воскресенье, 25 мая 2014 г.

Tuš

Moderne tuš-kabine imajo uspešne simbioze lepoto in udobje. In če prej se postavljajo lastniki manjših kopalnicah, v upanju, tako ekonomsko, kot je mogoče odstraniti nekaj metrov, danes veliko kopalnico lahko najdete in tuš kabina in kad. Razlog za to, kot pravilo, eno v teh dveh stvari - različne funkcije: vzamemo kopel in druge s čisto, čeprav pogosto našega običajnega SL uspešno prenese tako.


Vendar pa je nesporno prednost tuš kabine je, da se naprave, ki so na voljo na trgu danes, so kompleksna naprava, ki vključuje več od teh funkcij, ki pred nekaj leti, in sanj je bilo težko. Svoje multifunctionality kabine so o zadevi: taka naprava mirno Vam daje vertikalne vode, tuš, iz katere nekaj bi zavrne. Poleg tega je, kot voda, masaža, se lahko prilagodi in ga predloži v mestih je na tej točki treba na treningu.


Nič manj priljubljen, so tuši, ki zagotavljajo priložnost, da se od doma, utility, parne kopeli. To je priročno tudi, da je velikost tuši lahko karkoli: izbira potrošnikov. Govorimo o strukturi teh enot, lahko rečemo, da so danes zelo priljubljena štiri kabine: so bolj priročno, kot prvi njihovih analogov, katerih vrata so bila nepremočljiva sprožilec. V enakem primeru, če je tuš je sposoben urediti in parna kopel, potem v svoji zasnovi, je obvezna'se zavezuje, da ima streho.



Tam so kabine, ki so opremljeni s posebnimi hidro masaža oprema, ki prihaja z veliko število šob in generator pare, ki ustvarjajo pravo "turško" kad je znan po svojih pomlajevalno učinek. Glej, kako koristna le en tuš! In če menijo, da je lahko opremljena z radio in telefon, da Vas, celo tuširanje, jaz ne bi prekinil stran od civiliziranem svetu, se je težko vzdržati takšnega nakupa.


To tuši ne dajejo imetnikom nobenih posebnih zadeva. Strokovnjaki ustanovitvi stojnici, pridi in ga priključite na Centralni dovod vode in vse: lahko uporabite kadarkoli želite. Nobene potrebe ni, nekaj hermetschwil ali spremeniti. Poleg tega lahko vedno preurediti tuš kabina z enega na drugo mesto. Funkcije za upravljanje v to je tako preprosto, da tudi otrok bo razumel.



Torej, če nimate tuš, potem svetujem vam, da mislijo nad pridobitve: ljudje, ki so nenehno tuširanje, kopeli in masaže, res bi.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика