воскресенье, 25 мая 2014 г.

Mavca roke

Vsaka oseba, ki poskuša, da bi vaš dom lepe in edinstvene. Seveda, v času prenove hiše ali stanovanja, ne more storiti, ne da bi se takšne operacije, kot je omet stene ali stropa. Za to dejavnost, lahko najem poklicni slikarji, vendar bo treba plačati, in tudi ne dejstvo, da je delo, ki bo izvedeno kvalitativno in v času. Vendar pa lahko naredite sami, mavca svoje roke vam bo omogočilo, da shranite veliko sredstev.

Da bi omet stene s svojimi lastnimi silami od osebe zahteva, da le majhen telesni napor in nekatere stroške materiala. Danes zelo enostavno sami, z uporabo sodobne suhe mešanice, da so njihove stene ali strop resnično mojstrovina. Od orodja, ki jih boste morda potrebovali kot goba trowel, različni zavitki in krtačo, lopatice. Pred začetkom dela, se morate odločiti, na oblikovanje površine, saj je to odvisno od izbire materiala. Danes, obstaja veliko različnih vrst iz mavca, vsak izdelane za specifična področja dela in delovni pogoji.

Če želite, da Vaša hiša je bila kot umetniško delo, je najbolje, da uporabite reliefni mavca. Ona je barvno paleto in je enostaven za čiščenje, ki omogoča njeno uporabo v kuhinjah in kopalnicah. Za uporabo te omete ne potrebujete nobenih posebnih spretnosti gradnje. To je zelo plastičnega materiala in zato je zelo enostaven za uporabo. Še ena prednost tega mavca je, da se je prodaja v pripravljen za uporabo in ne zahteva mešanje z vodo.

Tudi tam je še vrsta dekorativni omet, ki se imenuje Beneški sadre, z rokami, ta postopek izvesti zelo težko. Ta material omogoča, da simulira veliko naravnih kamnov, med katerimi oniks, opal, marmorja. Sestavni element, ki omogoča mavca za simulacijo kamni so drobljen marmor ali apnenec. Ometane tej steni material vam bo dal prostor čudovit razgled in bo videti zelo privlačna.

Metode uporabe konvencionalnih in teksturirane mavca med seboj razlikujejo.

Običajno mavca svoje roke (v pripravi teksturirane)

Preden zaključim, od stene, ki jo želite odstraniti staro Ozadje. Nato morate poravnati stene. To je mogoče storiti s posebno poravnavo mrežo. Morate priložiti neto na steno in nato dal shpatelem primarni kiti. Zato je potrebno posebno pozornost nameniti dejstvu, da je v tem postopku, ne pa'pojavil nepravilnosti in zračni mehurčki. Po priklop na mrežo, da se uskladijo stene idealno stanje, z uporabo več plasti zmesi (lahko uporabite posebno mavca Ceresit, ČLEN 126). Zdaj boste morali dati na stene prve plašč, da bi teksturirane omet bolje in bolj trpežne. Po postopkov, poravnava, morate grind steno. To je treba storiti v krožnimi gibi, z uporabo kože (nazhdachku). Ko se stene oshkurit, lahko začnete z risanje dekorativni omet.

Risanje teksturirane mavca

Glede na izbrano vrsto teksturirane mavca, pleskanje sten je lahko različna. Nekatere zmesi, ki se uporabljajo z valjem, druge lopatico. Menijo, rešitev se uporablja za trowel. Na pripravljeno steno morali nanesite debel sloj mavca, kar cross-motion z lopatico. Vse to bi moralo biti dovoljeno, da se posuši za najmanj 8:00. Po polni sušenje steni za brušenje, potem preživijo končne obdelave z uporabo barve premaz. Po počne vse faze predelave, boste lahko popolnoma uživali v rezultatih svojega dela.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика