четверг, 22 мая 2014 г.

Les obloga

Bo ukvarjajo več z različnimi vrstami dekoracijo in njegove značilnosti.






Obloga je načrtovano, table, ki ima en profil, groove in jezika za povezovanju med seboj, ki je značilna za naravno vlažnost. Uporablja se na poskrbijo za stene, stropi, fasade, balkoni, na vrtu hiše in druge stvari.

Njegova debelina, kot pravilo, je enaka 10-15 mm, kar je dovolj, da simulira presovogo pokritost in hkrati dovolj, da se zagotovi zanesljivost.

Les obloga je izdelana iz masivnega kosa lesa isti profil. Glavni materiali za izdelavo plošče so macesen in bor, predvsem zaradi stroškov.

Les obloga narejena iz borovega, praviloma je bledo rumene barve, včasih z okusom rdeče odtenek. Kot posebnosti smrekovih letev je njegova visoka trpežnost in enostavnost rokovanja. Čez čas, bor obloga enotno temno.

Les obloga iz macesen trpežne, ne gniet in ne modre, okolju prijazen, ne muhast oskrbe in namestitve, je visoka moč, visoko toplotno izolacijo.

V skladu s svojo moč sluznice macesen podobne hrast.



Pojav evrovagonka ne nekaj nenavadnega. V resnici, obloge - to je enako lesa obloga, pravkar narejen v skladu z Evropskimi standardi.

Torej, to je nekoliko drugačen profil, druge velikosti in vrste lesa, vendar temeljne razlike več.

Glavna razlika Evro oblog je prisotnost vzdolžni kanali za prezračevanje, za zaščito pred kondenzacijo. Povezovanje reže njeno globlje, kar preprečuje pojav razpok.

  • Evrovagonka strogo kategorije. Najvišji kategoriji obloge - "A". Značilnosti popolne odsotnosti vozlov na površini plošče.



  • Kategorija "B", ki omogoča majhno število vozlov.



  • Evrovagonka razreda "C" je najnižji in ne pogosto uporablja.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика