воскресенье, 25 мая 2014 г.

Ste kupili stanovanje v novi stavbi...

Rada bi delila osebne izkušnje popravila v novo stanovanje. Za začetek, bo govoril o tem, da je pred mano, kot skoraj vse ljudi, ki so se odločili za nakup stanovanja v novo hišo, ki je stala izbira za nakup stanovanja z dodelavo ali brez njega. Na eni strani, seveda, privablja odloçitve iz stanovanja "candy" s svojimi rokami: nikoli ne veš, kaj bo naredil, gradbeniki. Vendar pa, na drugi strani pa se zdi bolje, v'pojdi v povsem pripravljen apartma in v bližnji prihodnosti ne držijo okrog na ta račun.

Odkrito povedano, v mojem času sem celo glavo "broken" v tej publikaciji. Vendar mučil to ne le sebe, ampak tudi svoje prijatelje. Rezultat je prišel do zaključka, da je treba izbrati najmanj problematično možnost je najem stanovanja končal z dokončaj. Na podlagi te rešitev za mano je bilo dve glavni točki: prvič, popravilo bo veliko ceneje, da sem se odločil - po vsem, želite najboljše, in nakupu stanovanja za mene in tako je bil drag "poklic" in je kmalu in z dolgove plačati.


In drugič, kakovost popravil na lastne lahko šel v odtok, ker je dejstvo, da je novo hišo'bo skrči in bi drugi "presenečenj". Ta izračun je bil pravico storiti, in nisem imela občutek, žal mi je. Najprej pod opazovalni "ogenj", krčenje bil koridor steno za prvo leto delovanja močno deformirana: sklepov Ozadje jekla', da pojavljajo opazne vrzeli, ki ni bil prej. In poleg prenove, ki je bila zaključena gradnja posadke, ki je bil, moram reči, resnično, dobro in celo Ozadje z okusom.


Čeprav je v nekaterih krajih, seveda, v novo stanovanje, ki smo naslikal, paklaji, ampak na Splošno strokovnjakov, ki svetuje nam, da počakajte, da se prvi p'pet let in da se vzdržijo kapitala draga popravila. Čez čas v korist tega Sveta se je igrala z dejstvom, da v novem stanovanju dobesedno v prvem mesecu od nas stanovanj poplavljena sosedje in popravila novo kuhinjo bi šel dol v odtok.


In v takih "uhajanja" niso bili krivi sosedje, in gradbeniki, da obstaja nekaj zamočil z vodo sistem. Na koncu, ter da je napačna, ne drago popravilo, in bi se dvakrat boli: ampak sem že bil psihično pripravljen za dejstvo, da je hiša "neraziskana območja", iz katerega je bilo treba čakati, "presenečenj".


Vendar pa to "katastrofo" za našo družino je bil, da v eni sobi, vtičnice ni napajanje je bilo zagotovljeno. In v tem, preveč, so bili krivi gorsko-gradbeniki, ki očitno želel hitreje se domov pristojbino. Da bi rešili to težavo, je, da pokličete električarji in postaviti napeljave znova. Kot lahko vidite, novo drago popravilo te obvezne'zagotovo bi trpel.


Ampak to še ni vse! A dragi moj prijatelj, ko sem kupil stanovanje v novi stavbi, ki je bila v trance, od katerih ena stena, ki je bil, ki se nahaja med kuhinjo in otroški sobi, ki je bila pod napetostjo električnega toka. In kot rezultat - otrok in gospodarica utrpela manjše električnega udara, ko po nesreči dotaknil mokre roke proti palice. Še to so bili krivi gradbeniki: strokovnjaki dejal, da je nekje pretrgane žice" in morda morali porušiti steno.


Čeprav tako radikalnih ukrepov, zahvaljujoč strokovnosti dobro elektrikar, ni bila potrebna, vendar živcev moji prijatelji med tednom, dokler je bil problem rešen, so bili na robu. Ko s'pojasnilo glede na kraj, kjer je bil "uhajanje" energije, so se "razkrije" vse vtičnice, stikala in nekaj "sumljivo". Zaradi napetosti znebili, ampak steno z dveh strani, se lahko popravijo spet. Moral bi se strinjajo, da je tu vse izvesti popravila z visokimi stroški, težav v tem položaju bi bilo več.


In tako, medtem ko je naš apartma "omejeno" ponavadi, ne posladek. Vendar, v prihodnosti bom tam veliko spremeniti na svoj okus in razpoloženje. Ampak jaz bom vesel, če je moja pozitivna izkušnja, kako ne, da bi porabili denar pri nakupu stanovanja v novi stavbi, ki bo uporabna za nekoga drugega.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика