prvič, v "zložljive stene", boste lahko vse vrste žepi za stvari, zadrgo, gumb, v "fit" ali pa samo odprto. Samo oblikovalci, opozarjajo, da ti žepi bolje je, da ne preveč stvari drugače, v redu bo zaslon za hitro spremeni v vrečko iz Santa Claus. Še posebej morate biti pozorni, če se boste odločili, da pregledno žepi - nato lahko dodate le nekaj dekorativne elemente, ki bo dopolnil, pa ne preobremenitve inter'jer. Seveda, v otroški sobi v teh žepi, najverjetneje je, da bo igrače, ki se nahajajo v kopalnico, kad in toaletni izdelki, v pisarni ali knjižnica - revije, zvezke, knjige. Če zaslon zagotavlja pregrado zimski vrt, žepi bolje zamenjati majhne police in so tudi gostiteljske rastline. Še posebej učinkovito je pogledal ivy-iz stene.


Ampak če zaslon za vezavi pobeg iz ratana ali protja, se lahko uporablja ne le kot standard oviro, in kot zavesa je dovolj, da dajo en zaslon na okno. Mimogrede, pred kratkim v prodajo vedno bolj pogoste zasloni, žaluzije, stopnje preglednosti, ki se lahko prilagodi glede na svoje potrebe.

Gradiva na temo

Opomba oblikovalec: izvzetje iz stvari
Pohištvo postane...
Rattan: subtropskih v vaše stanovanje
Igra z prostora za sobo
Za strastno, kot ljubitelje fotografije danes obstaja velika izbira photoshop, v kateri vsak od ventili je serija slik. Ta zaslon lahko obrne v prenosni domačem foto albumu, zgodbe o svojih zadnjih počitnice ali fotografijo poročilo o odraščanju ljubljeni otrok. Praviloma vsak foto okvir v taki zasloni so opremljeni s posameznimi rotacijski mehanizem, ki vam bo omogočilo, večkrat na dan, da spremenite notranjost vašega doma fotografska razstava. Pa je, da uporabite ta zaslon lahko različne: za primer, da podoba črke, da vaš mlajši otroci se lahko učijo abecede. Več kot oblikovalci svetujemo, da nakup pohištva pripomoček v uradih, ki je napolnjena promocijskih materialov, ki pripovedujejo o vašem podjetju, dejavnosti, da bo postala sestavni del delovnega okolja. Kot pravilo, kot zaslona-okvir so izdelani iz bukovega ali apna, vendar v Moskvi lahko najdete izdelke iz redkih vrst lesa: bukev, mango, roza palisander.

Besedilo: Asya Ilyin
Foto: Gettyimages

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика